Jallow Momodou gripen med handeldvapen efter att ha försökt döda Dan Park!

Den antisvenska negern Jallow Momodou med pistol, just innan han försökte ta livet av Dan Park

Den antisvenska negern Jallow Momodou med revolver, någon minut innan han försökte ta livet av Dan Park

För ett halvår sedan påstod den ökände svenskhataren Jallow Momodou att han gjort avbön och att han tidigare ”betett sig som en riktig neger”. Det var många som var skeptiska mot Jallow då med tanke på allt ont han gjort mot vårt land tidigare, men vi valde ändå att tro på honom och ge honom ännu en chans. Det har nu uppenbarat sig att han inte var det minsta ärlig, för i dag försökte han mörda sin nemesis Dan Park med pistol. Konstnären Park kom undan med livet i behåll endast med nöd och näppe, och många åskådare förfärades över negerns tilltag.

Det har blivit mycket uppståndelse kring Dan Park den senaste veckan. Tidigare har han betraktats som utböling av svensk media, någon man bara ska hata och förpassa till fängelse. Det är dock inte det bemötande han fått i Danmark, för där har han varit en riktig stjärna som intervjuats i TV och annan massmedia. Allra mest utrymme har han fått i danska TV-bolaget DR, där man dels gjorde en halvtimmeslång dokumentär om honom, dels intervjuade honom i TV-studion. Även negern Jallow blev intervjuad av samma program, Deadline, men han tycks inte ha nöjt sig med denna plattform med tanke på mordförsöket i dag.

Denna neger är verkligen i hetluften ofta. Han var ju aktuell i vår tidning så sent som härom dagen på grund av den Ebolaepidemi som slagit rot i Sverige, en epidemi han gett upphov till då han var den som förde in smittan i landet. Och så nu detta mordförsök på den tappre gatukonstnären Dan Park! Om någon undrar ifall vi har bevis för att Jallow drog in Ebola i Sverige så redogjorde vi för dessa under augusti månad, så vi far sannerligen inte med osanning här. Jallow är nog den neger som mest av alla bidragit till vårt lands förstörelse – för en stor mängd artiklar där vi går in närmare på detta, se denna länk på vår sajt. Det är vår åsikt på redaktionen att en så mordisk och destruktiv neger som denna inte har någon rätt att uppehålla sig i detta land, men dessvärre har vi inte makten i vårt land – åtminstone inte än så länge.

Men vi kanske skulle återgå till Dan Park. Lyckligtvis missade de skott den brutala negern avlossade mot honom, men det kan inte vara lätt att dels smutskastas i media; dels dömas till långa fängelsestraff i våra domstolar; och sen till råga på allt även utsättas för mordförsök av unkna negrer! Man förstår inte hur Park håller ihop under all denna press. Från Svenska Motståndsrörelsens sida har man berättat att man har för avsikt att ge Park ett eget väpnat skyddsgarde, utifall fler negrer får för sig att slå till mot honom. Vi applåderar denna medborgerliga gest från denna rörelses sida! För med de hundratusentals negrer vi har här i landet har vi en mycket påtaglig hotbild, en vi sannerligen inte kan nonchalera!

Huruvida detta mordförsök får några rättsliga konsekvenser här i Sverige återstår att se. Jallow är ju som bekant neger, och därigenom medlem av en ”utsatt grupp”, en man inte kan hålla ansvarig för de gärningar dess medlemmar begår. Därför vänder vi oss nu till Sveriges domstolar när vi säger detta: Ta Jallows mordförsök på allvar! Låt inte denna diaboliska neger gå fri ute i samhället! Jallow Momodou måste spärras in som den negerslav han är!

45 thoughts on “Jallow Momodou gripen med handeldvapen efter att ha försökt döda Dan Park!

  • Riktigt. Kan också tillägga att det som håller revolvern är inte en människa utan en neger,många vet inte skillnaden där heller.

   • En vis man har talat! Frågor ni mig så är inte ens apsläktet att förknippa med dessa usla negrer, då jag är övertygad om att både såväl en schimpans som en babian skulle krossa en neger i ett IQ-test… Hoppas att den eminente Herr Styrman någon gång kan genomföra det experiment vi en gång efterlyste Herr Rudolf! För vem passar inte bättre att företräda negersläktet om inte en lågstående somalier…

   • nä o många ser inte skillnaden mellan en vanlig Svensk och en trångsynt idiotisk minoritet, som ni här inne verkar vara!

   • Jag undrar om man skulle få höra dig säga detta i ett verkligt forum, ute bland människor som kan se dig, där det finns utrymme för kritik? Enkelt är det att skriva anonymt. Och fegt. Jag önskar jag kunde förstå hur du resonerar, men jag tror ärligt inte att du resonerar innan du yttrar dig. Jag förstår inte vilken slags tillfredsställelse detta ger dig, men jag önskar att du kommer till insikt om hur fel och avskyvärt det du uttrycker är. Och att du finner annat, mer konstruktivt och nyskapande, att roa dig med.

 1. Ja – der må jo være en fascination omkring ‘negere’ siden det er så vigtigt for jer at snakke om dem hele tiden – hvad er det? Er det penis-misundelse? Er det fordi I ikke slår til som mænd? For mænd – det er I ikke.😉

 2. Sjukt vidriga människor är ni !! Kan inte fatta att det år 2014 finns människor så tröga och trångsynta som ni. Dock vet jag att det ofta är lite lättare för er att gömma er bakom en datorskärm och skiva en massa skit. Att ni kan sitta här och uttala er på ett sådant vidrigt sätt är ett tecken på att ni borde gå förskolan igen. Sjukt vidriga människor är ni !!!!!!!!!!!

 3. Tror visst ni är förvirrade…och omnipotenta, det är tragiskt att läsa era texter och beskåda era klipp o klistra bilder..

 4. Japp den är manipulerade. . Och vadå för fucking bevis att han drog in ebola till sverige. . Då skulle han fortfarande vatt under uppsikt o övervakning. .!

 5. So this is Sweden – full of racists, Nazis and lunatics, perpetrating hate speech. Hope you never show up here in the US because we will blow your brains out and throw you in the Hudson river.

 6. Polisanmäler för övrigt denna rasistiska och nazistiska skitsida till polisen nu, för förtal och hets mot folkgrupp.

 7. Photoshop much eller? Och som C här så anmäler jag denna sidan till polisen, det ni håller på med är både förtal och hets mot folkgrupp. Det finns ingen källa på att Jallow ska ha tagit en ebola i Sverige eller ha försökt döda Dan Park, din korkade nassejävel!

 8. Undrar varför det är så många humanister här plötsligt,dom spyr ju bara galla,mår dom inte bra? Har dom inget eget forum?

   • En förklaring så god som någon även om det naturligtvis är väldigt svårt för en sund German att förstå hur dylika livsformer fungerar (eller inte fungerar snarare).

 9. Nice quality guys, congratulations…
  Oh, by the way, here’s the original photo WITHOUT the revolver… I wonder what sydsvenskan would say of your use of their photo….

 10. Ytterligare en i den långa raden av negroida våldsmän!! Är det någon som kan förklara varför just negrer är så våldsamma som de är!?

 11. Mycket upplyftande info från er! Detta torde förklara en hel del… Sade Herr Styrman nåt om att denna gen också är förklaringen till varför varje gemene neger är så primitiv som den är!? Och en följdfråga, Alla negrer är förstås dumma, men vilken art av primaterna är den dummaste? Den med lägst IQ?

  • Bevisligen har dom den intelligens dom behöver för att överleva i sin naturliga miljö,det är väl först när dom lämnar den som problemen uppstår. Filmen ”Gudarna måste vara tokiga” illustrerar detta på ett mycket underhållande sätt.

   • Minns filmen lite halvtaskigt, då det var många år sedan… Var det inte en pilot som slängde ned en cola-flaska som hittades av en skock primater? Visst var det så det började

 12. Stämmer bra det! Kan även nämna att för några år sedan kunde dom små rackarna fixa fram vatten i öknen när andra negrer flydde dit från sina hemkvarter. Återigen, negrer är bra på att vara i Afrika, ingen annanstans!

  • Kunde inte formulerat det bättre själv! Att vi vita samvetsgranna svenskar låter intelligensmässigt undermåliga primater ”berika” vårt land med sin närvaro leder oss alla i fördärvet…

 13. Mycket bra sida!! Tål för övrigt inte att se den här jävla negern som ständigt skriker efter uppmärksamhet!! Och den där förbannade t-shirten han har på sig hela jävla tiden!! Har han inget annat och sätta på sig!?!? Har ni sett han i nåt annat plagg???

 14. Uppbär lön.. För VAD!? Vi vet ju att den uppbär lönen enbart för att den är neger, men vad är den anställd som? Det enda den tycks duga till är att skräna om påstådd ”rasism”! Den enda rasism som finns i Sverige är den mot etniska svenskar, då denna grupp ständigt diskrimineras utan att någon bryr sig!! Eller har jag fel!?!?

 15. Ping: Jallow Momodou gripen på nytt! Nu för brutal homovåldtäkt på Jonas Sjöstedt! | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s