Erik Ribsskog tvingas ha ”stor neger” som granne, vi lider med honom

Erik Ribsskog och den neger som flyttat in bredvid honom

Erik Ribsskog och den neger som flyttat in bredvid honom

Vi har berättat om Erik Ribsskog tidigare här i Hänt i Sverige, och även om vi inte gillar honom så överdrivet mycket, anser vi ändå att det är en skandal att han nu ska behöva ha en neger som granne. Ingen vit människa ska behöva bo bredvid en neger, hur psykiskt sjuk den vita personen än är!

Vi nästan satte kaffet i vrångstrupen när vi i morgon läste på Erik Ribsskogs blogg att han tvingas ha en neger som granne. För att citera det brev han skrev till sin hyresvärd samt socialkontoret:

”Hei,

i går, så flytta det inn en svær neger her.

Hver gang jeg går ut døra, så maser han negeren på meg.

I går, (mens jeg var på badet), så gikk han inn, og spurte, om jeg
hadde noe å drikke, som han kunne få låne, av meg.”

Vi trodde inte det var möjligt att hyresvärdar och socialfolk skulle vara så gemena att de tvingar en stolt vit man att ha en neger som granne! Särskilt inte en med sådan stolt stamtavla som just Ribsskog, som enligt egen utsago härstammar från Oden, Karl den Store och många andra antika storheter. Och vem ifrågasätter en sådan man som Ribsskog? Det är helt enkelt inte rätt att han ska behöva genomlida denna negroida grannes närvaro!

Och detta är en man som fått utstå mycket. Se bara listan på saker man gjort mot honom under de senaste åren. Men inget av detta kommer i närheten av unkenheten av att behöva ha en neger i sin direkta omgivning, än mindre en stor sådan som frågar om hjälp med saker och ting. Vad har hänt med denna värld??

När vi hörde talas om detta problem tog vi flyget till Oslo och sedan buss ut till Bärum, där Ribsskog nu bor, för att se om det verkligen stämmer. Och det var då vi såg negern på bilden ovan stå utanför kungaättlingen Ribsskogs socialbostad! Redig som Ribsskog är har han som sagt redan klagat till hyresvärden över denna skandal, men frågan är om det räcker. För tills hyresvärden har uppmärksammat och reagerat på denna negerinvasion kommer Ribsskog tvingas genomlida en negrifierad tillvaro! Så någon måste ta tag i det hela och fysiskt avlägsna denna hemska neger från Ribsskogs bostadshus, så den inte besvärar honom igen! Inte kan vi väl låta en unken neger besvära självaste Erik Ribsskog?

Nej, negern måste bort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s