Fullskalig Ebolaepidemi har uppstått i Sverige!

Även etniska svenskar har nu börjat drabbas av Ebolaviruset

En ren farsot har nu sett dagens ljus i Sverige, för de nya Ebolafallen fullständigt förlamar landets sjukhus. Det som man inledningsvis bara trodde skulle bli något enskilt fall när Ebola började visa sitt fula tryne i Sverige rent av lamslår nu svensk sjukvård. Sjukhusen, vars resurser redan pressas till bristningsgränsen för att tillmötesgå alla illegala invandrare och missbrukare, förväntas inte alls kunna ta hand om alla de nya fall som kommer in, och experter Hänt i Sverige talat med gör klart för att detta med all sannolikhet kommer bli Sveriges värsta hälsokatastrof någonsin.

När vi under augusti månad avslöjade att Jallow Momodou fört in Ebolasmittan i Sverige var det många som rynkade på näsan åt oss. ”Hur kunde vi hänga ut en stackars afrikan på detta sätt, än mindre påstå att han skulle ha dragit in en potentiellt dödlig sjukdom i landet?” Nu är det dock inte många som hånar oss längre, för nu har vi facit i hand runt omkring oss. På nästan varenda svenskt sjukhus har vi i dag dröser med Ebolasmittade, människor som inte har länge kvar att leva. Även om de flesta är afrikaner som nyligen anlänt till Sverige, så har även vita människor börjat drabbas! Mannen på bilden ovan väntas vara död inom två dagar, och sjukvårdspersonalen vet inte alls vad de ska göra.

Allt fler svenskar börjar nu inse att den massinvandring som så skulle berika vårt land faktiskt fört med sig enorma problem. Som om inte invandrarnas bidragsberoende och brottslighet vore nog, nu har de dragit hit en av de mest dödliga sjukdomarna i mänsklighetens historia! Hittills har inga svenskar dött på svenska sjukhus (dock ett tiotal afrikaner), men vi har nu tusentals smittade runtom i landet, vissa så illa däran som mannen på bilden ovan. Det kommer inte dröja länge innan svenskar dör som flugor, precis som afrikanerna gör nere på sin egen kontinent.

Det finns dock knep man kan göra för att skydda sig från sjukdomen. Det mest uppenbara är förstås att hålla sig så långt borta från afrikaner som man bara kan – och om man blir tvungen att faktiskt vidröra dem, så får man försäkra sig om att man bär handskar. Man bör också ha ansiktsmask på sig om man har en afrikan i sin närhet, för denna smitta är faktiskt luftburen. Har man sina barn på dagis ska man kräva att alla negerungar stängs av därifrån. Ger inte dagispersonalen med sig i detta blir man tvungen att ha sina barn hemma istället. För om ens barn umgås med de sjukdomsspridande negerungarna så ligger snart nog hela ens familj döende i en sjukhussäng.

Vi hade önskat att vår stat tagit sitt ansvar och skyddat svenskarna från denna smitta, men som ni läsare vet är våra politiker inget annat än landsförrädare – varenda en av dem! Inte ens Sverigedemokraterna har lämnat in någon motion rörande Ebola till Sveriges riksdag – det är hur lite detta parti bryr sig om svenska folket! På Hänt i Sverige ska vi dock se vad vi kan göra för att ro situationen i land. Ett första krav är naturligtvis att alla personer av afrikanskt ursprung som vistas i Sverige omedelbart ska tas i karantän, då de är potentiella smittospridare. Vi vill naturligtvis ha dem utvisade och helt bannlysta från vårt land, men det är fortfarande svårt att vinna politiskt gehör för en sådan åtgärd. Men faktum är att vi har tiotusentals av dessa smittbärande afrikaner i vårt land i dag, och om vi inte gör något drastiskt åt saken kommer vårt land ha gått under innan året är slut! Tiden är dyrbar, och varje sekund vi avvaktar med att ta in afrikanerna i karantän är en sekund då ännu en svensk kan ha smittats av Ebola!

Dessutom måste vårt krav på att Jallow Momodou deporteras från vårt land omedelbart verkställas! Man ska inte tillåtas så en dödlig epidemi och sedan få stanna kvar i landet!

7 thoughts on “Fullskalig Ebolaepidemi har uppstått i Sverige!

  1. Ping: Jallow Momodou gripen med handeldvapen efter att ha försökt döda Dan Park! | Hänt i Sverige

  2. Era korkade idioter! Bilden är från en film från 1995 som heter Outbreak och mannen i billden är skådespelaren Kevin Spacey.
    Gör i alla fall egna fotoshop när ni ska ljuga så här offentligt. Eller just det, det kan ni ju inte för det fattas alldeles för många hjärnceller för att klara av det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s