Hänt i Sverige delar med sig recept på gasad och ugnskokt jude

Gasad jude på väg in i ugnen för tillagning

Gasad jude på väg in i ugnen för tillagning

Den 10:e juni berättade vi om att man upptäckt att Hitler var en mästerkock innan han blev Tysklands ledare och att hans specialitet var varmrätter grundade på judar. Vi antydde då att vi även skulle dela med oss av recept på hur man lagar jude, men dessvärre upptäckte vi att vi inte hade tillgång till några. Men det har ändrats nu, för nu har man grävt upp recept Ledaren själv använde när han gasade och friterade sina judar! Ni läsare är naturligtvis de första som får ta del av dessa recept!

Ni kanske minns att vi under mars månad gav er receptet på kokt negerunge. Många upplevde det aningen kontroversiellt att vi instruerade i något som vissa uppfattar som kannibalism. Att som människa äta negerkött är naturligtvis inte kannibalism, då negern inte tillhör människosläktet. De som vågade prova på vårt recept fann dock att detta var en sann delikatess. Man kan faktiskt sätta en neger till bra bruk, tro det eller ej! Dessvärre har det egentligen inte blivit några fler recept sedan dess, varför vi tänkte att vi skulle återuppta tråden. Vad är då en bättre fortsättning än att visa hur man tillagar lite ugnskokt jude – och allra helst med Hitlers recept?

När du läser detta kanske du reflexmässigt tänker: ”Vem i allsindar skulle äta judiskt kött?? Med alla de fysiska och psykiska sjukdomar detta folk har? Smittar de inte?” Vi har dock täckt detta problem. Det finns nämligen en gas kallad cyanväte, i Tredje riket mer känd under namnet Zyklon-B, som eliminerar dessa sjukdomar. Därför kan du vara helt trygg om du tillagar jude på detta vis. Vi rekommenderar dock verkligen inte att äta rå jude, för då utsätter man sig utan tvekan för hälsorisker. Men, till receptet:

 • Vuxen jude på högst 80 kg. Om den är för fet rekommenderas att man låter den magra av en aning i koncentrationsläger först.
 • En liter mjölk. Detta må te sig underligt i ett recept som detta, men det är för att försäkra sig om att juden inte upplever det hela ”koscher”. Att blanda mjölk och kött strider nämligen mot de judiska matlagarna, varför man ska göra det.
 • Ett paket strömming. Även att blanda kött och fisk strider mot de judiska matlagarna.
 • En flaska vin (mer om detta senare)
 • Ett gram cyanväte (för att desinficera juden med)
 • Fyra tomater
 • En rulle tejp

Vi måste påpeka att det är lite besvärligt att tillaga jude,, även om ingredienserna ovan kanske inte ter sig helt omöjliga att komma över. För att framgångsrikt tillaga den behöver man nämligen både en zyklondusch samt en förbränningsugn. Detta utöver problemet att få tag på en livs levande jude (för en som varit död sedan tidigare smakar naturligtvis inte alltför bra). Vad det gäller det sistnämnda finns det dock god tillgång till dem vid synagogor. Det är bara att hålla utkik efter dem i deras kalotter, och ta en av dem när tillfälle ges.

Avliden jude bärandes kalott

 1. När du har en medvetslös jude (hur du får den till detta tillstånd är din egen uppgift att lösa) för du den till din särskilda matverkstad, utrustad med zyklondusch och förbränningsugn.
 2. Om juden vaknat till vid det här laget övertygar du den att den måste duscha, då den är smutsig. Fungerar inte detta klubbar du ner den med en hammare eller något, och slänger sedan den i duschen.
 3. Efter att du duschat juden i cyanväte i dryga fem minuter är den redo att tillagas. Du lyfter då över den till en balja på minst hundra liter.
 4. Nu öppnar du judens mun och släpper strömmingarna ned för dess hals.
 5. Därefter häller du mjölken in i svalget och försäkrar dig om att både strömmingarna och mjölken hamnat i magsäcken på juden.
 6. Härnäst är det dags att helga vinet i Kristus namn. Även om du inte är kristen är det viktigt att göra detta. Dels för att det strider mot judiska matlagar att dricka vin som icke-judar uttalat bön över; dels för att försöka borttvinga judens demoniska ande.
 7. Täck judens hela kropp med detta vin så att alla demoner försvinner.
 8. Nu tar du tomaterna, en i taget, och tejpar fast dem runt judens kropp. Just var spelar ingen större roll, det är bara det att en jude och inget annat vore en rätt steril maträtt, varför vissa aptitretare behövs.
 9. Med allt detta klart tar du upp juden ur baljan och för in den i förbränningsugnen. Slå på denna ugn och låt juden koka i en dryg timme.
 10. När denna timme är över har du en gasad och ugnskokt jude, en av världens främsta delikatesser! Har du tillagat den så noggrant som vi beskrivit här kan du sätta igång och äta den på en gång. Fast det krävs förstås att du delar upp den i tuggbara bitar först, varför en såg kan komma till god användning.

Bon appetit!

One thought on “Hänt i Sverige delar med sig recept på gasad och ugnskokt jude

 1. Måste säga att ni har lite dåliga vitsar ibland som gör att jag funderar om denna ridning är till för gamla uttråkade blattehistorier än att se till och få stopp på invandringen det här med judar och Hitler är ju bara blöja nu måste vi stoppadom farliga krigiska is och mordiska individer här i sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s