Livligt firande av Kristallnatten på dess 76-årsdag

Kristallnatten firas i Sverige 2014

Kristallnatten firas i Sverige 2014

Ni som var med minns nog supén vi höll under förra årets kristallnatt. Även denna gång har vi tänkt hålla minnet av Kristallnatten vid liv, men nu begav vi oss ut på gatorna istället för att ta del av den folkfest denna högtid utgör. Här följer vårt referat.

Vi påminns av judarna gång på gång om den folkliga protest som utlöstes hos tyskarna år 1938 efter att en usel judisk terrorist vid namn Herschel Grynszpan lömskt mördat en tysk ambassadtjänsteman. Fastän propagandaminister Göbbels manade folkmassorna till besinning, kunde inget tygla vreden gemene man kände i Tyskland på den tiden. Därför gav man sig ut man ur huse för att sätta synagogor i lågor – och det gjorde man i stort antal. Så stort antal att judarna gråter om händelsen än i dag.

Men som vi gjorde klart under förra årets firande har vi haft för avsikt att göra om denna tillställning till en högtid istället! Vi kommer inte spilla några tårar för att judars syndagogor brann ner till grunden 9-10:e november 1938. Nej, vi har istället gjort denna dag till kampdag riktad mot judenheten! Och uppslutningen bland folk ute i samhället har varit helt enormt! Ni som varit ute på gatorna i kväll vet hur sant detta är!

Folkfesten mot judarna under kvällen

Folkfesten mot judarna under kvällen

De händelser som skett under sommaren har minst sagt gött på hatet mot judarna. Terroriststaten Israel mördade tusentalet barn under sina attacker mot Gazaremsan under sommaren, där man har spärrat in miljontals palestinier i ett enda stort koncentrationsläger. Men denna dag, den 9:e november, säger folket ifrån! Denna dag är för övrigt också den då Hitler och hans kämpar försökte resa sig mot Weimarrepubliken 1923, den så kallade Ölkällarkuppen. Så det finns mycket att fira denna dag!

Vi har vandrat runt i Stockholms innerstad, och vartän vi gått har vi sett röken från antingen synagogor och andra judiska samlingslokaler, eller från judiska bostäder. Judarna har äntligen fått den antisemitism de tiggt om så länge! Vi har hittills fått höra att det ska förekomma mycket ”antisemitism” bland nyanlända muslimer nere i Malmö, men ändå har vi inte sett röken av en bränd synagoga där nere. Och nu bara under kvällen har vi sett hela tre brända synagogor i Stockholm! Sug på det, ni kamelryttare!

Vi har även försökt få Nordisk Ungdom att ansluta sig till detta evenemang, men de tycks vara för upptagna med att ställa sig in hos Sionistdemokraterna för att gå med. De undrade hur det skulle se ut om de skulle bränna ner synagogor medan de försökte komma judestyrda SD närmare. Dessvärre kan man inte få alla över på sin sida. På redaktionen ställer vi oss tämligen tveksamma inför Nordisk Ungdom, ovilliga som de är att konfrontera judenheten. Som Einar Åberg uttryckte det på sin tid: ”Nationalism utan judefråga – förtäckt judendom!”

Förhoppningsvis kan denna protest få judarna att lämna vårt land, ovälkomna som de är här. Lika mycket de gnäller om påstådd antisemitism, lika mycket verkligen sådan ska de få smaka! Endast det kan få dem att dra sin kos härifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s