Victor Nygren kommer ut som homosexuell!

Victor "agenten" Nygren efter att han ha blivit blåslagen av sin pojkvän under S/M-lek

Victor ”agenten” Nygren efter att han ha blivit blåslagen av sin pojkvän under S/M-lek

Den tragiska sorgesången om det latinamerikanska gatubarnet Victor Nygren, eller ”Fernando Dos Reis Silva” som han numera tydligen föredrar att kalla sig tycks aldrig ta slut Ni välinformerade Hänt i Sverige-läsare vet förstås redan vad denna dåre är kapabel till då vi i ett tjogtal tidigare artiklar berättat om hans misslyckanden i så gott som allt han tidigare tagit sig för i livet, men frågan är om det inte nu slagit slint fullständigt för denne psykpatient som idag valde att offentliggöra att han nu ställer in i sig i sodomitskaran då han kommer ut som homosexuell!

Ja, som sagt! Det latinamerikanska gatubarnet Victor Nygren upphör nog aldrig att förvåna sin omgivning, men att han idag valt att komma ut som homosexuell och sälla sig till den vidriga sodomitskara som t.o.m han själv tidigare varit med och fördömt, hade inte ens högintellektuella reportrar som vi på Hänt i Sverige kunnat förutse…

”Agentens” (som han själv kallar sig) tidigare kärleksliv har liksom hans liv i övrigt varit en enda stor misär som givit gott om skratt till Hänt i Sveriges läsare! För er som inte redan är insatta i denna dåres desperata försök till ett kärleksliv kan vi påminna om att vi i tidigare artiklar skildrat hur han b.l.a skickat kärleksbrev till skelettkvinnan Helena Ludvigsson, blivit utnyttjad av Åsa Linderborg, skrivit en ”guide” till hur man dejtar inifrån rättspsyk samt nu senast förälskat sig i den alkoholiserade kommunistledaren Gudrun Schyman och även i ett sista desperat försök t.o.m misslyckats med att få den närmast vidrigt fula tattarjuden Soraya Post i säng

Först trodde vi på redaktionen att detta bara var ännu ett i den redan långa raden av bisarra försök till uppmärksamhet från ”Agentens” sida, men då vi dels fått se bildbevis på honom tillsammans med sin somaliske pojkvän Mustafa, samt pratat med våra egna källor inifrån rättspsyk i Umeå där han sitter inlåst sedan knappa tre år tillbaka tvingas vi konstatera att detta är sant och att Nygren nu emigrerat till sodomitskaran…

Hur sorgesången om detta latinamerikanska gatubarn skall sluta vet nog ingen, allra minst han själv… men av de beteenden han gång på gång visar upp att döma lär han bli kvar inom psykvården en låååååång tid framöver…..

Roland Hasselblad / Hänt i Sverige

9 thoughts on “Victor Nygren kommer ut som homosexuell!

 1. Kan faktiskt vara värt lite skattepengar att hålla denna retard inlåst, i rent studiesyfte alltså.
  Tack för att redaktionen håller oss informerade.

 2. Tack för hjälpen med att ”komma ut ur garderoben” med detta! Det var ett väldigt svårt beslut att ta, men alla mina vänner verkar ha respekterat detta.

  Är det inte bättre att vi begraver stridsyxan nu, en gång för alla!?

  Mvh Fernando (Victor)

  • MODIGT! av dig Fernando att våga komma ut på detta sätt offentligt!! Du ska vara stolt över ditt mod!!

   / Micke B

 3. Vänta bara, era satans nassar. Kriget kommer!!Jag är så jävla arg att jag inte har sovit ¨på hela natten. Gud vet inte vilket hat jag känner mot er! jag sparkade sönder farsans bil igår när jag tänkte på er. Jag skriker på Luleås brygga då jag inte kan sova! Fan ta er, era jävla nassesvin! Jag, Fernando Dos Reis Silva är fan så mycker mer viking än er, en cyberviking mer vilja av hjärn, knogar av rakblad och glödande hat! Hänt i Sverige ska ner, stoppas och brinna!

 4. Mina konflikträdda adoptivföräldrar inbillade sig att de kunde undvika en konflikt med Hänt i Sverige (för deras del) genom att ta till sig skit-Sveriges bild av allt och sedan sälja ut mig och syrran till barn- och ungdomspsykiatrin! BUP har sedan ett samarbete med socialtjänsten vilket leder till SOC inblandning. Men faktumet kvarstår att två familjemedlemmar var i konflikt redan.. Adoptivföräldrarna hade då inget annat val än att försöka att lösa konflikten på det ena eller det andra sättet. Om två familjemedlemmar är i konflikt så blir resten av familjen automatiskt inblandade om de består av föräldrarna! Jävla land!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s