Mehmet Kaplan uppför moské i Umeå – vi rapporterar direkt från bygget

Mehmet Kaplan överser moskébygget i Umeå

Mehmet Kaplan överser moskébygget i Umeå, något surmulen över Hänt i Sveriges närvaro

Som vi berättade för tre dagar sedan har Mehmet Kaplan storslagna planer för moskébyggen i Sverige. Faktum är att han under fredagen själv översåg ett moskébygge uppe i Umeå – och Hänt i Sverige var på plats för att dokumentera. Vi lyckades till och med få tid till en intervju med ministern.

Hänt i Sveriges avslöjande om Mehmet Kaplans mosképlaner har varit en av de mest omtalade nyheterna i svensk media de senaste dagarna. Skattebetalare har med förskräckning konstaterat att deras surt inbetalda skattemedel inte kommer gå till det de hade tänkt sig, utan istället till en massa moskéer. Här är en ung svensk som uttrycker sig lidelsefullt om det hela:

Men faktum är att Stefan Löfvén muntligen redan beviljat Kaplan dessa resurser i sin nya budget, så det är redan satt i sten. Ingenting kommer nu kunna avstyra planerna på massiva moskébyggen som man redan börjat förverkliga ute i våra kommuner. Närmare bestämt i Umeå är man redan halvfärdig med bygget, tack vare de skattemedel Kaplan har betalat ut i ilfart från Bostadsdepartementet. Inledningsvis var dessa pengar öronmärkta för bygget av nya sjukhus och vårdhem, men nu har de som sagt ett nytt mål. Då vi hörde att en ny moské höll på att byggas i Umeå tog vi genast ett plan och åkte dit – och vem mötte vi på plats annan än självaste Mehmet Kaplan – som kände igen oss på långt avstånd och inte drog sig för att visa hur illa han uppskattade vår närvaro. Efter att våra blickar hade mötts i några sekunder stod vi framför varandra, och han var först med att hälsa.

– Jag tror visst det är reporter Johan Gunnesson från Hänt i Sverige?

– Det stämmer, det stämmer.

– Så vad gör er tidning här?

– Vi hörde att man byggde moské här, så vi tänkte ta oss en närmare titt. Och våra källor hade rätt – det är ju en halvfärdig moské här nu redan! Sist vi var här i centrala stan i Umeå var det istället radhus fullproppade med barnfamiljer! Vad hände med dem?

– Vi var tvungna att flytta på dem för att få in vår moské.

– Flytta på dem? Men det var ju bara sådär tre veckor sedan du blev minister?

– Ja, jag beordrade att de skulle vräkas dagen efter jag tillträdde, för att ge plats åt moskén. De fick en veckas varsel, sedan åkte de ut. Jag var själv där med bulldozern den dag allt skulle rivas!

– Så du erkänner att du själv medverkat till att barnfamiljer slängts ut på bar backe för att ge plats åt en moské??

– Ja, jag anser att det är viktigare för stadsbilden att ha en moské där, än en massa dumma barnfamiljer.

– Vad har hänt med de familjer som blivit vräkta?

– Det håller jag inte koll på.

– Herregud, människa, du är rent förskräcklig!

– Allah är viktigare än blotta små människor.

– Men människor tillber inte Allah här i Sverige!

– Det kommer de göra så småningom. Allihop.

– Men det vill de ju inte göra?

– Det är inte frågan om de vill eller inte, de ska göra det!

Arga muslimer försöker jaga bort oss i Umeå

Arga muslimer försöker jaga bort oss i Umeå

Vid det här laget hade en skara arga muslimer dykt upp, och situationen började kännas otrygg. Vi kan dock se att islamiseringen är i full gång i Sverige, och snart kommer syner som dessa dominera stadsbilden i varenda svensk kommun, tack vare Mehmet Kaplan!

6 thoughts on “Mehmet Kaplan uppför moské i Umeå – vi rapporterar direkt från bygget

  1. Svensk kultur, utan importerade våldsinslag, är inte i närheten den i MENA. Tyvärr har vi en väldigt tolerant syn på människofientlig kultur – att vita samvetsgranna svenskar tar emot aggressiva och intelligensmässigt underhaltiga primater med öppna armar leder oss alla i fördärvet…

  2. snälla alla Svenskar nu MÅSTE ageras, snart kommer dem att tvinga er att bli muslimer, flickor ska bära slöjor och kvinnor får inte öppna käften då är det mannen som bestämmer hemma!!!!!
    Jag tror inte att ni kommer gilla detta!!!!

  3. dina jävla bygge är viktigare än bostäder till barnfamiljer!!!! Svenskar det är dags att öppna käften och visa att ni tolererar inte detta, enligt min uppfattning är redan för sent, islam år som cancer när den får fästet den släpper aldrig den sprids istället!!! VAKNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Detta kan inte vara sant, på bilden är inte Umeå, och i Umeå har inte påbörjats något bygge överhuvudtaget, tack och lov!

  5. Sprid inte lögner – det underminerar hela vår rörelse! Islam måste kontrolleras så att det inte radikaliseras i Sverige! Det är det viktigaste – Ingen Islamisering I Sverige! Dessa lögner får alla oss patrioter att framstå som idioter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s