Anna Kinberg-Batra misshandlade negerrånare som nu vårdas för livshotande skador!

Anna Kinberg och den neger hon klådde upp

Anna Kinberg och den neger hon klådde upp

Det var under den sena torsdagskvällen som den nya moderatledaren Anna Kinberg-Batra tillsammans med sin make, negern tillika den usle komikern David Batra, befann sig på Coop i Nacka för att handla när en annan neger helt plötsligt stod framför dem! Negern beväpnad med kniv försökte helt plötsligt med hot om brutalt våld tilltvinga sig moderatledarens handväska! En gärning negern djupt skulle få ångra…

Anna Kinberg-Batra har sannerligen inte lyckats med speciellt mycket efter det att hon tog över den moderata stafettpinnen efter negerhövdingen Reinfeldt… Efter den så kallade ”Decemberöverenskommelsen” med Stefan Löfven som begravde allt vad demokrati heter har den ena kritiska rösten efter den andra krävt Batras avgång och partiet har rasat i opinionsmätningar! Hennes förkärlek för negrer, gift med en som hon är, samt det faktum att hon fått den post hon besitter genom att ge negerhövdingen Reinfeldt rejält många avsugningar har också väckt förståelig avsky hos gemene man, men kanske hon nu dels insett vad dessa negrer går för samt dessutom lyckats locka till sig en del Sverige-vänner som väljare då hennes heroiska gärning under gårdagskvällen saknar motstycke!

Det var alltså som vi berättade inledningsvis under gårdagskvällen som moderatledaren och hennes negermake befann sig på Coop i Nacka för att handla när helt plötsligt en annan neger, beväpnad med kniv stod framför dem! Primitiv och brutal som alla negrer är viftade den ivrigt med sitt tillhygge samtidigt som den med sin andra hand började rycka i Batras handväska! Vad negern inte visste var att Anna Kinberg-Batra (Född som Anton Kinberg innan sitt könsbyte) innehar ett svart bälte i karate och innan ens negern fattat vad som hänt, låg den bara där på marken, livligt blödande efter att moderatledaren blixtsnabbt hade placerat sin vänstra klack i negerns tinning!

Den statliga judiska median gör sitt bästa för att vitpixla sina löpsedlar, men det är förstås ingen hemlighet att vi lider enormt av negervåld i dagens samhälle! Då dessa djur dessutom är så primitiva som de är vet man aldrig om eller när den neger man stöter på helt plötsligt kan få för sig att under våld eller hot om våld tilltvinga sig ens surt förvärvade pengar eller värdesaker, men denna neger vid namn Hamed Swahabi fick då verkligen ångra sitt negroida tilltag då den försökte göra just det! Den fick den tuffa vägen lära sig att inte alla svenskar är sillmjölkar, villiga att låta sig utsättas för dessa vidriga negerdåd!

Efter att det tilltänkta rånet avvärjts och negern låg där på golvet med blodet forsandes ur skallen ringde Batras make (tyvärr) 112 varpå räddningstjänst snabbt var på plats för att försöka rädda negerns liv. Negern kämpar nu för sitt liv i respirator efter att man fört den i ilfart med helikopter till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Efter att den värsta chocken lagt sig och Kinberg-Batra insett att hennes goda självbefarelsedrift faktiskt kan ha kommit att kosta en neger livet bröt hon ut i storgråt och enligt partiets pressekreterare vårdas hon nu på psykakuten för sina mentala men efter händelsen.

Här på redaktionen tycker vi verkligen att det är bra unket att människor (tycka vad man vill om Kinberg-Batra) skall behöva utsättas för så usla negerdåd som detta, men samtidigt vill vi verkligen ta tillfället i akt och hylla henne för denna gärning! Hon stod verkligen inte högt i kurs hos oss innan, men helt klart är att din gärning här krävde civilkurage och det vill vi hylla dig för! Förhoppningsvis kan även detta bli en slags väckarklocka för andra vålds- och rånarnegrer därute att det faktiskt finns svenskar med lite stake i sig, villiga att stå upp emot detta vidriga negervåld!

Tyvärr är dock negrer både för primitiva för att kunna behärska sig själva samt för dumma för att kunna ta till sig fakta, men faktum är att de ändå begriper sig på just våld – och om de inser att de själva riskerar att utsättas för det kan man därmed undgå att riskeras att utsättas för dessa typiska negerdåd. Tyvärr är det än idag år 2015 olagligt att gå omkring beväpnad i Sverige, varför dessa unkna negrer tror sig ha tillgång till kvinnor att i sin negroida sexlust våldta! Vi önskar innerligt att dessa lagar fort ändras, och kanske kan nu också så bli fallet när en så högt uppsatt kvinna som Anna Kinberg-Batra blivit utsatt för denna negergärning!? Kanske kan inom kort svenska kvinnor få ha en pistol i sin handväska som de sedan kan använda sig av för att förhindra dessa primitiva negerattacker!?

Tills detta blir verklighet är dock detta en tankeställare till er negroida rånare och våldtäktsmän därute! Ni kan faktiskt råka stöta på en kvinna som Anna Kinberg-Batra när ni begår era negerdåd!

Roland Hasselblad / Hänt i Sverige

17 thoughts on “Anna Kinberg-Batra misshandlade negerrånare som nu vårdas för livshotande skador!

 1. Härligt uppfriskande nyhet såhär på morgonkvisten. Kul att ni är tillbaka med er nyhetsrapportering!! Bra jobbat av både er och Kinberg-Batra.

  • Ja det kan nog tänkas Herr Rudolf. Själv får jag väl tillstå att jag har rätt svårt för henne i sanningens namn, men efter att hon nästan eliminerade den här negerrånaren får man förstås ändå ge henne välförtjänt cred för denna goda gärning.

 2. Upprörande att den kördes till sjukhus med dyr respiratorvård, istället för att nödslaktas direkt. Det är ju underlag för en artikel bara det.

  • Konstaterar att båda herrarna har rätt i sina yttrelser angående såväl Batra som negerrånaren. Vi får bestämt följa upp ärendet. Slöseri med skattepengar är det förstås dock! Självklart!

  • Vad det inte en kaffer det handlade om? Om det var en fluga det handlade om så kommer saken i en helt annan dager, tycker jag. Då borde Anna K-B snarare fördömdas, istället för att få beröm. Även om flugor är irriterande skadedjur så är de ju inte alls på samma nivå som kaffrer.

   Klargörande från redaktionen, tack!

   • Herr Daniel har förstås helt rätt i sitt konstaterande! Flugor må vara irriterande kryp, men de åstadkommer förstås inte ens en bråkdel av skada som dessa negrer gör!

    Dessutom kostar en fluga inte samhället en enda krona, vilket man inte direkt kan säga om negrer! Socialbidrag till negern och dess familj, framtida kostnader till följd av negeravel, skadeståndsanspråk från framtida av negerns våldtäkts/rån-offer, rättegångskostnader, advokatarvoden, kostnader för kriminalvården… Ja listan kan göras milslång av kostnader som dessa negrer kostar oss trötta skattebetalare…

    Summa/Summarum är således att en fluga helt klart är att föredra framför en neger.

  • Sanningsenliga artiklar som denna hittar du aldrig i Judemedia som Aftonhoran och Judepressen…. Vi får innerligt hoppas att det återfunna intresset för detta sanna nyhetsmedium återfår dessa eminenta reportrars intresse för sann nyhetsrapportering….

   • Precis. Eftersom detta står endast på denna blogg så måste det ju vara sant.

    Men allvarligt…va e detta för blogg?
    Nån typ av satir?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s