Svenskarnas Parti skräller och kommer in i Riksdagen enligt vallokalsundersökning

De senaste siffrorna från Sifo:s vallokalundersökning

De senaste siffrorna från Sifo:s vallokalsundersökning

Enligt vallokalsundersökningar man gjort under dagen kommer Svenskarnas Parti in i Riksdagen, med 5,2% av rösterna. Vi har pratat med partiledaren Stefan Jacobsson om den oväntade framgången, och vad han förväntar sig kunna uträtta under den kommande mandatperioden.

Stefan Jacobsson, ordförande för Svenskarnas Parti

Stefan Jacobsson, ordförande för Svenskarnas Parti

– Herr Jacobsson, det tycks stå allt mer klart att Svenskarnas Parti kommer in i Riksdagen nu?

– Ja, Sifo:s undersökningar brukar vara rätt tillförlitliga.

– Hur känns det?

– Utmärkt. Det har varit en mycket hektisk valrörelse för egen del. Jag har varit på ett hundratals lokala möten från Malmö i söder till Treriksröset i norr. Det har varit rätt uttröttande, men när man ser detta resultat inser man att det varit värt det!

– Detta valresultat är nog den största segern för svensk nationalism i modern tid. Och då menar vi sann nationalism, och inte Sverigedemokraternas ”socialkonservatism”. Under mandatperioden som gått har de tydligt visat att de värnar mer om staten Israels intressen än svenskarnas, varför de inte kan betraktas som nationalister.

– Det har de, ja. Det är beklagligt, men de svenskar som la sin röst på Sverigedemokraterna 2010 slängde bort sina röster. Detta parti har inte gjort någonting för Sverige. Det har bara handlat om Israel och judiska intressen.

– Här på Hänt i Sverige har vi lite lättsamt kallat Sverigedemokraterna för ”Israeldemokraterna”.

– Haha, det var träffande. Ja, det är svårt att se vad för egentlig koppling de har till Sverige.

– Till mer muntra spörsmål. Hur är stämningen bland SvP:are i nuläget?

– Mycket upprymd. Vi har valvaka på Långholmen, jag kom just därifrån och ska snart återvända dit. Det är jubelstämning som råder!

– Vad härligt! Fast vi har hört att det på vissa håll i landet förekommer en del oroligheter.

– Vad för sorts oroligheter?

Somaliska "valarbetare" skrämmer bort svenska röstare

Somaliska ”valarbetare” skrämmer bort svenska väljare

– Tydligen ska somalier ha organiserat sig i ligor och försökt skrämma bort svenskar från vallokalerna.

– Men det är ju ett övergrepp på demokratin!

– Ja, och det är inte allt. Våra källor gör gällande att Socialdemokraterna har organiserat dem och placerat ut dem strategiskt, i syfte att förhindra människor från att rösta på annat än (S). Vittnen har berättat att somalierna frågar om de ska rösta på (S) eller (V). Om man svarar att man inte ska göra det tar somalierna fram käppar som de viftar mot en. Det har gjorts polisanmälningar om det hela, men dessa har nonchalerats. Inom polisen anser man detta inte vara mer än en bagatell!

– Det där är helt fruktansvärt! Jag lovar er och era läsare att vi ska komma till rätta med detta under den mandatperiod som kommer! År 2018 kommer inga somaliska gäng stå vid vallokalerna och skrämma människor! Och de poliser som betraktat detta som en bagatell, de ska inte få behålla jobben!

– Så vad väntar för dig personligen under resten av kvällen, herr Jacobsson?

– Tjaa, jag ska återvända till vår valvaka. Det är för tidigt att fira än, även om dessa 5,2% Sifo tagit fram minsann är lovande. Runt 23-tiden bör vi veta säkert om vi kommer in eller inte. Ni är mycket välkomna till vår valvaka då! Det kommer med all sannolikhet bli storfest!

– Vi kommer vara där, lita på det! Er valseger är det viktigaste som händer i dag, den är ingenting man kan missa!

Så, för att förtydliga: Svenskarnas Parti kommer in i riksdagen med 5,2% av rösterna, vilket uppskattningsvis ger dem hela 22 mandat samt en riksdagsplats åt varenda person i partiledningen.

5 thoughts on “Svenskarnas Parti skräller och kommer in i Riksdagen enligt vallokalsundersökning

      • Det sistnämnda var i alla fall klockrena fakta!! Men Ullenhag sade att han skulle visa upp en massa ”Svensk-somalier” som bidrar till det svenska folket. Bidrar? Med vad då??? Har ni nån aning om vad idioten menar??

      • Vem vet, kanske han i khatpåverkat tillstånd menar att de drar bin. Varför i allsin dar man skulle vilja dra ett bi förstår vi inte, men han är den ökände Ullenhag – man kan inte förvänta sig förstånd från hans sida.

  1. Men han ryker väl åt helvete nu får jag förmoda!? Undrar vem som blir näst till rakning att agera negeruppfödare? Margot Wallström??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s