Hänt i Sverige kräver: Deportera den illegale invandraren Ardalan Shekarabi!

Ardalan Shekarabi, kriminell iransk socialdemokrat och vår nye civilminister

Ardalan Shekarabi, kriminell iransk socialdemokrat och vår nye civilminister

I dag nåddes vi av beskedet om en helt förskräcklig nyhet, tack vare Fria Tider. Det är nämligen så att en illegal invandrare vid namn Ardalan Shekarabi nu blir minister i Stefan Löfvéns regering. Som om det inte var illa nog så är han också dömd för förskingring – av självaste SSU:s partikassa! Världen är upp och ner!

Vi borde egentligen inte vara förvånade över detta med tanke på att Ardalan Shekarabi är iranier. Här på Hänt i Sverige har vi ju liksom skildrat hur många problematiska iranier som helst, det är bara att bläddra sig igenom arkiven. Men man undrar liksom om inte denna ”käcka araben”, för att leka lite med hans namn, tar priset. Som om det inte vore nog att han tar sig hit som illegal invandrare och börja parasitera på vårt svenska samhälle, så förskingrar han även pengar från den politiska rörelse (socialdemokraterna) han ansluter sig till! Hur har någon mage att bete sig på detta vis? Man måste nog vara jude, kurd eller somalier… Eller som i hans fall iranier. För det är få andra folkgrupper som beter sig så illa.

Vi på redaktionen upplever det som att vi skulle kunna fylla hela spaltmetrar med iraniers dåliga egenskaper, så usla människor som de är. Men denna artikel handlar förstås inte om iranier i allmänhet – utan den katastrof att vi nu fått en kriminell iranier som ny civilminister! Hur har Löfvén fräckheten att tillsätta en sådan man?! Nåja, den som läst vår artikel från i går om Löfvén kanske inte blir så förvånad, för där ges man god insikt även i Löfvéns förehavanden. De två är ju nästan som gjorda för varandra, varför man inte borde bli förvånad att han tillsätter honom. Och så blev TV-kändisen Alice Bah utsedd till kultur- och demokratiminister också. Detta trots hennes fullständiga avsaknad av akademisk bakgrund! Båda hennes tillsättningar är hån på sina egna sätt. Liksom, vad vet en dum TV-profil om kultur såsom opera, skönlitteratur och balett? Och borde man inte åtminstone ha läst några kurser i statsvetenskap innan man blir demokratiminister? Eller tar de inte detta demokratibegrepp på större allvar än så? För vår del får man gärna göra en dum neger till demokratiminister, för demokrati är ett urbota dumt påfund. Det är som något Gollum dragit in, enligt vår åsikt.

Vänster: Gollum; Höger: Alice Bah

Vänster: Gollum från Sagan om ringen; Höger: Alice Bah

Praktiskt taget hela den nya regeringen gör en bestört. Vi får negrer, muslimer, illegala invandrare och allehanda patrask som ska styra över oss. Hallå, det här är svenskarnas land! Ni hör inte hemma på vår jord, än mindre i regeringen!

Se även det som står skrivet här om den vedervärdige iraniern:

https://www.flashback.org/t2107619 (särskilt denna ironisering över Ardalan-fallet: https://www.flashback.org/sp50595996 )

http://www.friatider.se/illegal-invandrare-blir-minister

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ardalan_Shekarabi

Det finns hur många oegentligheter som helst i hans fall. Han har visst även svårt att deklarera, och är nu under utredning för detta enligt SvD.

Enligt profilen på http://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/Hitta-ledamot/Ledamoter/Shekarabi-Ardalan-0922497728524/ har han dessa kontaktuppgifter:

Vi på Hänt i Sverige skulle dock förstås inte drömma om att be iraniern dra dit pepparn växer; men om du som läser detta vill lämna honom några väl valda ord så är detta ett sätt. Som sagt: Deportera den illegale iranske invandraren Ardalan Shekarabi!

4 thoughts on “Hänt i Sverige kräver: Deportera den illegale invandraren Ardalan Shekarabi!

  1. Många säger att Sverige är den sista ”Sovjet-staten” vilket förvisso kan tänkas stämma, om man tänker a demokratins, (eller den påstådda demokratins) vägnar, men är det inte snarare så att Sverige är den sista Palestina-staten!?

    Den här skabb-iraniern kan ju knappast få en ministerpost i ett vettig land! Snarare hade han jagats ut ur vilket annat land han än kommit till!!!!

  2. Om Sverige skall styras ifrån Washington är det väl fullkomligt logiskt att tillsätta invandrare och andra mindre nationalistiska ‘svenskar’ att styra landet ?

  3. Vi iranier(dvs ariernas folk) är en mycket högutbildad folkgrupp. Iran må ha en islamisk regering som en minioritet av vårt samhälle håller med men endå så går vartannat kvinna till universitet samma sak med männen. Vi må vara muslimer men det är liten del av vår befolkning som är utövande muslimer eller ens troende på islam. Så du kan inte gämföra oss med araber från Irak och palestina där folk växer upp i krig och muslimska extremister och fanatiker. jag vill inte sitta hör och skryta om perser men vi är inte en lågutbildad och mycket religös folkgrupp. Men jag håller med om att denna illegala invandraren ska bli deporterad vilket land han ens kommer ifrån….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s