Skelettkvinnan Helena Ludvigsson försöker infiltrera svenska bårhus!

Helena "Skelettkvinnan" Ludvigsson

Helena ”Skelettkvinnan” Ludvigsson

I en intervju i aftonblaskan i dag berättar Helena ”Skelettkvinnan” Ludvigsson att hon har för avsikt att bli obduktionstekniker. Man undrar minsann varför. I samma artikel nämner hon också att hon handlar med skelett på Ebay; vi har tidigare dokumenterat hennes transaktioner på Blocket. Är detta månne ett försök att ta likdelshandeln till en ny nivå?

Skelettkvinnan – och för övrigt hela Skelettfamiljen – har hållit rätt låg profil under 2014. Man har inte hört mycket av dem, till skillnad mot tidigare. Som ni minns hade Helena då intalat sig att hon skulle bli världskändis genom sin ”sofistikerade fetisch”, som hon kallade det. Men det blev inte mycket av det hela, för massmedia utanför Sverige visade inget intresse. Därför gick den deprimerade förloraren Helena ner sig igen, och allt hon hade ork till var att försöka stämma samhället på 15 miljoner kr, girig parasit som hon är. Lustigt nog var hennes stämningsansökan adresserad till Justitieombudsmannen, en myndighet som inte har någon egentlig auktoritet. Vanligtvis riktas sådant tiggeri till Justitiekanslern, men Helena kanske inte har tillräckligt god samhällskännedom för att veta det. Vi får intrycket att hon tillbringat hela vuxenlivet med att leka med skelett, och då kanske man inte lär sig något annat.

Vi har tidigare skrivit en hel del om Skelettkvinnan, det måste sägas. Anledningen till detta är för att hon är en mycket samhällsfarlig dåre, och det är en sådan skam för vårt samhälle att någon som hon får vara ute i frihet, trots den risk hon utgör för de utsatta medlemmarna av vårt samhälle. Ni minns väl hur hon skrämde små barn med sin pistol? Det var det som gjorde att hon greps, och det var då man upptäckte att hon var en vulgär nekrofil – en av de värsta som någonsin skådats i vårt trygga lilla Sverige. När polisen slog till mot hennes lägenhet satt hon faktiskt och körde in ett skelettben i underlivet. När den första polismannen såg detta utbrast han ”men vad fan gör du? Är du någon slags nekrofil?”, ett uttalande som han dyrt skulle få ångra eftersom Helena JO-anmälde honom för tjänstefel. Denna bisarra myndighet gav henne sedermera rätt, ett beslut som helt stigit henne till huvudet uppenbarligen. För hur får man annars för sig att man ska stämma samhället på 15 miljoner?

Men, till dagens händelser. I intervjun med aftonblaskan berättar hon att hon nu säljer även på Ebay. Men när vi granskade hennes konto närmare såg vi en stor mängd klagomål. Hon har uppgett att hon endast säljer människoskelett, men kunder rapporterar att de fått schimpansskelett i leverans av henne, helt i strid med köpeavtalet! Med andra ord är Helena en lurendrejare som blåser människor på pengar! Som om det inte var illa nog att vara nekrofil! Även fast vi på redaktionen inte har någon sympati för nekrofiler, råder vi ändå personer som är ute efter skelett att inte köpa av henne, då de då möjliggör hennes kriminella verksamhet – för att inte tala om blir blåsta själva.

Som vi förstått det är det av denna anledning hon nu ska försöka bli obduktionstekniker. Då kan hon nämligen lägga sina smutsiga labbar på skelett direkt när de anländer till sjukhusen! Vi ska göra vårt bästa för att förhindra att hon får sådan anställning, då avlidna människor annars skulle utnyttjas på mycket perversa sätt. Men å andra sidan behöver vi nog inte oroa oss för att hon slutför utbildningen, lat som hon är. För Helena har nämligen inte lyckats med mycket i sitt liv. Hon är mest bara en förlorare till nekrofil som försökt göra nekrofilin till hennes enda chans att nå någon status i samhället – och misslyckats även med detta!

Till ”Skelettkvinnan” Helena Ludvigsson har vi bara detta att säga: Gå och häng dig i närmaste träd!

2 thoughts on “Skelettkvinnan Helena Ludvigsson försöker infiltrera svenska bårhus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s