Nairobiresan med Joakim Modig…

Ett stort antal grillade afrikaner återfanns efter att Hänt i Sverige varit framme

Ett stort antal grillade afrikaner återfanns efter att Hänt i Sverige varit framme

Som vi berättade senast så hade vår reporter Roland Hasselblad samt redaktionens bekantskap Joakim Modig begett sig till Somalia för att försöka stoppa den invasion av primater som översvämmar Sverige! Där vi slutade senast hade dessa celebra herrar efter att ha sprängt den somaliska gränsen och eliminerat 44 primater beslutat sig för att ge sig av mot Kenyas huvudstad Nairobi och den svenska ambassaden där! Denna ambassad är alltså den som slussar hit dessa enorma skockar av negroida slödder! Vi ger åter ordet till vår tappre reporter Roland Hasselblad…

– Efter att vi i förra veckan passerat det eldhav som tidigare varit den somaliska gränsen, beslutade vi oss alltså för att ge oss av mot Nairobi och den svenska ambassaden, dit somalierna köar i tusenfald för att få komma till Sverige och bli försörjda av det svenska samhället. En resa på drygt 150 mil låg nu framför oss… Efter att ha studerat kartan begav vi oss av direkt, och vi hann inte komma många mil innan en jättelik pickup med 20-talet somalier på var framför oss. Den ene primaten stod glatt och viftade med en svensk flagga dessutom! Det rådde således inga tvivel om att dessa negrer var på väg mot samma mål som vi var, dock med skillnaden att de aldrig skulle komma fram…

– SNABBT! Ta ratten, Roland, skrek Joakim!

Jag tog ratten varpå Joakim med halva kroppen utanför förarsätet slungade upp en handgranat på pickupens flak! Sedan tvärbromsade vi för att inte vara i farlig närhet av den explosion som stod att finna några sekunder senare. Efter en häftig explosion körde vi sedan sakta igenom med vakande ögon för att säkerställa att ingen av primaterna överlevt, men vi kunde istället tryggt konstatera att så var inte fallet. 23 djurlik kunde istället glatt läggas till handlingarna!

Modig/Hasselblad – Somalia 67 – 0!

Snyggt kast! sade jag till Joakim som sedermera berättade att han hade varit en framgångrik amerikansk fotbollspelare i sin ungdom, föga förvånande då jag aldrig sett någon slunga handgranater likt han! Nog för att vi alla redan visste det, men han är sannerligen en riktig german, den gode Herr Modig… Efter att vi kommit knappa 60 mil ner i detta negerträsk var det min tur att ta över ratten. Precis när vi klev ur bilen för att byta plats hörde vi ett högt skränande!

– Vad i helvete är det som låter!?, frågade jag Joakim.

– Vi är i Kismaayo, detta är ett av kreaturen i Al-Shabaab,s tyngsta säten. Nu skall vi rensa lite, Roland, flinade Joakim…

Joakim plockade sedermera fram en stor bazooka ur bagageutrymmet på bilen! Jag körde sedan försiktigt uppför en bergsslätt varifrån vi kunde observera en stor moské som skockar av somalier vallfärdade till… Vi lade oss sedan för att gömma oss i ett närliggande buskage innan moskén fyllts till brädden dryga 45 minuter senare…Joakim avlossade då sin bazooka och träffade mitt i prick!! Vi körde sedan sakta genom eldhavet och vi kunde räkna upp till den smått fantastiska siffran av 676 döda primater!

Modig/Hasselblad – Somalia 743 – 0!

– Primat som primat, men lite extra bonus att detta verkar har varit en Al-Shabaab-träff skrockade Joakim gott…

Resten av resan genom avloppslandet Somalia gick sedan tämligen smärtfritt utan nämnvärda incidenter på vägen och efter ytterligare ett par timmar vi ratten var vi således framme vid den Kenyanska gränsen. Om den Somaliska gränsen (innan vårt eliminerande av den) var ytterst välbevakad så var denna raka motsatsen! Endast 3 primater bevakade gränsen varpå 2 av dem satt och sov på en sandsäck… Den tredje stirrade på oss och plockade fram en telefon, men innan han ens hann sätta luren mot örat hade Joakim avlossat sin Magnum 44 i hans pannben! Modig/Hasselblad – Somalia 744-0! Knallen från skottet fick de andra 2 primaterna att vakna till, men då hade jag redan ställt in siktet med bilen mot den sandsäck de båda primaterna låg på och de hann knappt ens skrika till innan jag träffade dem i 160 blås!

Modig/Hasselblad – Somalia 746 – 0…

Framåt kvällen var vi nu framme vid Nairobi! Och vilket håll vi än tittade åt stod samma syn att se! Somaliehonor med barnvagnar, förstås på väg till ambassaden ifråga för att sedan slussas vidare till Sverige!

– Fram med maskingeväret! skrek jag nu entusiastiskt åt Joakim!

– Hehe, lugn och fin nu, Roland, så skall detta bli bra.

– Skjuter vi dessa apor nu så drar vi uppmärksamhet åt oss, och det är för tidigt för det.

– Följ med här nu! sade Joakim!

Klockan var nu runt midnatt och efter en kortare promenad var vi sedan framme vid ambassaden.

– Men det är ju över midnatt!? Det är ju stängt nu!? sade jag undrande till Joakim.

– Just precis, flinade Joakim, varpå han sedan öppnade en säck fylld med dynamitladdningar!

Nu fattade jag vad som gällde! Vi placerade strategiskt ut 14 laddningar runt hela byggnaden innan vi begav oss därifrån vid 3-rycket på natten…. 5 timmar senare, vid 8-rycket på morgonen, spanade vi ut över ambassaden! Vad som stod att finna var en nästan kilometerlång kö av somalier, eritrianer och dylikt patrask! Joakim berättade att ambassaden skulle öppna klockan 9.00 och påläst som Herr Modig alltid är hade han också helt rätt i sitt konstaterande… Vi körde sedan därifrån, 12 km närmare bestämt för att vara exakt! Sedan tryckte vi på detoneringsknappen och efter en aldrig tidigare skådad explosion så var ALLT! precis ALLT! som bortblåst! Vad vi nu körde igenom var som en krigszon, och det fanns nu av förklarliga skäl ingen tid att räkna djurlik! Vi körde i hög hastighet därifrån, och i senare radiosändningar beklagade man sig över att 6.255 negrer gått förlorade…

Modig/Hasselblad – Somalia/Kenya 7.001 – 0!

När ni nu läser detta sitter jag och Joakim på ett hotell, åter på ”mänsklig” mark, pustar ut och tar en skål av en finare whiskey. Han har koll även på detta tydligen, den gode Joakim… Över 7.000 färre primater som kommer belasta svenska bidragssystem är underbara siffror, men vad som förstås är än bättre är att det nu inte längre finns någon anläggning dit negeraporna kan ta sig till för att sedan slussas till Sverige! Vi har nu uppskattningsvis besparat er svenska skattebetalare flera MILJARDER kronor, men kanske än viktigare så har vi nu utökat er säkerhet! För som ni vet kan man aldrig känna sig trygg med somalier runt omkring sig…

SKÅL! FÖR ETT SOMALIEFRITT SVERIGE OCH ETT SOMALIEFRITT EUROPA!

Roland Hasselblad / Hänt i Sverige

50 thoughts on “Nairobiresan med Joakim Modig…

 1. Detta måste ju innebära att priset för årets upplaga av ”Svenska Hjältar” redan är avgjort!! Kanske än tyngre titlar!? Nobels Fredpris rentav??

 2. Wow! Vilken insats, vilka härliga nyheter såhär inför den kommande arbetsveckan!
  Dessa Herrar Modig/Hasselblad måste ju ju få ett kungligt mottagande samt färdas i parad genom Sverige vid sin återkommst. Oslagbart inspirerande!

 3. Kände mig kraft o orkeslös bara för nån timme sen men med sådana trevliga nyheter kan man sova gott i natt!🙂 säg mig? Kan ni inte få denna dynamiska duo att ställa upp i det kommande valet?? Succén är ju redan ett faktum🙂

  • Håller med Hr. Jeppas. Herrar Hasselblad och Modig kan gott få ta hand om stollarna, från miljöpack till sionistdemokrat.

   • Ja fy fan!! Ett Somaliefritt Sverige!! Vilken vacker tanke!! DOCK ICKE att förglömma att den dag vi tar landet tillbaka, skall landsförrädarna förvisas tillsammans med inkräktarna!!

   • För att lyckas med en förolämpning bör den bygga på logik. Förutom att ni har fel då ni kallar honom för ett brasilianskt gatubarn förlöjligar ni er själva, det finns ingen fakta utan det är bara något ni slänger ur er. För oj, den där kommentaren lär ha svidit va? För om en gubbe kallar någon för ett brasilianskt gatubarn då jävlar gör det ont. Den här sidan kan inte vara på riktigt, och inte det här så kallade journailistiken? Det är inte möjligt att era ”reportrar” är ute i världen och ägnar sig åt mord utan att bli straffade eller uppmärksammade?

 4. TACK hänt i sverige för att ni är så hårda i er somalierkritik! Snälla mera sånt!!

  Fernando, eller vad fan du heter! Åk hem till ditt negerland!!

 5. Ina- Mord kan man väl bara bli åtalad för om det gäller människosläktet? Och några medlemmar av den rasen verkar inte ha gått åt här? Däremot 7.000 negrer.. Eller vad säger ni Hänt i Sverige!?

  • Det som har skett är mord, de här MÄNNISKORNA som har blivit mördade tillhör den mänskliga rasen. Du inser att det inte är färgen på huden som avgör vilken ras man tillhör? Det handlar om biologin och hur kropparna är uppbyggda. De här människorna som, om det här verkligen är en riktig artikel, har dött ser exakt ut som dig på insidan. De har exakt samma uppsättning organ som du som fungerar på exakt samma sätt. Skillnaden på dig och de ”negrerna” är färgen på huden. Det är allt. Det är bokstavligt talat en nyans, hur kommer det sig att du hatar dem så mycket? Jag vill höra din motivation och att säga att de är skit, sopor osv är inget motiv. Du måste kunna säga exakt varför det är så. Det som har hänt om det nu verkligen har hänt är massmord och ingenting du bör stötta. Hur kan du vara så hatisk? Hur kan du inte ifrågasätta?

   • Hörrudu Kork-Ina! Först erkänner du att det finns olika raser, sen menar du att enda skillnaden är hudfärgen. Förklara då varför läkemedelstillverkarna måste tillverka olika mediciner till vita eller svarta, sen kan du försöka övertyga en genforskare om att deras forskning är bluff eftersom det finns inga skillnader!
    Eller varför har intelligensmätningar gång på gång visat att medelintelligensen söder om Sahara ligger på ca 70? (Det krävs minst 90 för att upprätthålla ett västerländskt samhälle, mer om det ska utvecklas).
    Det är blåsta idioter som du som gör att vi håller på att förlora landet.

   • Han kallas ett brasilianskt gatubarn för att han är ett sådant! Googla på Victor Nygren eller ”Neger-Victor” som han kallas i folkmun! Ta reda på fakta innan du öppnar truten!

   • Det pågår en otrevlig begreppsförskjutning just nu i Sverige, där man kallar legitim slakt av djur för ”mord”, för att förmänskliga djuren och samtidigt avhumanisera människorna. Man kallar slakt och jakt av grisar, kor och älgar för ”mord” och nu vill Ina göra detsamma v.g. kaffrer. Beklämmande!

    Naturligtvis bör djuren i första hand sättas i arbete i människans tjänst, men då dessa kreatur generellt sett har så pass låg intelligens att de knappt kan utföra något nyttigt arbete, så tycker jag att det som skisseras i artikeln kan vara en intressant och välavvägd lösning.

  • Det stämmer. Då negrerna tillhör djursläktet förefaller det sig inte meningsfullt att rubricera eventuella våldsdåd mot dem såsom ”mord”, eller någon annan beteckning som avser fall med människor som offer heller. Kanske något för djurskyddet?

 6. Den dagen jag ser svpare och smr-nollor gasas ihjäl är den bästa dagen. Bra att ni spottar ut sådana artiklar, sprider gärna runt dom så att dom nyttiga kommunisterna för en gångs skull kastar in granater på er.

  För övrigt roligt att ni kallar somalier för primater, svp-ledaren ser ju fan ut som en gorilla med dom där jävla fula ögonbrynen, näsan och allt annat. Ännu fulare än Kent Ekeroth/valfri jude till och med.

  • Visst är det ironi att nollor som han ovan i 9 fall av 10 står att finna långt ute på vänsterkanten… Hänt i Sverige, vet ni om det är nåt speciellt detta beror på!? Robert Aschberg, Alexander Bengtsson med flera…

 7. Shit! Hur har jag tidigare kunnat missa denna fantastiska nyhetskälla!! O vilka fantastiska nyheter sedan!! Har ni funnits länge? Härligt med negersanering!! Ni har gjort min dag!! Tack!!

 8. Varje gång man kritiserar er så kallar ni oss vänsterpack och liknande. Jag tycker att kommunister/extremvänster, etnonationalister/nationalsocialister och Islamister/djupt troende muslimer är ett hot för mänskligheten. Ja precis jag är verkligen hjärntvättad av judar. Tänk lite med din ärthjärna varför jag tycker att detta är osmakligt.

  • Vad är det som är osmakligt med att eliminera en skock kreatur!? Om det är som du säger att du liksom vi ser kommunister o dylikt patrask som du själv säger ”ett hot mot mänskligheten” borde du tvärtom hylla oss!?

   Det finns inget hot så stort mot vår välfärdsstat som invasionen av somalier och sådan ohyra!!

 9. Återigen tack till Herrarna Modig/Hasselblad för denna beundransvärda insats! Ni har verkligen visat vad beslutsamma Germaner kan åstadkomma.

  • Paff på dej ha!! Din svennehora haha jevla dumma jevel haha jag sitta varje dag på cafe se fulla svennar alla jevla alkisar haha ni svennar är shitfolk haha hela somalia alla smartare din dumma jevel haha

   • Kork-Ina? Påriktigt, det är så du försöker förolämpa mig? Allvarligt? Det säger mycket om nivån på din intelligens, vilket faktiskt förklarar varför du håller med om det som skrivs på den här sidan. Jag menade mänskligheten som art, vilket jag borde ha skrivit. Jag skrev fel. Jag vill se analyserna, statistiken på vilket du grundar det du sa. Länka här. Förmodligen existerar de inte, eller så är det ifrån någon vinklad hemsida där allt bara är lögn.
    Varför hatar du dem så mycket? Och om vi låtsas att det vore så att de har lägre intelligens, vad gör det? Vad spelar det för roll?

  • Kork-Ina är inget försök att förolämpa dig, den saken sköter du så bra själv. Att du är oförmögen till någon djupare form av tankeverksamhet framgår ju tydligt av ditt påstående att befolkningens intelligens inte har någon betydelse för samhällsstrukturen. Varför tror du det ser ut som det gör i Afrika? Mellanöstern? Du är för dum för att tänka, du bara känner vilket är typiskt för korkade fruntimmer som dig. Vill du ha länkar? Leta själv så kanske, kanske du lär dig något på vägen!

  • Men FYFAN vad dumt. Det är så självklart att det här är någon rasist som skrivit enbart för att det ska låta som att invandrare är dumma i huvudet? Varför skulle den här personen skriva 2 olika kommentarer under 1 minut.??

   • Kork-Ina!! Varför skrev du själv 2 olika kommentarer inom loppet av 2 minuter?? Kanske för att du själv är lika begåvningshandikappad som det somaliska apan som skrev de andra kommentarerna!?…

   • Det är uppenbart att det inte är en kaffer som skrivit kommentaren. Kaffrer kan inte läsa och skriva.

 10. Så sant Hr Hasselblad, skillnaden är monumental. Förmodar att du tillägnat dig ytterligare kunskaper i frågan efter denna fantastiska studieresa tillsammans med den beundransvärde Hr Modig!

  • Ja helt riktigt Herr Rudolf. Att negrerna inte tillhör människosläktet har stått bortom allt tvivel sedan lång tid, men efter resan ifråga började både jag och Joakim fråga oss om de ens tillhör djursläktet!? Medel-IQ i Somalia ligger runt 70, och resultatet av att vi släppt in dessa lågt stående primater i landet ser man varje dag…

   Våldtäkter, Åldringsrån, och andra avskyvärda gärningar de flesta människor inte ens skulle kunna tänka tanken på att begå, har istället nu blivit ”normalt” och en ”vardag” i Sverige!! Negrer fungerar inte i civiliserade samhällen! De IQ-befriade negerkramarna på vänsterkanten väljer likt våra landsförrädare till politiker samt judarna i slaskmedia att mörka detta, men vi sanna Sverigevänner vet förstås alla vad det handlar om…

 11. HAHAHAHAHAHA!! Googlade på Nairobi o hamnade här…. Bland det roligaste jag läst någon gång!!🙂 Så ska dem tas!!!!🙂🙂

  • Kkom till bergsjön din jävla svenne hora!! du har bara en fylle land!! jävla alkisar alla haha!!

   • Vi måste sluta släppa in somaliskt patrask som detta!!

    Negern är luststyrd och saknar normala spärrar och moral. Detta i en kombination av empatilöshet och svag intellektuell kapacitet är orsaken till varför Afrikas kontinent plågas av misär, blod och våld.

    Att låta negrerna fritt åtnjuta uppehälle i Sverige är en tickande bomb som bara väntar på att brisera. Redan idag upplever vi sexualvåld, epidemisk spridning av könssjukdomar, mord, misshandel och otrygghet på gatorna i kölvattnet av negrernas etablering i vårt avlånga land.

    Se bara på Amerika eller för den delen Frankrike och Storbritannien. Där har negrerna bott under flera decennier och skapar fortfarande problem för samhället. Integration och assimilation är det inte tal om. Det handlar om deras neurologiska begränsningar.

    Att låta negrerna fritt bosätta sig i Sverige kommer bli en dyrköpt läxa för kommande generationer svenskar. Frågan man kommer ställa sig är givetvis, hur kunde man bara låta detta hända?

 12. Ni har helt rätt och jag förstår förstås till fullo vilka ni syftar på… SMR är nog det närmsta till ett hopp som vi kan våga hoppas på skulle jag tro. Sedan får vi ALDRIG GLÖMMA dessa korrupta judars svek mot det svenska folket!! Den dagen vi tar landet åter och kör ut våra icke önskvärda gäster måste dem få betala DYRT för deras katastrofala svek mot den svenska befolkningen!!

 13. Bluffhistorikern tillika tattarjuden Peter Wolodarskis homosexuelle älskare: Henrik Arnstad var tydligen i farten med att sprida antisvensk kommunistpropaganda igår kväll igen! Det är minst sagt beklämmande att en sådan tattare ges spaltutrymme i media, men man har slutat bli förvånad… Tillhör man HBT-Maffian eller slickar juderöv kan man tydligen komma hur långt som helst i dagens samhälle…

  • Japp.😦 Arnstad är en sann förlorare. Vi har skildrat hans upptåg här på tidningen, bland annat den gång han misslyckades med att ragga upp en feminist. Han skulle ligga i en driva och dricka bort tiden om det inte vore för hans relation med juden.

   • Det är förstås inte utan anledning jag gillat er och denna sida… Som ni själva beskriver. Arnstad är en nolla utan motstycke och i ett vettigt land hade han i brist på intelligens tvingats till att uppbära socialbidrag likt de negrer han tycks dyrka så högt… Ribsskog är förstås också en nolla, men denna denna nolla är mer ”specifik” ALLA!! vet att han är en nolla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s