Nya redaktionsmedlemmar efterlyses för Hänt i Sverige

Som kan ses så har vår nyhetsrapportering gått med sparlåga den senaste tiden. Vårt inbitna grävande under det 1,5 år som gått har tagit på orken, och just nu finner vi inte motivationen att skildra det som sker där ute i samhället. För några veckor sedan tog vi dock in en redaktionsmedlem vid namn Roland Hasselblad, och vi efterlyser nu fler läsare som vill ta steget upp och börja skriva för oss, om ungefär samma ämnen och i samma anda som vi brukar skriva. Den som är intresserad kan lämna kommentar här, så tar vi kontakt genom den e-postadress ni angivit. Det är möjligt att vi kommer återgå till samma iver som vi hade när vi lanserade Hänt i Sverige, men just nu är det uppehåll i alla fall.

Obs. De drygt hundratalet polisanmälningar vi dragit på oss för påstådd ”hets mot folkgrupp” har ingenting med saken att göra. De driver oss istället att rapportera än mer hätskt om hur unket det nya Sverige är! Det är bara det att det känns som att vi täckt det mesta som går att skildra, och grävt upp det mesta som varit undangömt. För att kunna fortsätta i samma takt skulle vi behöva nytt blod.

3 thoughts on “Nya redaktionsmedlemmar efterlyses för Hänt i Sverige

  1. Förbaskat trevligt initiativ!! Hänt i Sverige BEHÖVS!! Det ”nya” Sverige får folk att spy!! Som herrar Gunneson, Sonesson och Vestin säger så tär det digra jobb de lägger ner att rengöra de kloaker som finns i dagens Sverige på krafterna… Mitt avslöjande om att negern Jallow våldtagit kommunistledaren var förstås inget roligt reportage att göra, men här på Hänt i Sverige avslöjar vi ALLTID sanningen! Hur obehaglig den än må vara…

  2. Kommer ni någon gång att återuppta era underhållande artiklar o reportage? Ni är verkligen saknade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s