Nya data: Invandringsvänner är testosteronfattiga sillmjölkar utan nämnvärd hjärnkapacitet

En typisk invandringsvän

En typisk invandringsvän

En ny studie genomförd av Walter Styrman har nu publicerats där man kommit fram till ett mycket entydigt resultat: Manliga vänner av massinvandring har funnits vara testosteronfattiga sillmjölkar utan nämnvärd hjärnkapacitet, så kallade ”betahannar”. Dessa har misslyckats med att utveckla en naturlig mansroll och har därför sökt sig vänsterut politiskt, och de är för övrigt för dumma för att kunna formulera en enda vettig tanke.

Vi ser dem omkring oss hela tiden, de där fjollorna till manliga feminister som vill att vi ska rösta på F!. De som vill att vi ska könskvotera in kvinnor och släppa in fler invandrare i landet. De där manliga feministerna. Ni har säkerligen stött på åtminstone några av dem, och blivit mycket besvärade av deras närvaro. Walter Styrman, främst känd för hans studier av afrikaners gener och hur dessa uttrycker sig i beteende, har nu publicerat ännu en studie, men denna istället över manligheten (eller avsaknaden därav) hos invandringsvänner.

Walter Styrman, en av samtidens främsta biologer

Walter Styrman, en av samtidens främsta biologer

Studien i sin helhet är på närmare 300 sidor och är resultatet av närmare ett års arbete, varför den är för lång för att återge i sin helhet här. Men några saker man kom fram till när man undersökte män som identifierade sig som positiva till massinvandringen var följande:

63% av dem lekte med Barbiedockor när de växte upp

58% av dem hade så svårt för att lära sig räkna att det inte var förrän fjärde årskurs de bemästrade ensiffrig addition

79% av dem växte inte könshår förrän sin sextonårsdag

34% av dem har haft homosexuellt sängumgänge

12% av dem har blivit påsatta av ett helt gäng bögar samtidigt

Något man mycket tydligt ser i resultatet av denna studie är att de invandringssympatiserande männen mycket klart saknar traditionell manlighet och att de egentligen aldrig kan leva upp till en mansroll. Snarare är de förvuxna pojkar, som också utmärker sig för sin dumhet. När man tittar närmare på denna grupp är det nästan som att de ger skäl för begreppet ”hen”, ett tredje kön mellan man och kvinna. För det är vad de är, riktiga betahannar. Professor Styrman undersökte gruppen noggrant, men kunde inte hitta ett enda mansexemplar som ens var i närheten av att vara en sann alfahanne. Annat var det med Adolf Hitler, som var en mycket muskulös man. Några sällsynta bilder av hans fysik har nyligen påträffats och finns att skåda nedan:

hitler_byggare

Något man kan utläsa i motsatsförhållandet mellan de testosteronfattiga invandringsvännerna å ena sidan, och muskelberget Hitler å andra sidan, är att de sanna männen är utpräglade motståndare till massinvandring. Man skådar liksom en direkt skala med mycket stark koppling mellan ens främlingsfientlighet och ens manlighet. Eller för att uttrycka det mer akademiskt: Variabeln manlighet har en mycket stark positiv korrelation med variabeln främlingsfientlighet.

Så nästa gång du möter en av dessa invandringsvänner… Fråga honom om han lekte med Barbiedockor som liten. Chansen är faktiskt 63% att han gjorde det.

6 thoughts on “Nya data: Invandringsvänner är testosteronfattiga sillmjölkar utan nämnvärd hjärnkapacitet

 1. Diktaturstaten Sverige har ju förbjudit kritik mot den horribla massinvandringen! Alla dessa landsförrädare vräker ur sig dumheter som ”Vi svenskar är så toleranta” etc.. Just vår så kallade tolerans är inget annat än en stor svaghet, som allt djupare gräver vårt land ned i avgrunden!! De idioter som prompt hävdar att vi skall bedriva denna sinnessjuka uppfödningen av zigenare, araber, zoomalier och liknande primater skall förvisas från landet tillsammans med de kreatur de tycks avguda så högt!! Kanske att efter de tillbringat ett par år i en lerhydda tillsammans med ett par somalisk träsknegrer kommer på bättre tankar!?

  • Sedan: 2 frågor till herrskapet:

   1) Skulle herr Styrman kunna genomföra ett experiment!?

   Vi tar 2 identiska labyrinter. I den första labyrinten startar en schimpans och vid målet, när denne hittat fram väntar en klase bananer!

   I den andra labyrinten startar en somalier och vid målet, ner denne hittat fram väntar lite khat!

   Vore både spännande och intressant ur ren forskningssynpunkt!!

   2) Jag saknar verkligen Joakim Modigs eminenta krönikor! Kommer det något från honom inom kort?

   Ha det fint!
   /A.H

   • Det låter som ett intressant experiment. Men hur får man somaliern att delta i experimentet när han har så god tillgång till khat ute i samhället med alla bidrag vi ger honom? Han kanske bara ringer efter sin socialsekreterare och ber honom komma med lite.

    Joakim Modig, ja. Vi måste verkligen ha fler av hans krönikor! Det får nog bli vår nästa artikel, en av hans krönikor. Han kanske kan göra betraktelser över det gångna valet. Trevligt att herrn uppskattar hans skriverier.

 2. Tack själva! Ett sant nöje att läsa herrarnas fosterlandsvänliga tidning!!

  En idé om att få somaliern att delta i experimentet kan ju vara att sätta upp en skylt ” SOCIALKONTOR” på utsidan av labyrinten!?? och lura in den på så sätt… Det vore ett synnerligen intressant experiment då verkliga fakta bevisar att man faktiskt uppmätt 85!! i IQ hos ett par chimpanser!! Detta torde innebära att en ”normalbegåvad” somalier torde åka på stryk i den här ”duellen”….

 3. Instämmer helt med Herr A.H. enligt ovan,det vore ett synnerligen intressant experiment! Leds det dessutom av W. Styrman så kan ju inte trovärdigheten ifrågasättas heller. Saknar också nån form av rapportering från den gode J. Modig, han har väl inte råkat illa ut under något negersafari,ve och fasa?

 4. Alltid trevligt med uppskattande respons från sanna Sverige-vänner Rudolf! Ja, ingen tvekan om att detta vore ett riktigt intressant experiment ur ett flertal synvinklar! Vi får hoppas att våra vänner på redaktionen kan övertala den eminente Herr Styrman att ta sig an detta uppdrag!! Jag väntar med spänning på resultatet!!

  Ja, vi får verkligen hoppas att den gode Modig kommit undan med såväl hälsa som sin frihet i behåll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s