Judarna hotar atombomba Europa om fler länder erkänner Palestina


Den judiska terrorstaten Israel tar vanligtvis för givet att den kan diktera andra länders interna angelägenheter, och får oftast som den vill. Särskilt under regeringen Persson såg vi gång efter annan hur judarna kom med helt absurda krav på Sverige som nation, och Persson gav dem alltid som de ville. Men nu har Stefan Löfvéns nya regering beslutat sig för att erkänna Palestina som land, vilket fått judarna i eld och lågor – och fler länder tycks ansluta sig till denna linje, vilket fått judarna att börja skramla med atomvapen.

Det var under regeringsförklaringen i början av månaden som Stefan Löfvén kungjorde att Sverige har för avsikt att erkänna Palestina som suverän stat. Detta med ett fritt Palestina har aldrig varit vidare populärt i staten Israel. Faktum är att en medlem av vår kungafamilj, Folke Bernadotte, mördades av judiska terrorister endast för att han hade behagat föreslå att judarna och araberna skulle samsas om landet i en tvåstatslösning. Detta lönnmord tycks ha tystat kritiken, för den judiska terroriststaten har under lång tid fått härja fritt där nere. Palestinierna är lika mycket av ett folk som judarna, men ändå förvägras de rätten till ett eget land – trots under hur mycket längre tid de bott i området i fråga. Och under sommaren som gick uttalade Löfvén även sitt stöd för det judiska folkmordet i Gaza, något som fick många människor med civilkurage att rasa. Så det var med förvåning Löfvén sedan deklarerade att han har för avsikt att Sverige ska erkänna Palestina.

Grahame Morris, nu dödshotad av judarna

Man kanske inte ska ta Löfvén på vidare stort allvar, dock. Liksom, vårt avslöjande under förra veckan visade ju att Löfvén inte är någon förståndig eller hygglig prick. Men nu har även den brittiska vänstern anslutit sig till den skara som vill erkänna Palestina. Närmare bestämt är det parlamentsledamoten Grahame Morris som drivit på för att Storbritannien under måndagen ska erkänna landet som suverän stat. Svaret har inte låtit vänta på sig, för de judiska krigstrummorna ljuder nu högre än någonsin. På Twitter kan man läsa judar skriva så fanatiska saker som dessa (vår översättning):

”De där jävla européerna ska lära sig att fan hålla käft. De borde skjutas varenda en av dem!”

”Över min döda kropp att vi någonsin erkänner Palestina som stat. Fast hellre ser jag förstås att européerna och araberna dör!”

”Ger de palestinierna rätten till en egen stat är det de sista de gör! Död åt alla gojim!”

Detta förhållningssätt gentemot oss icke-judar är dock inget nytt bland judar. Se t.ex. hur den rabiata judiska kvinnan Pamela Geller uttryckte sig på sin blogg under 2010:

”Here is more on the Jews fleeing Europe (Sweden and Paris, for example) that I have been covering. Israel is essential. And I pray dearly that in the ungodly event that Tehran or its jihadi proxies (Hez’ballah, Hamas etc) target Israel with a nuke, that she retaliate with everything she has at Tehran, Mecca, and Medina……………

Not to mention Europe. They  exterminated all their Jews, but that wasn’t enough. Those monsters then went on to import the next generation of Jew killers.”

Här ser man tydligt både det hat mot icke-judar, samt den psykiska störning, som kännetecknar judar i allmänhet. Får de inte som de vill så anser de sig ha rätt att mörda oss alla. Och dessvärre besitter denna terrorstat kärnvapen, som de nu hotar använda mot Europa – och särskilt då Sverige. Som om det inte var nog att de så förstört våra storstäder med massinvandringen, nu vill de atombomba oss också!

Judarna och den judiska terrorstaten är allvarliga hot mot världsfreden, hot vi måste ta itu med om vi ska kunna överleva som civilisation. Därför går vi nu ut med ett dekret, som vi hoppas ni läsare framför till alla ni känner: Kräv ett omedelbart avväpnande av terrorstaten Israels ABC-stridsmedel!

2 thoughts on “Judarna hotar atombomba Europa om fler länder erkänner Palestina

  1. Vad hände med judarna? De brukade ju säga att de inte hade något kärnvapen och att de var ett fredsälskande nation. Hur kan de människorna hota folk samtidigt som de påstår att Hitler gasade dem. Jag fattar inte. De ljuger samtidigt som vi ska ha dåligt samvete och acceptera deras skitsnack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s