Victor Nygren + Gudrun Schyman = sant

Victor Nygren och Gudrun Schyman, förenade i sin feminism

Victor Nygren och Gudrun Schyman, förenade i sin gemensamma feminism

Som ni trogna Hänt i Sverige-läsare säkert redan noterat har det varit rätt tyst från det latinamerikanska gatubarnet Victor Nygren den senaste tiden. Nu vet vi varför! Hänt i Sverige har förstås hela historien…

Roland Hasselblad

Roland Hasselblad

Under september månad 2014 fick vi ett tillskott till redaktionen, en man som arbetar fristående av den ursprungliga redaktionstrion. Hans namn är Roland Hasselblad, och som kan ses på bilden är han en mycket bokkär och beläst man. Faktum är att det inte finns något klassiskt litterärt verk han inte läst. Greker som Homeros, Aisopos och Platon; romare som Lucretius, Vergilius och Quintilianus; spanjorer som Cervantes och Garcilaso de la Vega – han har läst alla deras skapelser! Det finns helt enkelt inte maken till en så bildad man som Roland Hasselblad! Han talar för övrigt åtta språk flytande och håller daglig korrespondens med människor i hela trettio olika länder om deras samhällsfrågor, varför det finns få mer världsvana än herr Hasselblad. Det är med stor glädje vi införlivar honom i vår redaktion! Här följer hans första bidrag till vårt nyhetsflöde:


Nygren har under de senaste månaderna tappat sitt intresse för allt annat än politiken, vilket också framgår tydligt av hans egen facebooksida… Anledningen till detta är att han på nätsajten http://www.fulast.se kommit i kontakt med självaste Gudrun Schyman!

Det hela tog sin början i slutet av juli månad då Nygren en morgon efter att ha intagit sin sedvanliga vällingfrukost på den slutna avdelningen på Rättspsyk i Umeå, där han som bekant sitter inspärrad, satt sig ned vid tangentbordet för att i sedvanlig ordning spy galla över det svenska samhälle som föder honom.  Efter att Nygren blivit klar med detta, råkade han av misstag klicka på en pop-up från en dejtingsida, och denna sida föll tydligen det latinamerikanska gatubarnet i smaken… Efter ett par timmars bläddrande bland foton på missbrukare och allehanda patrask blev helt plötsligt Nygren som förstenad! Kvinnan på fotot på skärmen framför honom var ingen mindre än Gudrun Schyman i egen låg person!

Nygren som tidigare förknippats med sin kärlek till slödder som b.l.a Helena ”Skelettkvinnan” Ludvigsson och den ökända mörderskan Michelle Gustafsson tänkte direkt att nu skall han plocka denna fantastiska kvinna, varpå han ivrigt kastade sig på tangenterna och skickade iväg ett mail! Svaret från Schyman, som kände sig oerhört smickrad över sin respons från det latinamerikanska gatubarnet lät inte vänta på sig och vips så hade en het romans inletts! Enligt uppgifter från anställda på rättspsyk var Nygren nu helt besatt av Schyman! Han tapetserade sin cell med affischer på henne, och mer eller mindre tvingade sina medpatienter att lägga sina röster på FI!

Fredagen den 12:e september, två dagar före valet, var det så äntligen dags för de båda turturduvorna att träffas! Nygren beviljades permission över helgen under Schymans förmyndarskap och begav sig ner till Stockholm för att äntligen få träffa henne!

Vittnen skall sedan under lördagsförmiddagen ha sett Nygren och Schyman vandra hand i hand i sällskap med fyra somaliska män i stadsdelen Östermalm i Stockholm! De fyra somalierna hade Schyman enligt trovärdiga källor beställt och betalat med statens kontokort från en mindre bemedlad av Stockholm eskortservicar….

Efter en vild sexnatt tillsammans med Schyman och de somaliska kreaturen, fick Nygren under söndagen även äran att följa FI:s valvaka på plats tillsammans med sin nya älskarinna! Efter valfiaskot söp sedan föga förvånande Schyman ned sig och efter att hon druckit sig redlös på bl.a spolarvätska samt sniffat thinner, skall Nygren ha blivit så förbannad att han istället ska ha följt med den självaste tattarjuden Soraya Post hem från valvakan istället! Vi visste sedan tidigare att det var illa ställt med Agent Nygren, men att det var så här illa!?

Vi kan nog tragiskt nog sammanfatta det hela enkelt: Ännu ett lågvattenmärke från Agent Nygren!

Roland Hasselblad, nybliven reporter

2 thoughts on “Victor Nygren + Gudrun Schyman = sant

  1. Ping: Victor Nygren kommer ut som homosexuell! | Hänt i Sverige

  2. ROFL!!! HAHAHAHAHAA!!! Hur har jag kunnat missa denna sida??? Humor i världsklass!! Men VEM! är denna Viktor Nygren??? Aldrig hört talas om killen,..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s