Jallow Momodou gripen på nytt! Nu för brutal homovåldtäkt på Jonas Sjöstedt!

Jallow Momodou när han våldtar Jonas Sjöstedt i hans hem

Jallow Momodou när han våldtar Jonas Sjöstedt i hans hem

Den ökända antisvenska negern Jallow Momodou har hamnat i blåsväder vid rätt många tillfällen nu! Det var bara knappt tre veckor sedan vi kunde rapportera om att han gripits av polis för att han försökt skjuta ihjäl den tappre gatukonstnären Dan Park i ytterligare ett av många övertramp på den påstådda svenska yttrandefriheten! En yttrandefrihet som dock förstås bara finns i det ”dolda” då det i princip varje dag bevisas att någon faktisk yttrandefrihet förstås inte står att finna över huvudtaget…

En människa som gjort sig skyldig till en sådan här avskyvärd handling skulle förstås omedelbart ha anhållits och sedermera häktats för mordförsök, och tidningsrubrikerna från vår vedervärdiga judestyrda media hade inte varit nådiga, men då det som i detta fallet inte var en människa utan snarare en neger som begått detta illdåd så tystas allt ned, och enligt våra källor hos polisen skall negern Jallow ha släppts ut i frihet endast timmar efter angreppet på Park.

Skandalöst kan tyckas, men frågan är om han nu inte gått över gränsen! För i onsdags kväll begick Jallow en ny vansinneshandling då han på ett besinningslöst sätt gick lös och våldtog våldsvänsterns stora ledare Jonas Sjöstedt i dennes egen lyxlya på Östermalm i Stockholm! Sjöstedt som själv bjudit hem negern Jallow för att personligen tacka honom för hans ”mod” i mordförsöket på Park, men även för lära honom att sikta bättre när neger-Jallow ges en ny chans till att uföra sina negroida våldshandlingar!

Sjöstedt hade slagit på stort och t.o.m ställt sig i köket för att laga negerns favoriträtt lasagne, men vad som sedan skulle komma att ske var nog knappast vad Sjöstedt hade kunnat föreställa sig! När Sjöstedt böjde sig ner för att plocka ut lasagnen ur ugnen flög helt plötsligt Jallow på honom och började våldsamt att köra på honom bakifrån i en typisk negroid vansinnesattack! Just en sådan attack som vi vanliga människor förknippar med just sådana primitiva negroida groteska bestar som denna Jallow! En granne till Sjöstedt som vi talat med berättade att han larmade polisen, som sedan på nytt kunde gripa Jallow, medans Sjöstedt själv fick föras till akuten med svåra skador, så som ett par brutna revben, avslaget käkben, ett par utslagna tänder och med sin ändtarm hängandes dinglande nere vid knävecken…

Fortsättningen på detta typiskt negroida vansinnesdåd skall dock bli intressant! Varenda landsförrädare och judelakej som sitter i vår riksdag och tillåter denna idiotiska skattefinansierade uppfödning av negrer, zigenare, araber och dylikt patrask har tidigare aldrig brytt sig om när vi vita samvetsgranna svenskar fallit offer för dessa grymma negerattacker, men kanske att det nu när äntligen en av deras egna fallit offer för en av dessa brutala negerdåd att det kan komma att bli ändring på det!?

Psykopaterna i Ung Vänster ska ha haft en träff under gårdagen där de gråtit krokodiltårar över att deras Lenin-dyrkande ledare ska ha fallit offer för detta negervåld, och man skäms tydligen storligen för att man gjort misstaget att plocka in denna neger-Jallow i sin närmsta krets! Ett misstag man nu tvingats betala dyrt för! Revolutionära fronten skall t.o.m ha tagit steget än längre och utlyst ett pris på denna vedervärdiga negers huvud! Så med lite tur kanske detta odjur inom kort bara är ett minne blott…

Klart är i alla fall att negrer inte är något annat än primitiva djur (eller odjur kanske är en bättre benämning), någonstans halvvägs till apsläktet som de flesta lågintellektuella vänsterpatrask gör misstaget att förknippa med människor! Låt nu denna negers brutala angrepp på er ledare lära er en läxa! Vi är inte trygga med dessa monster ikring oss! SÄG EFTER OSS NU! FÖR ETT NEGERFRITT SVERIGE!

Roland Hasselblad

14 thoughts on “Jallow Momodou gripen på nytt! Nu för brutal homovåldtäkt på Jonas Sjöstedt!

 1. fy fan vad äckligt!! är den här afrikanen någon vänsteraktivist?? nu måste han väl ut ur både partiet och landet! hur kunde detta få ske?? hemskt!!

 2. Men herregud!! Har ni inga skrupler alls?? Fy fan! För att skriva sån här smörja om den enda ärliga partiledaren som vi har i Sverige!!! Och att sedan anklaga Jallow för något så fruktansvärt!! Jag kan tala om för er att han och de flesta andra afrikaner är långt längre komna i utvecklingen än vi svenskar!!! Vi skulle inte få Sverige rullande utan dem!! Fattar ni inte det????

  • Stick o brinn din negerkramare!!! Jag hoppas innerligt att den dagen vi tar landet tillbaka att oikofober och liknande slödder som du förvisas ut ur landet tillsammans med de negrer du tycks älska så högt!! Säg mig någon som vet!? Hur kommer det sig att alla lågintellektuella, förståndshandikappade idioter med sitt brinnande hat och förakt för oliktyckande i 9 fall av 10 står att finna långt ut på vänsterflanken?

   • Jag får citera den modiga duon Joakim Modig och Roland Hasselblad! VI MÅSTE SLUTA FÖDA UPP NEGRER!!

   • För att någon måste säga ifrån!! Nazister som du och andra kan inte få hållas!! Det är inget fel på afrosvenskar!! Dem jobbar och gör rätt för sig precis som jag!

 3. ”Dem jobbar och gör rätt för sig”!? Du är tydligen inte riktigt rätt vaccinerad Christina!??… Man kan för helvete inte ens gå utanför dörren utan att man nästan blir överkörd av en skock somalier med tillhörande barnvagnståg!! Dem är inte på väg till jobbet om du i din enfald trodde det!? Skyddsjakt på dem kanske vore nåt för att vi ska kunna slippa se eländet!?

 4. Det här är ju helt klart inte sant. Usch vad hemskt att hitta på saker i syfte att måla upp en otrevlig bild om någon som inte är sann. Tänk om någon hade spridit samma sak om dig? Hur hade du mått då? Stoppa näthatet! Det är förövrigt en olaglig handling att sprida förtal som man kan dömas för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s