Hänt i Sveriges guide till problematiska samhällsgrupper: #1, kvinnorna

Ett exemplar av könet kvinna

Ett exemplar av könet kvinna

I samhällsorienterande syfte hade vi på redaktionen tänkt köra en följetong om några olika grupper i samhället, så att ni läsare bättre kan förstå dem och hur man handskas med dem. Vi börjar denna följetong med de där hysteriska varelserna vi har mitt ibland oss – kvinnorna.

Ni är säkerligen alltför bekanta med dem, de där PMS-monstren vi har mitt ibland oss. De där som endast med nöd och näppe klarar sig undan från att diagnosticeras med borderlinestörning. De där som vill strypa en bara för att man råkar säga något de tycker är olämpligt. De som alltid vill kontrollera allt man gör och som kräver ständig uppmärksamhet – de vi vanligen kallar kvinnor. Det är svårt att förstå hur den till storleken lilla delen av DNA (könskromosomerna) som skiljer oss åt kan ge upphov till så mycket skillnad. Medan mannen (åtminstone den vita) är skapelsens krona, förmögen till att utforska universums djupaste hemligheter, med drivkraft att starta mångnationella företag från ingenting – så är kvinnan endast kapabel till att föda och ta hand om barn, samt locka till sig män om hon inte är alltför motbjudande till utseendet. Man står som förstummad när man tänker hur denna lilla kromosomskillnad kan göra oss så överlägsna kvinnorna – men så är det.

Vi måste dock tillstå att kvinnor behövs. Utan kvinnor hade vi inte kunnat föra människosläktet vidare. En människas existens kan endast börja i en kvinnas livmoder. Trots den avancerade teknologi män byggt upp så är det ännu inte möjligt att föda upp människor i laboratorier – trots de fördelar detta skulle innebära i form av neutralisering av kvinnors inflytande. I dagens Sverige har vi kvinnor som på betald arbetstid sysselsätter sig som genusteoretiker och försöker utplåna barnens könsidentitet. De begår rena övergrepp på dessa barn, men som följd av den kvinnliga rösträtten har detta blivit en laglig verksamhet! Det är som att kvinnor har en medfödd drift att förgripa sig på barn, åtminstone andras! Kunde vi föda upp människor i laboratorier skulle vi gå säkra från denna galenskap, vilket är ett starkt skäl.

Kvinnor slutar dock inte vara problem för oss bara för att vi lämnar barndomen bakom oss. Nej, vi har dem bland oss i det vardagliga livet även som vuxna. På arbetsplatser, där de sett till att de blivit inkvoterade; samt i hushållen, om inte kvinnan försäkrat sig ensam vårdnad om de gemensamma barnen och att män betalar hennes uppehälle genom skattesedeln. Det finns en tid varje månad då kvinnorna är värre än vanligt – den tid då de har PMS. Att ens säga emot en kvinna under denna tid kan medföra att hon hugger dig med en kniv, varför det kan vara en bra idé att ta semester några dagar när du vet att en kvinna i ditt hushåll eller på din arbetsplats har detta. För du vill inte vara den man som får denna kniv i dig!

Ett annat problem med kvinnorna är att de alltid stör den fridfulla tystnaden med att prata strunt. De pratar med varandra om vad de gjort de senaste dagarna – vilket nästan uteslutande är anekdoter om vilka andra de pratat med. För viktiga saker gör de ju inte. Eller, vissa viktiga saker anser de sig i och för sig göra. Många kvinnor tror på en fantasikonstruktion kallad ”patriarkatet”, och när de baktalar en man i deras bekantskapskrets så intalar de sig själva att de genom detta struntprat hjälper till att ”störta patriarkatet”. De ser ”patriarkatet” i var och varenda man, hur mycket i avsaknad av makt och kapital denne man än är.

Sedan tillkommer förstås alla utbrott kvinnor får om vi som män inte är gentlemän när de vill att vi ska vara det, samt motsatsen när de vill detta. Vid vissa stunder vill de att vi ska öppna bildörrarna åt dem; vid andra blir de förbannade om vi hjälper dem med något! Det finns ingen rim och reson i kvinnors reaktioner! Det är som att en kvinnas psyke är en ändlös källa hysteri! Det tycks inte gå att undvika utlösa denna hysteri hur än man agerar, varför det är rätt hopplöst att ens försöka. Så den gåtan vet vi inte hur man löser.

Nåja, detta var första delen av följetongen. Hoppas ni läsare fått lite mer insikt om kvinnorna nu. Att följa i denna serie är även sodomiter, negrer och judar. Tills dess – på återseende, och hoppas inte kvinnorna ger er alltför många gråa hår.

One thought on “Hänt i Sveriges guide till problematiska samhällsgrupper: #1, kvinnorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s