Tokvild neger vid namn Kevin Davis mördade sin mor och våldtog hennes lik

Mördarnegern Kevin Davis i rätten

Mördarnegern Kevin Davis i rätten

I ett utslag av typiskt negerbeteende, eller ”TNB” som de kallar det borta i USA, mördade 18-årige mulatten Kevin Davis sin vita mor med en hammare, skar ut hennes hjärna och våldtog sedan hennes döda kropp. Detta är naturligtvis en fruktansvärd gärning, men inte mer än man kan förvänta sig av det  primitiva negersläktet.

Vi lider mycket under oket av negernärvaron i dagens Sverige, men lyckligtvis hemsökte inte just Kevin Davis oss. Däremot satte han skräck i delstaten Texas när han den 27:e mars i år slog ihjäl sin mor genom upprepade slag med en hammare, för att sedan våldta hennes lik i ett utslag av bisarr negerimpuls . Hade detta hänt i Sverige hade han naturligtvis endast fått fyra års fängelse – gärningen hade förklarats med hans nödvändiga självförsvar mot hennes påstådda undermedvetna rasism, och han hade sedan fått ett eget TV-program på TV 4. Nu hände det dock i konservativa Texas, och under onsdagen dömdes han istället till livstids fängelse – och får inte ens en egen liten kvart på lokalradion! Människor i gemen krävde dödsstraff i hans fall, men tyvärr har de satansdyrkande liberalerna gjort sina röster hörda även där borta, varför det är svårt att få till stånd ett sådant straff. Liberalerna har för vana att gråta störtfloder om något av ”samhällets offer”, dvs negrerna, bestraffas för något de gjort – hur hemsk gärningen än var. Särskilt om det är ett brott riktat mot de som ”förtjänar det”, som vita människor. De vill inte se något mer än att svarta våldtar och mördar vita, något de sedan vrider och vänder till att det skulle vara ”det vita samhällets fel”, att ”vita har sig själva att skylla”.

Mördarmulattens mor

Nåväl, tillräckligt med orerande om fallet. Vi kanske skulle beskriva just vad denna mordiska mulatt gjorde med sin 50-åriga mor, så ni förstår varför man aldrig under några omständigheter ska skaffa barn med negrer. Gör man det är det bara en tidsfråga innan de slår ihjäl en! För att citera rättspsykiatrikerns vittnesmål, vad mördaren berättat för honom:

”Han använde en hammare för att döda sin mor, och naturligtvis slogs det hål i skallen. Han ville försäkra sig om att hon var död. Han förde in handen i skallen och rörde om i hjärnsubstansen, och sen tror jag han berättade för mig att han hämtade en kniv och började vispa ihop den. Han sa att den kändes som pudding, hjärnvävnadens konsistens. Och sen sa han något om att han tog och smakade på hjärnan.”

Det är en vanlig negerföreställning att man övertar en persons kunskap om man äter personens hjärna. Vi civiliserade människor skrattar åt sådana negerfantasier, naturligtvis, men för dessa halvapor är det hela på största allvar. Förmodligen insåg han att hans vita mor var långt mer intelligent än han själv, som hade fått halva sitt DNA av sin negerfar och därigenom även lägre IQ, varför han tänkte att han skulle komma längre i livet om han åt hennes hjärna. Men, han kom inte vidare långt, för han skaffade sig bara en livstidsdom av rätten. Sedan tidigare hade negern även dödat en intet ont anande katt och sodomiserat  liket efter den. Vanligtvis inser man från myndighetshåll att man har ett problem på sina händer om en ung ”människa” gör något sådant – men här gällde politisk korrekthet, att man inte fick framställa negern i primitiv dager. Man var bestämt tvungen att tysta ner det för att inte dömas ut som rasister!

Så det gick som det gick. Mulatten gavs tillfälle att mörda och våldta sin mor, och det går inte att få henne tillbaka till livet. Dra dock lärdom av denna historia, ni kvarlevande människor – befatta er inte med negersläktet!

2 thoughts on “Tokvild neger vid namn Kevin Davis mördade sin mor och våldtog hennes lik

  1. Någon som vet hur många % av negrerna i sverige som jobbar? Är trött på att halva lönen mer eller mindre stjäls ifrån mig för att försörja en massa primater!!!

    • De jobbar som f*n med ”föreningsliv” : Pantrarna, AfroSvenskarnas , femtielva olika antirasistklubbar ,drog försäljning är ett jäkla slit , hallick verksamhet kräver mycket organisation ,när köparen av sextjänst är kriminaliserad. Att undvika att lära sig nåt på SFI kräver viss talang , att förbli icke anställningsbar i årtionden visar stor beslutsamhet och påhittighet i att undvika trist lönearbete. Och att stanna kvar i socialbyråns rullor alltså….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s