Svensk flagga i skottgluggen

1-Flicka

Hans Akerman, rektor för en grundskola i Halmstad, har bestämt sig för att följa både elevernas och föräldrarnas rekommendation och införde förbud mot att offentligt visa den svenska flaggan förutom på Svenska flaggans dag. Motiveringen var att elever som kommer från fjärran länder där flaggan inte ser precis ut som den blågula svenska kan bli förolämpade när de är utsatta för mötet av en, för dem, främmande flagga. Detta gör att förbudet i alla avseenden är värt respekt och i grund och botten vilar på humanitära aspekter som är politiskt korrekta. Rektorns nya bestämmelse bemöttes med uppskattning och respekt av en stor majoritet av elevkåren och deras föräldrar.

Men en stor majoritet betyder inte alla. Mohammad Abdullah S, far till en trettonårig flicka, har en hel del invändningar vad det gäller ändringar som infördes av skolans ledning. Vår reporter Jonas Ottosson har gjort en kort intervju med Mohammad Abdullah S – som vill vara anonym på grund av rädslan för att bli anklagad för hets mot folkgrupp.

– Vad är det ni inte är nöjda med av det som Hans Akerman har ändrat i skolans förordning?

Ändringarna är långt ifrån tillräckliga. De flesta elever kommer från muslimska familjer, först och främst från Somalia, Eritrea och Etiopien. De svenska eleverna utgör enbart åtta procent av alla som går i skolan. Att exponera den svenska statens symbol för människor vilkas patriotiska känslor inte har minsta koppling till den svenska flaggan, är inte speciellt taktfullt.

– Men detta är redan ordnat. Så vad gäller saken?

– Flaggan har faktiskt en sekundär betydelse i det hela sammanhanget.

– Vilka är de andra viktigare då?

4-Köttbullar– För att ta det första exemplet så gäller det traditionella svenska maträtter typ köttbullar. Tänk dig att det enda ställe du kan äta lunch på är skolans matsal där man serverar stekt hund- eller kattkött. Och vad är köttbullarna gjorda av? Naturligtvis – av svinkött! Jag tror att du säkert vet vad svinkött betyder för en muslim! Förutom det religiösa sambandet, precis samma som för dig det nämnda katt- eller hundköttet.

– Det där blir säkert löst ganska snart när halal kommer att gälla som det enda sättet av kötthantering i hela landet. Har ni flera invändningar?

– Självklart. Många.

– Till exempel?

– Till exempel kyrkan. Även om, tack vare vår bön till Allah, alla tre har lagts ner, så finns det fortfarande kvar ett träkapell som irriterar förbipasserande Halmstadbor. I synnerhet korset som är fäst på väggen. För att inte nämna det faktum att kapellet, jämfört med de tre moskéerna, ser groteskt ut. Och det står tomt alla dagar.

– Men på söndagar…

– Just det! Söndagar. Detta är ytterligare ett problem. Söndag är ingen helgdag för muslimer. Helgdag firas på fredag. Och trots det så tvingas våra barn att gå i skolan och vi, de vuxna, blir utsatta för alla de skyldigheter man belastar oss med. Till exempel är socialkontoren stängda på söndagar och vi får inte arbeta på fredagar. Vi kommer att bestämt kräva att helgdag blir på fredag och socialkontoren är öppna även på söndagar.

6-Kapell– Nå ja, då ser jag att det finns en hel del saker kvar att ordna.

– En hel del? Det viktigaste är inte nämnt än. Det hörs mer och mer röster om att skicka en anhållan till riksdagen med begäran om lagändring som kunde göra det möjligt att lösa det stora problemet. Det måste göras någonting med det, saken är klar.

– Och vad är det för problem du talar om?

– Språket. För muslimernas politisk-religiösa identitet är språket en grundläggande aspekt. Försök att föreställa dig att på bussen eller tåget bredvid dig står personer som pratar ett språk som du inte förstår ett ord av. Du har inte en aning om vad de säger. Kanske de planerar ett attentat? Kanske är de farliga självmordsterrorister som bara låtsas vara skolungdomar och som har osäkrade granater under jackorna. Som kommer att explodera när som helst. Idag kan man misstänka alla för allt. Den av muslimer bestämt fördömda terrorismen är så utspridd att man inte kan lita på någon.

– Och har ni något förslag hur man skulle kunna lösa det tydligen allvarliga problemet?

– Man får införa ett förbud mot att använda främmande språk offentligt och tillåta enbart arabiska.

– Menar du allvar?

– Så mycket allvar som det bara går! Bortsett från den tidigare nämnda rädslan och obehag när man ej vet vad andra människor pratar om i din närvaro, hur kan vi förkunna den enda sanna tron när vår ofelbara profet Muhammad ibn Abd Allah ibn Abd al-Muttalib…

-… Förstår jag rätt att detta bara är förnamnet? Och vad är det för efternamn han hade?

– Om detta skulle vara ett skämt då hoppas jag att det inte var din högsta nivå. Förutom det så avbröt du mig.

2-Körsbär– Ursäkta mig. Du sa att den store och ofelbara profeten…

– O, just det: …förbjöd att översätta den Heliga Koranen till de otrognas språk. Och att sprida kunskap om den enda sanna guden, Allah, är ju grundläggande villkor för att rädda världen från undergång genom att på hela jorden införa fred grundat på det mest perfekta rättssystemet, dvs. sharia.

– Nå ja. Då syns det tydligt att det finns ett allvarligt problem för hur man än skulle räkna så är det arabiska språket inte ännu lika utbrett som t.ex. engelska.

– Med lite god vilja går även detta problem att lösa.

– Hur?

– Genom att införa arabiska som huvudspråk i skolorna. Den som vill lära sig ett främmande språk, må det vara även svenska, den personen kommer att ha möjlighet att göra det på extralektioner efter den ordinarie skoldagen.

– Det verkar som en bra och enkel lösning på problemet. Men det finns ju även vuxna. Skulle de lämnas utanför?

5-Flaggan enbart– Nej, inte alls! De vuxna skulle få möjlighet att studera arabiska på kvällskurser. Kurserna skulle äga rum i skollokaler i grupper på tjugo personer tre gånger i veckan. Förutom praktiska övningar i språket varje gång skulle de vuxna eleverna få en hemläxa som de skall göra med hjälp av en speciellt datorprogram. Kontroll av utförandet av hemläxan kan göras av läraren vid nästa lektion.

Införandet av kvällskurser skulle även ha en mycket positiv verkan utifrån ett arbetsmarknadsperspektiv. Tack vare det skulle man skapa ca 32 000 arbetstillfällen för kursledarna. Enligt Statistiska Centralbyråns Årsbok för förra året, i juni 2013, fanns det bland vuxna svenska medborgare fortfarande 3,2 miljoner personer som ej behärskade arabiska. Om man antar att en lärare skulle ha fem grupper á tjugo personer per vecka, får vi 3-Brinnerde nämnda 32 000 nya arbetsplatserna. Inte nog med det! Den mellan staten och det arabiskspråkiga Lärarnas Riksförbund överenskomna minimilönen för en lärare på 38 000 kronor och konstant skatt på 30 % skulle betyda att varje år skulle det komma över fyra miljarder kronor extra till statskassan. Detta mycket betydande tillskottet till statens budget kunde man utan reservation tacka de i Sverige boende muslimerna för.

– Imponerande. Det är bara att önska lycka till.

– Tack så mycket. Salam alejkum.

Och nu utan mikrofon:

– Då har vi skämtat lite grann, eller hur?

– Eller. Fast vi får inte glömma det gamla arabiska ordspråket när det gäller skämt.

– … och det lyder?

– ”I varje skämt finns det en nypa lögn om den sanning som gömmer sig.”

– Ja! Det var bra sagt. Vi gör det till poängen av vart samtal. Men vänta, vänta: vad var det du sa?

– ”I varje skämt finns det en nypa lögn om den sanning som gömmer sig i det.”

– Men! Det var verkligen klokt sagt. Jag kommer att ha lite ledigt nu till helgen och då skall jag försöka tänka lite på det. Hoppas jag kommer att fatta innebörden.

Stefan Sarem

229 thoughts on “Svensk flagga i skottgluggen

 1. Ni kallar svarta människor för KREATUR!! Krokodilmat och att de jobbar bäst i kedjor!! Tycker du det är fint Rudolf?

  • Oj vad det plingar i mobil-mailen om notifieringar såhär när man sitter o tar ett järn på krogen efter ännu en påtvingad arbetsvecka för att försörja somalier och annan ohyra som du gillar så mkt Rune…

   Rune: Det e fredagskväll så vi kör väl en riktig ”goding”!! Orkar inte skriva så långt men du har tur för kan kopiera/klistra in denna🙂 Håll till godo…🙂

   En välklädd man går in i en dyr exklusiv skoaffär. Han går fram till expediten och säger – Jag vill ha de mest exklusiva skor som finns!! Något som ingen annan har!! Expediten funderar en kort stund innan hon ber honom vänta, medans hon går in på lagret. Efter en kort stund kommer ut med en skokartong, öppnar den och säger – Detta är de mest exklusiva skor som finns i hela världen! De är gjorda av människoskinn och kostar 120.000 kronor!!…

   Förbluffad tittar mannen på skorna! Tar tag i en av dem, känner och klämmer på den innan han efter någon minut till sist lyckas flämta ur sig… – Tyvärr, men det var nog lite för dyrt för min smak..

   Då svarar expediten. – Dem finns även i svart för 30 kronor…

 2. Hört talas om satir och humor Rune?… För övrigt en speciell dag. 17 Januari… 1 år utan Hänt i Sverige! Stor sorg och saknad…

 3. Sådärja Rune, nu har jag permis igen så jag kan svara dig! Kan hålla med dig om att negervitsar ofta är ganska brutala, varför vet jag ej, men du har inte svarat på min fråga varför det är värre att skämta om negrer än våra nordiska grannar. Kan det vara så att vi innerst inne vet att afrikaner i snitt ligger lite efter oss rent förståndsmässigt ( detta är ju vetenskapligt fastslaget så tjata inte emot!) och att vi i väst är uppfostrade att inte håna handikappade? Vad tror du?
  Nu en ”snällare” negervits: -Vet du varför en del negrer har så platta näsor?
  -Nä…
  -Du kommer inte in här!

  • Jadu Rudolf… läs idioten som kallar sig för Hidolfs historier ånyo och kom sen o påstå att dem inte är osmakliga?? Han (och öven du Rudolf) verkar se afrikaner som lägre stående, eller rentav djuriska varelser!?.

   Norgehistorier är ju harmlösa och en helt annan sak än era vidriga nasse-skämt!!

   • -Rune, om nu allt vi skriver på denna sida är så ”osmakligt”!? Vad gör du här över huvudtaget!? Jag tror att innerst inne tycker du att vi är JÄTTEROLIGA!!!!🙂

   • Tror ni har rätt Hr. Atler, Rune verkar ju själv vara en riktig skojare om än lite grov i sina tillmälen!

 4. Hidolf,.som du kallar dig!! Dra åt helvete! så du är hemma när du dör din jävel, för där passar du din förbannade svinrygg!!!

 5. GROV i mina tillmälen!? Med tanke på all skit ni häver ur er på denna sida ska ni vara oerhört tacksamma att ingen kommit och gett er riktig lektion i FOLKVETT!! Kalla somalier och andra afrikaner för primater, kreatur och ohyra och annat minst sagt VIDRIGA tillmälen!! De är MÄNNISKOR!! Lika mycket värda som oss svenskar!!! FATTAR NI INTE DET!??????????

  • Jaha, verkar som vi är tillbaka vid cirkelns början Rune! Trots våra ansträngningar att försöka ge dig en vidare syn på dagens Sverige framhärdar du med åsikten att en genomsnittlig neger är lika mycket värld som en German. Tråkigt, men lycka till med tillvaron och glöm nu inte att krama minst en neger om dagen samt håll dina skygglappar välputsade och rätt vinklade.
   Avslutar med ett känt Flaschbackcitat:
   ”Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv. Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning.”

   • – Rudolf, jag tror bestämt vi får lägga ner detta med att försöka få Rune att tänka i ”mänskliga” banor… Ett tag trodde jag faktiskt att det fanns hopp även för honom, men det är bara att konstatera.. -En gång ett PK-Fån, ALLTID ett PK-Fån…

 6. Nu ni!! För allas vetskap! TOMMY WENNERSTIERNA heter mannen som skapat denna nassetidning och skrivit en jävlans massa nassepropaganda!! Polisen är meddelad!! Och ni andra… Rudolf, Hidolf, o allt vad ni kallar er…. NI STÅR PÅ TUR!!!

  • Rune, du verkar befinna dig på samma intelligensnivå som zoomalierna och de andra lågstående kreaturen du hela tiden försvarar! Är det månne där skon klämmer!? Är/var dina föräldrar kusiner? Eller rentav syskon?? Det skulle kunna förklara en hel del….

   Bra initiativ Rudolf! Herrar Modig o Hasselblad skulle gladeligen få hälsa på honom och lära gubben lite folkvett…

 7. Nämen Rune, inte nog med att du är dum, nu börjar du ju bli elak också! Är du inte rädd att Hr. Modig ska hälsa på dig?

  • Hr Modig?? Rudolf, Idioten som kallar sig Atler pratar om inavel!? Personligen är jag övertygad om att det är du ”Rudolf” som är inavel om någon på denna piss-blogg!!! Modig, eller kommunisthataren Joe McCarthy som det är på bilden skulle alltså komma och hälsa på??

   Är det ett hot?? Ni är bara ena korkade nassesvin!! Du och psykfallet som kallar sig Atler!!! Ni är också ena fega jävla skuttharar som inte ens vågar skriva under med era riktiga namn!! Seriöst ”Rudolf”?? Hur fan kan man vara så ond?? Hur klarar du att ens sova om nätterna??

 8. Jösses Rune, din stackars humorlösa tönt, tror du verkligen att du kan övertyga oss med dina innehållslösa påhopp? Sakfrågan vågar du aldrig gå in på, endast personangrepp.
  Det är tack vare såna korkade humanister som dig som globalisterna håller på att lyckas med att ta landet ifrån oss och du märker det inte ens. Nåväl, som kineserna säger; Må du leva i intressanta tider!

  • Finner inte ord längre ”Rudolf” som du kallar dig din fega råtta!! Vart har du kompisen? ”Atler” Eller ska jag säga, det andra psykfallet….

   Personangrepp?? snälla!! specificera gärna det din jävla idiot!!! Ni personifierar ju för fan det ordet!! Alla som inte har ”rätt” hudfärg sågar ni ju längs fotknölarna!! Hyllar Hitler, förnekar förintelsen etc…

   Då du är rätt trögfattad ”Rudolf”, repeterar jag min fråga… HUR KAN MAN VARA SÅ OND!??? Och än en gång. VARFÖR vågar ni inte skriva under med era riktiga namn?? Är ni så rädda över att kanske tvingas ställas till svars för allt helvete ni beskyller folk för på denna PATETISKA NASSE-SIDA!??

   • Specifiera dina personangrepp? Ta du och bläddra tillbaka bland dina egna kommentarer där står det i klartext! (Även om det räcker med din senaste, men eftersom du tydligen är ganska trögfattad behöver du kanske lite mera).
    Hur man kan vara så ond som jag, Hr. Atler m.fl. här i fältet är en ickefråga av tvivelaktig psykologisk karaktär, jag föredrar att se det som att vi och du har olika syn på den mänskliga delen av vår värld. Detta vet vi redan så sluta nu upprepa denna löjliga fråga och försök komma med några sakliga invändningar mot vår kritik av samhällsutvecklingen.
    (Visst fläskar vi på lite emellanåt, medges, men det kan ses som en form av grov humor som uppenbarligen ligger helt utanför din mentala räckvidd).
    Ang. våra alias, återigen, så länge det våldsamma rödingpacket tillåts springa omkring i samhället och klottra, slå sönder annans egendom, misshandla oliktänkande o.sv.
    finns det ingen orsak att gå ut med egna namn. Trots allt är det inte vem som säger vad utan åsikterna som är det intressanta, t.ex. är det väldigt roligt att ge dig blodstörtning Rune, om det nu är det du heter? Hur vet vi det?
    Hoppas för din egen del att du har starkt hjärta för med nuvarande utveckling kommer det att bli väldigt tuffa tider för mångkulturens försvarare, sådana som dig alltså.
    Varje dag numera blir det fler och fler SVENSKAR som börjar bli riktigt förbannade så på med löparskorna och suspensoaren Rune! Du kanske skulle överväga en flytt till Afrika,
    där kan du du säkert få många gedigna negerkompisar? Vem vet, du kanske t.o.m. får glädjen att tjäna som huvudrätt på den lokala negerrestaurangen om du är tillräckligt aptitlig?

   • Rune, du är inte den skarpaste kniven i lådan? Varför ”vi” ”hyllar Hitler” etc??

    När Hitler fick makten lyckades han halvera Tysklands enorma arbetslöshet, nästintill eliminerade all kriminalitet, gav arbetarklassen större rättigheter och bättre arbetsvillkor, introducerade gratis hälsovård, gav generöst ekonomiskt stöd till gravida kvinnor, samt större fokus på miljöpolitik och djurrättsskydd: http://bit.ly/1krDATB

    Han var först i världen med anti-rökningskampanjer. Och Nationalsocialistiska partiet ansåg ränta vara omoraliskt, så därför tvingades bankerna frigöra miljontals Tyska medborgare från skuldslaveriet. (Något inte ens Sverige lyckats med, tvärtom är våra medborgare mest skuldsatta privat i hela världen)

    Allt detta under en tid då flesta västerländska länder fortfarande var fast i den stora depressionen. Detta anses av vissa vara det största ekonomiska miraklet i mänsklighetens historia, då en såhär stor vändning inte setts varken före eller efter Hitler. Nazisterna hade alltså folkets stöd för att dom gjorde vissa saker rätt, inte enbart för att dom ”skyllde allt på judarna”

    Sedan den påstådda ”förintelsen” hade jag TAGIT AVSTÅND ifrån (om den nu hade ägt rum över huvud taget) vill säga…

    LÄR DIG DIN HISTORIA RUNE!! Istället för att komma med en massa smaklösa anklagelser och diverse påhopp på mig och Herr Rudolf!!

 9. Helt rätt Hr. Atler, tänk om folk kunde titta på vad som hände i Das Vaterland under trettiotalet istället för att bara fokusera på det av GB och Frankrike startade Europeiska inbördeskriget som senare övergick i WW2!

  • Helt riktigt Herr Rudolf!! Men det verkar (hjärn)dött i övrigt dessvärre… Är vi de enda tänkande människorna kvar på denna sida??

   • Prata inte om att vara hjärndöd ditt NASSE-HELVETE!!!! Är du medveten om att ju just försvarade Adolf Hitler!? Mannen som gasade ihjäl 6 oskyldiga människor bara för att de var judar!!!

    Du och ditt NASSE-SVIN till kompis ”Rudolf” Hess, då får jag väl anta? Ni kan båda två DRA ÅT HELVETE!!! Jag försöker ju för fan att ha en seriös diskussion med er två! Men det går ju för fan inte!!! Ni är för dumma helt enkelt!!! Ni FATTAR HELT ENKELT INTE BÄTTRE!!!

 10. Jösses Rune, nu ligger du illa till! Du påstår alltså att Hr. Hitler gasade ihjäl 6 st judar?
  Själva hävdar dom ju att det var 6 miljoner, alla som hävdar något annat brukar ju få på pälsen på ett eller annat vis så nu har du nog retat upp dom ordentligt din lille revisionist!
  (Hur vet du att dom var oskyldiga förresten?)

  • Se ljuset broder Rudolf!! =) Detta var faktiskt ett av Runes mer genomtänkta inlägg (även om det nu kanske inte säger så speciellt mkt…) 6 st judar ligger nog mer närmre sanningen än judarnas ständiga tjat om den ”klassiska” myt-siffran om 6 miljoner…

   Ett tidningsurklipp från den 25 mars 1906 (arkiverad på The New York Times officiella webbplats) berättar om att ryska (INTE TYSKA!!!) myndigheter planerar att ”systematiskt och mordlystet utrota” inte mindre än ”6 000 000 judar” som ”lösning på judeproblemet”:

   Denna fantasisiffra är således BEVISAT påhittad LÅNGT INNAN den påstådda förintelsen ska ha ägt rum… En slump?`Tror du det Rune???

   • JAG SKREV FEL!! Tack för att ni uppmärksammade mig på det era KORKADE NASSESVIN!!! Jävlar vad korkade ni två är!! MAN HÄPNAR!! Hänvisa till någon nasse-vinklad artikel i New York Times???

    Ni båda är mentalt sjuka!! SERIÖST!! SÖK HJÄLP!!! IN PÅ PSYKAKUTEN!! JAG HJÄLPER ER GÄRNA ATT FÖRKLARA LÄGET FÖR LÄKARNA. HUR ILLA DET ÄR STÄLLT…

    Ironi att ni ens tror er kunna lära mig något om historia, eller politik i synnerhet!!! Jag har varit aktiv inom Vänsterpartiet, (tidigare VPK) innan ni båda nasseslynglar låg o skvalpade i pungen på era fädrar!!!

 11. Men varför sa du inte det med en gång Rune, att du varit aktiv röding, nu förstår jag ju att du inte har något ytterligare att lära om politik och historia!
  Jag faller undernådigt platt till marken av vördnad för din outsinliga kunskap om världen som du ju så vältaligt och finstämt försöker dela med dig av till oss obildbara, okunniga små nazzar.
  Fortsätt gärna att upplysa oss, du företrädare av den värsta folkmordspolitik som mänskligheten skådat, f.ö. en judisk konstruktion men det vet du ju redan såklart!
  N.Y. Times är ju, som du säkert vet, judiskkontrollerad men dom kanske skriver en och annan ”nasse-vinklad” artikel bara för skojs skull?

  • Ännu ett bevis på vilken idiot du är Rudolf!! Kommunismen representerar i allra högsta grad alla människors lika värde!! Men medmänsklighet är något du och psykfallet Hidolf knappast ens kan stava till… Judisk konstruktion, judiskkontrollerad!? Typiskt ett nasse-tattare som du att skylla allt på judarna! precis som er idol Hitler gjorde!!

   • Bara att du intalar dig själv att.. citat – ”Kommunismen representerar i allra högsta grad alla människors lika värde” är väl om något ett lysande exempel på vilken totalt mentalsjuk idiot du är Rune!!! Lenin? Stalin?? Hur många (som du själv brukar uttrycka dig) ”oskyldiga människor” har inte dött för den förbannade kommunismen!?

    Att du själv varit aktiv inom VPK förklarar ju åtminstone ditt förakt, eller inte säga HAT! gentemot oliktyckande, varför du inte ”orkar med” att bli emotsagd, utan alla MÅSTE tycka som du och annat vänsterpatrask! Att du inte inser ironin i den klassiska floskeln ”allas lika värde” som du nästan alltid kör med, när du hela tiden fördömer oss som ”mentalsjuka, idioter, nassesvin” m.m förtydligar bara än mer vilken idiot du är Rune…

    Men jag har faktiskt, (tro det eller ej) en viss förståelse för dig Rune!! VARJE DAG! vaknar fler och fler svenskar!! Nationella föreningar växer så det knakar och lögnaktiga judiska bluffmedier minskar stadigt i upplaga, samtidigt som allt fler personer istället söker sig till mer sanningsenliga alternativa medier som står att finna på nätet…

    Detta gör ont i dig! Eller hur Rune!? Förhoppningsvis kommer det inom kort en tid då vi sanna germaner kan gå samman och med de medels som krävs visa att vi har fått nog av den negerimport och det åsiktsförakt du och dina kommunistvänner de senaste årtiondena utsatt oss sanna Sverigevänner för!!! Den dagen kommer!! Du vet det också Rune, men du vägrar inse det varpå du istället så fort chansen ges går till verbala påhopp på oliktänkande så som mig själv samt Herr Rudolf… Givetvis i sann kommunistisk anda!! Så sträck på dig Rune!! Dina idoler Lenin och Stalin hade varit stolta över dig…

   • Förmodligen en mycket träffande analys där Hr. Atler!
    Man ser nästan en bild framför sig där denne Rune, eller vad han nu heter, sitter med ett antal stämplar framför sig som han trycker ner i tangentbordet varpå hans förvirrade inlägg skickas iväg, antagligen med någons hjälp.

 12. Träffande analys?? Ni kan dra åt helvete båda två!!! För jävligt rent ut sagt att avskum som ni två kan få skriva sådan skit på nätet helt jävla öppet!! UNDERBART att det finns hjältar som Robban Aschberg som bildar hjälteliknande organisationer såsom EXPO, RESEARCHGRUPPEN etc!!
  Ser innerligt fram emot den dagen då han kör upp en kamera i era vidriga nasse-nyllen och konfronterar er för detta!! Garanterat leder det också till ett åtal för hets mot folkgrupp!! Ni ska få ett löfte av mig era svin!! Jag kommer att vara där och ge er en ”present” i form av en varsin stor spottloska!!

  • ”Diskutera aldrig med en idiot.
   Han drar ner dig på sin egen nivå
   och slår dig på erfarenhet”!

   • HAHA! Du är för jävla patetisk Rudolf, eller vad fan du nu heter! Du vågar ju inte uppge ditt riktiga namn!! Din arma krake!! Vad är det för fel nu då? Fått slut på falska Nasse-argument?

 13. hittade hit av en slump igår kväll och jag får tacka för alla skratt ni gett mig under natten!! har fan ont i magen🙂 Antisemitex och Sve Sve Somaliersaneringen är mina favoriter hittils🙂 satir när den e som bäst!! tack från en glad värmlänning!!

  • Välkommen, och var hälsad broder Ludde!! Trevligt att se att det fortfarande finns människor som uppskattar riktig humor, och att landet inte bara består av korkade insnöade Vänsterfån som idioten ”Rune” här ovan. Att du dessutom gillar negersanering och är värmlänning gör inte saken sämre… Trevligt att råkas min herre!

   • Du igen, din jävla fega svinrygg!! Du är du glad va? du och din stjärtkompis Rudolf!!!! När ni träffat ett likasinnat kräk till NASSE-SVIN!!

    Prata om negersanering?? Jag upprepar! Hur fan kan någon vara så jävla ond!?????? Jag begriper det inte!! Sedan en fråga! Ni pratar om en ”german” Att en mörkhyad skulle vara mindre värd än en sådan? Vad i HELVETE är en german för något?? En tysk?? Är det så ni menar??

    Vidriga människor, det är ni i alla fall!!

  • Om någon admin på den här jävla sidan har den minsta form av stake eller civilkurage, så TA BORT NASSE-SVINETS HIDOLFS SISTA KOMMENTAR GENAST!!!!!!

   • Nämen, Rune då!! Träffade man en öm tå!?…. Tänk vad man kan hitta bara man orkar kika runt lite… Fast o andra sidan, kommunister som du som hyllat Expo etc (som hänger ut oliktänkande) borde ju rimligen också hylla dylika initaitiv!?

    Låt mig ”gissa” Detta är EXAKT som med påtvingandet på oss av somalier och annat patrask från tredje världen!! Du vill inte ha det själv, men TVINGA på det på alla andra!?

    Well… Njut av din egen ”medicin”… Bon Appetit!!

   • Lysande Hr. Atler, fullständigt lysande! Chef är han också, borgarbracka alltså…

   • Oj Oj vad du skrämmer mig Rune… Har du varit ute och firat idag förresten?! Eller vad säger ni andra germaner?! HiS, Rudolf m fl?? 88 88 88!!!

 14. Herrar: Rudolf, Modig, Sonesson, Gunnesson o alla ni andra!!

  Missa inte den bästa komedi som någonsin gjort!! Världshistoriens störste hjälte återuppstår i det 21:e århundradet!! ”Look Who´s back” heter filmen, och om ni inte sett den än, GÖR DET!!

  Skrattade så jag bröt ett revben eller två! Adolf lär sig internet och utbrister – ” Vad i helvete! Existerar det där förbannade Polen fortfarande!?”…

  Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AtW1Lq5c04E

 15. Min bror Rune har nu konverterat till Islam. Han kommer att lämna Bolstad och flytta till Indonesien.

 16. Vill bara informera om att min bror Rune nu har avancerat till imam vid muslimska församlingen Mokkahamud på Bali i Indonesien.

 17. Hänt i Sverige! Ni är verkligen saknade!! Ni behövs mer än någonsin i dessa mörka tider!!! Säg mig, ni har inga som helst planer på att återta er nyhetsrapportering?? Jag hjälper er mer än gärna om så är fallet!!

  /H.A

 18. خطبة رون بيترسون الأولى. الله أكبر. أنا مثلي الجنس ويجلس على مهرجان الكبرياء وممارسة العادة السرية.

 19. Ordet Zigenare kommer från det nygrekiska atsinganos och betyder de som inte vill ha kontakt med någon. Zigenare kallar sig själva för romer. Små utvandrade grupper av romer kan mycket väl ha fört med sig spelkort till Europa i slutet av 1300-talet eller i början av 1400-talet, då grupper drevs ut ur Indien av Timur Lenk, en islamsk ledare.
  Det engelska ordet gypsy är en förkortning av Egyptian och refererar till områden i Östasien (Lilla Egypten, eller Minor Egypten).
  Under förespegling av att vara prins av Egypten kom från Frankrike en Jean Reiner och blev efter avslöjande om bluffen utvisad till Norge och sedan deporterad till England där han drog samma historia och det blev gipsy.
  F.ö. kallas dessa gipsies och sinti i Europa, i skandinaviska länder tattarna samt en del andra romska grupper som varit längre i Europa men valt att inte kalla sig zigenare, då det är bekvämt att åtnjuta anonymiteten i en ljus hy och blå ögon. Ett mer utvattnad bruk av språket romanes eller romani chib finns, eftersom andra och tredje vågen från Indien och senare tid även från balkan fått ta smällen från rasisterna.
  Bakom ridåerna finns en mysticism, man lär vidare till sina barn om gåvor och naturens hemligheter, ordmagi osv. I kulturen finns nästan hela spektret av ockultism och parapsykologi, men man har i detta blandat in en stark kristen tro – alltså en salig blandning som liknar en sorts ultramodern hinduism.
  Själva röda schackrat finns mitt i flaggan men kallas vagnshjulet numera.

 20. Har varit inne på den här sajten i bara fem minuter och tycker redan det här är så humla sjukt att man kan skapa en sån här sida, det är bara massa rasister här!!

 21. Män som lider av för tidig sädesavgång får utlösning inom några sekunder. Mediciniskt definieras för tidig sädesavgång som när en man får utlösning inom en minut, ofta inom 30 sekunder efter samlagets början. En del män får utlösning även under förspelet.

  Många män använder även denna term när de får orgasm snabbare än de skulle vilja, även om det inte är inom en minut.

  Normal tid från införandet av penis i slidan till utlösning är cirka fem minuter. Kvinnor är ofta inte nöjda med detta. I så fall är lösningen att ha längre förspel före själva samlaget. Mer information.

  Hur vanlig är för tidig sädesavgång?
  Det finns inte mycket statistik, men en amerikansk studie indikterade att 29 % av alla män har problem med för tidig sädesavgång.

  Orsaken till för tidig sädesavgång
  Den vanligaste orsaken till för tidig sädesavgång är sexuell osäkerhet och rädsla för att göra fel. Denna rädsla ökar spänningen, och framkallar för tidig utlösning. Ibland kan för tidig sädesavgång vara en inlärt vana från onani i barndomen. Man har då lärt sig en reflex att få snabb utlösning. Brist på neurotransmittern serotonin anses också vara en orsak till för tidig sädesavgång.

 22. Vad är skillnaden på en slak penis och en asylsökande?
  – Den ene är ett helvete att få in och den andra är ett helvete att få ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s