Joakim Modig: Demokratin är död! Leve det folkliga upproret!

Joakim Modig

Joakim Modig

Joakim Modig återkommer här med en krönika där han gör några betraktelser över valet som gått. Han anser att valutgången bevisat för all framtid att demokratin är död, och att det är dags att tänka i nya banor.

Liksom er hade jag inte alltför höga förhoppningar på valrörelsen. Åttaklövern har visat sig helt opålitlig – särskilt då Sverigedemokraterna, som vilseledda svenskar hade satt sin tilltro till under valet 2010. Gemensamt för alla partierna är att de inte har något som helst emot att Sverige koloniseras av kurder, somalier, eritreaner och annat avskräde från tredje världen. Detta som fram tills för ett halvsekel sedan var världens mest etniskt homogena land! Detta land har nu ett så kallat ”socialkonservativt” parti som vissa av oss tror ska rädda oss från massinvandringen – men som under hösten lanserade en valvideo mot ”rasism”, med en neger och en asiat deltagande! Inget kunde vara mer imbecillt än att tro att Sverigedemokraterna kommer rädda oss från vår väntade undergång!

Man får dock tacka för att de feministiska psykfallen inte tog sig in i riksdagen. Att återigen tvingas se Gudrun Schyman äntra scenen, samt att ge alla judar, tattare och annat patrask i partiet ett säte i Riksdagen. För att inte tala om den pension platsen för med sig! Detta skulle ha varit en enorm plattform för dessa manshatare, och vi skulle inte kunnat ha undslippa tvingas höra på dem från gryning till solnedgång i radio och på TV. Skönt att detta inte blev verklighet, visserligen, men å andra sidan vann Sverige egentligen ingenting i detta val. Något som gav riktig avsmak var att den bisexuella tattarjuden Paula Bieler kom in i Riksdagen tack vare att hon stod på Sverigedemokraternas valsedel! Och detta parti ska representera oss stolta svenskar? Jag säger då bara: Så fan heller!

Sanningen är att alla riksdagspartierna kontrolleras av judar, och det finns inget som tyder på att detta kommer ändras inom överskådlig framtid. Ska vi svenskar ha kvar vårt land är det dags för oss att börja organisera oss paramilitärt. Det vi behöver är ett hemvärn helt oberoende av den sioniststyrda staten, som när det är dags kan återta vårt land och driva ut främlingarna. Det är möjligt att Svenska Motståndsrörelsen kan sköta denna uppgift, vem vet. Något som dock står klart är att judeinfiltrerade NATO oroar sig för att svenskar kan komma att resa sig i framtiden, varför de övar krig mot oss. När man har detta i åtanke, inser man att syftet med ”demokratin” inte är att vi ska få avgöra vårt eget lands öde. Nej, detta är redan förutbestämt åt oss, och de vill ha denna reservplan redo ifall vi inte längre låter oss kuvas.

Vi kan dock inte undfly denna militära uppgörelse. En dag kommer vi tvingas stå där som soldater och möta de judestyrda internationella styrkorna. De kommer sättas in mot oss och ha fått oss nationalister beskrivna som terrorister – vi som bara vill ha vårt land för oss själva. Men om vi inte tar den striden förtjänar vi inte att ha ett land. Vi förtjänar att vandra omkring statslösa som de där förbannade kurderna. Vi svenskar kommer dock inte parasitera på andra länders välfärd såsom kurderna, utan istället tyna bort. För vi är alltför stolta för att vara som de är. Men det är inte så svenskarnas öde ska sluta. Vår tvåtusenåriga historia ska inte nå sin ände här! Det är dags att vi inser vilka val vi måste göra, och att demokratin aldrig kommer ge oss seger. Det är dags för oss att börja organisera oss i miliser och förbereda oss på den oundvikliga konflikten!

För ett fritt och svenskt Sverige, oavsett vilka metoder det krävs!

16 thoughts on “Joakim Modig: Demokratin är död! Leve det folkliga upproret!

 1. Herr Modig är onekligen en mycket vis herre och det är trevlig att se hans återkomst! Undertecknad har tyvärr sedan länge insett att skall vi RIKTIGA svenskar någon gång få landet åter, kan det knappast komma att ske på demokratiska vägnar… Dels då det inte finns någon demokrati längre, men kanske framförallt för att de flesta är antingen för slöa, eller för rädda för att bry sig!!

  Modig har även helt rätt angående SD! Jag är gammal nog att minnas när partiet bildades på sent 80-tal, och precis som jag tidigare hyllat den gamla socialdemokratin, vill jag även storligen hylla det ursprungliga SD! Dessa herrar var NATIONALISM i sin vackraste form!! Kvar är boskap som Åkesson och andra sängrökarkramare….

 2. Härligt klarsynt och rakt på sak som väntat från Herr Modig, inget fisslande med löjliga omskrivningar och PK-floskler! Så rätt, så svenskt!

 3. Oh! By the way…

  Har herrarna hört något mer om vad som hänt med negern Viktor Nygren förresten?? En man med hans groteska kontrollbehov kan ju knappast tystna bara helt aporopå….

 4. Hoppas inte herrskapet misstycker, men efter att ha kollat Nygrens facebook-sida, blev jag fundersam hur det låg till egentligen och mycket riktigt så fann jag än vidrigare information än den vi redan kände till om denna träskneger!!

  Nygren har under de senaste månaderna tappat sitt intresse för allt annat än politiken, vilket också framgår tydligt av hans egen facebooksida… Anledningen till detta är att han på nätsajten http://www.fulast.se kommit i kontakt med självaste Gudrun Schyman!! De två fattade snabbt tycke för varandra och Fredagen före 12:e, (2 dagar före valet) beviljades Nygren permission över helgen under Schymans förmyndarskap!

  Vittnen skall under Lördagsförmiddagen ha sett Nygren och Shyman vandra hand i hand i sällskap med 4 somaliska män i statsdelen Östermalm i Stockholm! De 4 somalierna hade Schyman beställt och betalat med statens kontokort från en mindre bemedlad av Stockholm eskortservicar….

  Efter en vild sexnatt tillsammans med Schyman och somalierna, fick Nygren även följa FI:s valvaka på plats tillsammans med sin nya älskarinna!! Efter valfiaskot söp sedan föga förvånande Schyman ned sig och efter att hon druckit sig redlös på b.l.a spolarvätska, skall Nygren ha blivit så förbannad att han istället ha följt med självaste Soraya Post hem från valvakan istället!!! Sedan, tystnar alla spår efter Nygren!!

  Jag vet inte vart han befinner sig nu, men jag hoppas att dessa fakta åtminstone hjälper er eminenta redaktion en bit på vägen i det fortsatta grävandet om Nygren…

  /A.H

  • Detta var mycket intressanta uppgifter! Om herrn känner för det så får han gärna ansluta sig till redaktionen här på Hänt i Sverige och komplettera vårt artikelflöde när han känner för det! Vi kan låta herrn signera dem under sin nuvarande titel för att skilja de två åt. Redaktionen tar härmed och skickar mer information via e-post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s