Stefan Löfven gör en helomvändning! Skyller budgetfiaskot på somalierna!

​Stefan Löfven tackar Ban Ki-Moon för att han talat honom tillrätta om somalieproblemet.

​Stefan Löfven tackar Ban Ki-Moon för att han talat honom tillrätta om somalieproblemet.

Den rödgröna rörans budgetfiasko har väl knappast kunnat undgå någon med ens det minsta uns av intelligens, och igår tvingades t.o.m islamälskaren själv, statsminister Stefvan Löfven, utlysa nyval! För oss sanna Sverige-vänner gör det dock förstås detsamma vilket avskrädesparti ur den svenskfientliga åttaklövern som rösten läggs på, men faktum är att vår statsminister nu kommit till insikt om det enorma somalieproblem vi på Hänt i Sverige skildrat gång på gång i ett tjogtal artiklar om detta skräpfolk och alla medföljande problem dessa kreatur tar med sig vårt fina land!

För bara några dagar sedan rapporterade vår reporter Roland Hasselblad direkt från Mogadishu där han och vår vän Joakim Modig då befann sig på negersafari, enligt våra som alltid tillförlitliga källor, en artikel som tydligen fått Löfven att faktiskt börja fundera på somalieproblematiken! För vad som inte berättats i den dagliga skräpmedian är att Löfven så sent som igår, efter avslöjandet om att Sverigedemokraterna avsåg fälla hans budget, tog en helikopter till Sydkorea för att söka råd hos FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon!

Ni minnesgoda och bildade Hänt i Sverige-läsare är förstås redan fullt medvetna om att vi tidigare berättat om just Ban Ki-Moon och hur skarp han var i sin kritik då han helt fördömde somalierna som ”folk”, något han spädde på än mer under sitt möte med Löfven under natten som var!  Som ensam tidning publicerar vi på Hänt i Sverige här hela konversationen som följde herrarna emellan! Översatt till svenska, Håll tillgodo!

– Ärade FN-arbetare! Tack för att du kunde ta emot mig med så kort varsel!

– Ehh… Generalsekreterare är min titel! En benämning jag arbetat hårt för att fötjäna!

– Okej, men skitsamma! Sverigedemokraterna avser sänka min budget! Trots alla bra saker jag och min regering åstådkommit under den här korta tiden jag suttit på tronen! Det är ju skandal!

– Vilka bra saker har du åstadkommit tycker du??

– Ja men va fan! Vi budgeterade ju 21 extra miljarder på fortsatt massinvandring! Åhh! Så härligt att få hit eritreanerna, araberna, nigerianerna och somalierna för att berika vårt land med deras enorma kunskap och visdom!

– VAD I HELVETE ÄR DET DU SÄGER!? ÄR DU HELT EFTERBLIVEN!?!?

– Öhh.. Men det….

– ALLA! de ”folk” du nyss rabblat upp! Snälla! Säg att du skämtar med mig!? Har du ens koll på hur ditt land ser ut!? Ni är en enda stor negerkoloni!

– Ja… men kära FN-Gene…

– LYSSNA NOGA NU, STEFAN! För att rädda ditt land måste du tvärtom göra dig av med de här skräpfolken! VARENDA EN AV DEM! Speciellt somalierna! Har du en aning om vad detta djuriska patrask kostar ert samhälle år efter år!?

– Öhh… Ärligt ta….

– DU VET INTE ETT SKIT, STEFAN! Somalierna är inget annat än sjukdomsalstrare i den ariska samhällskroppen! Varenda somalier som du släpper in i ert fina land är en garanterad förlust på miljontals kronor!

– OJ! Vad har jag gjort!? Kära FN-General! Är detta verkligen sant!?

– DIN IDIOT! Tänk efter! Och sedan avlar dessa kreatur av sig lika ofta som du själv står där som ett fån och petar dig själv i näsan! Fattar du vad det innebär!? En neger blir 10 negrer och nästa skock om 10 negrer är helt plötsligt en skock om 100 negrer! Du negrifierar ert land fullständigt! Ert fina land blir totalförstört tack vare att du släpper in dessa vidriga avskrap till människosläktet!

– TUSEN TACK! Nu skall jag råda bot för mina synder, och gottgöra det stackars svenska folket! Sedan skall jag börja jobba för det jag borde förstått och gjort för länge sedan! ETT SOMALIEFRITT SVERIGE! Det är de som förstört min budgetmotion!

-Ingen fara! Jag är glad att du kom till insikt med detta skräpfolket tillslut! Det skakar vi hand på, Stefan!

Roland Hasselblad / Hänt i Sverige

3 thoughts on “Stefan Löfven gör en helomvändning! Skyller budgetfiaskot på somalierna!

  1. Vilken tur att Hänt i S. finns! Här kommer högkvalitativa nyheter som sprider ett förklarande ljus över alla galenskaper som retarderna i riksdan åstadkommer! När Nordmännen vaknar kommer det till stor del vara Er förtjänst mina herrar!

  2. Det var inte SD som sänkte Stefan Löfven utan Israel. Strax efter maktövertagandet erkände den nya regeringen Palestina och det kunde inte Israel leva med. Mycket riktigt detta agerande från svensk sida utlöste en lavin. Flera länder följde i spåren och många kommer att göra det något senare. Detta är syboliskt men det beredder plats för Palestina i FN. Detta å sin sida utlöste kris i Israel och judarna står utan regering just nu.

    • ”Det var inte SD som sänkte Stefan Löfven utan Israel. ” Inser du inte att det är lite ”samma sak”!? SD är ju en större del av Israel än dem tycks vara av Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s