Vad du inte visste om vår nye statsminister Stefan Löfvén

Stefan Löfvén har många lik i garderoben

Stefan Löfvén har många lik i garderoben

Vi har tidigare berättat en del om den socialdemokratiska partiledaren Stefan Löfvén, som att han rökte på under SSU-kongressen förra året; att han är en pervers man som gillar att smiska kvinnor; samt att han pratade frispråkligt om hur han ser ner på zigenare under ett krogbesök under september månad. Här tänkte vi dock fördjupa oss en del i hans skandaler, så att alla ska få klart för sig vilken suspekt människa vi nu får som statsminister.

Tidigare i dag röstades Stefan Löfvén in som statsminister av 132 av 349 riksdagsledamöter. Detta var förstås väntat, då den avgående alliansen inte längre har det stöd som krävs för att bilda regering. Vissa säger att det är helt omöjligt att han kan bli en sämre statsminister än negerhövdingen Reinfeldt var. Var dock inte så säkra på det, för Löfvén har nämligen hur många lik som helst i garderoben. Utöver det ovannämnda kan nämnas bland annat följande:

  • Han har en mycket utpräglad ovana att stjäla saltkar när han är på restaurang, och ger aldrig dricks. Dessutom lyckas han alltid komma med ursäkter om varför han inte kan betala för sig, och tvingar då någon annan i sällskapet att göra det istället. Det spelar ingen roll om de är fattiglappar medan han själv går på Bilderbergmöten – för honom är det en ren principsak att han inte betalar på restaurang.
  • Stefan Löfvén har en hund vid namn Frida som han misshandlar mycket svårt i tid och otid. Det räcker med att hunden ger av sig ett enda ogenomtänkt skall, så börjar Löfvén avreagera sig på henne med både slag och sparkar. Frida har mycket svårt att gå, då hon på grund av denna misshandel lidit benbrott i både fram- och baktass, och Fridas veterinär har börjat fråga sig vad som pågår.
  • Han håller sig med en hemlig hatlista (en som vissa hävdar är en ren avrättningslista) över politiska motståndare han vill göra av med. Det handlar främst om människor som stått i Löfvéns väg, människor han har för avsikt att göra upp med när han tillträtt statsministerposten. Det ryktas att Löfvén har något att göra med socialdemokraten Anton Levanders mystiska dödsfall förra året. Strax före sin död hade Anton nämligen deklarerat sin avsikt att utmana Löfvén om ordförandeposten inom Socialdemokraterna, något han sent skulle få ångra.

Lägger man samman Löfvéns alla illdåd framträder en bild av en mycket skrupelfri och osympatisk människa – en man absolut inte vill ha som statsminister. Men tack vare vänsterpartiernas valframgångar kommer han inneha just den posten under de kommande fyra åren. Vem vet hur många människor han kommer trampa på, och hur många som kommer få sätta livet till under hans marschkängor? Fascistiska drag har han utan tvekan, och det är vår bedömning att han rent av kommer visa sig vara i afrikanska despoters klass, sådana som Idi Amin och Zimbabwes Robert Mugabe.

På redaktionen ber vi till Gud att Löfvéns tid här på jorden kommer bli kort, så han inte kommer vara statsminister vidare länge. För vårt land klarar inte av honom! Tvi för Löfvén!

3 thoughts on “Vad du inte visste om vår nye statsminister Stefan Löfvén

  1. Ping: Hänt i Sverige kräver: Deportera den illegale invandraren Ardalan Shekarabi! | Hänt i Sverige

  2. Ping: Judarna hotar atombomba Europa om fler länder erkänner Palestina | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s