Henrik Arnstad går ut med mansförälskelsen han har för Jonas Gardell

Henrik Arnstad suktar tydligen efter Jonas Gardell enligt egen utsago

Henrik Arnstad suktar tydligen efter Jonas Gardell enligt egen utsago

Historiestudenten Henrik Arnstad berättade i TV-soffan i dag att han gått och förälskat sig i Jonas Gardell och drömmer om att ha sex med honom. Visserligen ett äckligt utspel om det vore sant, men själva tror vi nog det är ännu ett desperat försök från Arnstads sida att ställa sig in hos HBT-vänstern, något han inte lyckats vidare bra med hittills.

Ni kanske minns hur Henrik Arnstad för drygt ett år sedan försökte ragga upp en genusteoretiker på krogen, något som inte gick bra alls. Han fick nämligen se sig dumpad av denna tämligen nedgångna kvinna, något som vi tror har bidragit till att han nu övervägt den homosexuella livsstilen.

Det är förstås inte det enda sättet Arnstad gör bort sig på. Så sent som för två dagar sedan liknade han Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU med irakiska IS:

Man kunde tycka sig att en sådan jubelidiot som han borde lära sig att hålla klaffen – men något vi insett från hans försök till akademiska studier är att han har mycket svårt för att lära sig. Fria Tider avslöjade ju nämligen att han ljög om sin påstådda kandidatexamen i historia. Han hade gjort ett uppriktigt försök att tillgodogöra sig det akademiska ämnet historia – och misslyckats fatalt. Men istället för att erkänna sig besegrad började han snickra på en fasad att visa för allmänheten. Han hävdade istället att han hade fullföljd examen! Vad värre är, han blev även judisk medias gullegris – den som kallade allt och alla åt nationalistiskt håll för ”fascister” bara man betalade honom! Och detta i ett land där de verkliga fascisterna är unga vänsterkvinnor! Mycket skamligt!

Henrik Arnstad redogör i TV-soffan för sin "kärlek" till Jonas Gardell

Henrik Arnstad redogör i TV-soffan för sin ”kärlek” till Jonas Gardell

Men nu har han som sagt gått ut med ett nytt utspel. Tydligen ska han enligt vad han berättade under genusdiskussionen ha enormt starka känslor för Gardell. För att citera honom:

”Jonas Gardell är för mig idealmannen. Sådan man borde varenda person av manskön vara. Eller, kön finns ju inte, det är en social konstruktion. Men alla personer som blivit tillsagda att de ska vara män – de borde bli som min favvo Jonas istället! För han är som himmelriket på jorden!”

TV-reportrarna blev helt betagna över de ”vackra” känslor Arnstad uttryckte för sodomiten i fråga att intervjun helt kom av sig. Egentligen hade han kommit dit för att berätta varför han liknade Björn Söder vid Hermann Göring. Någon förklaring erbjöds dock inte, utan han tillbringade hela tio minuter med att tala oavbrutet om Gardell.

Det tycks som han verkligen ville försäkra sig om att tas på allvar med sin homosexuella ”kärlek”, och att ingen ska anklaga honom för att bara göra ett medieutspel. För det är just det det tycks vara. Arnstad verkar ha insett att ingen tar honom på allvar som historiker längre, och att han måste utforska nya horisonter. Genus- och HBT-kampen skulle nu bli hans gebit.

Huruvida Arnstad kommer dregla mer i TV-soffan när han talar om denna sodomit, det återstår att se. Själv skulle vi helst se att han förpassades till historiens soptipp, men tyvärr är det inte vi som bestämmer. Utan det är istället de eviga mediejudarna – sådana som Peter Wolodarski. Arnstad vet att han har Wolodarskis gunst i ur och skur. Det vi frågar oss är – när kommer vi svenskar sluta understödja denna judemedia och vägra köpa deras lögnfyllda verk?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s