Uppmaning till Sveriges kvinnor: Håll er hemma på valdagen den 15:e!

Kvinnliga röster? Nej tack!

Kvinnliga röster? Nej tack!

Det stora valet är nära förestående, och dessvärre står vi inför det enorma problemet att det stora flertalet av Sveriges kvinnor antagligen kommer att gå och rösta under dagen i fråga. Till er vill vi bara säga: Håll er hemma på valdagen den 15:e!

Tänk vilket underbart samhälle vi hade haft om kvinnor aldrig hade haft rösträtt. Allt förmynderi vi hade förskonats ifrån. Vi hade kunnat vandra fritt ute i samhället utan att behöva möta en byråkrat för varenda steg vi tar. Nu har vi dock lidit under oket av den kvinnliga rösträtten i närmare ett sekel, varför det är dags att sätta ner foten och säga: Nog är nog!

Ute i samhället har vi en massa djävulska kvinnor som sagt sig till själva: ”Nu den 15:e kommer jag gå till valurnan och visa vad jag tycker om patriarkatet. Det kommer få vad det tål, mött av vårt feministiska hat!” Ni kvinnor borde dock tänka om, för ni vet inte vad ni gör! Ni är inte psykiskt tillräckliga! För Guds och vår nations skull, avstå från att rösta den 15:e! Ge inte Schyman, Romson och de andra Sverigehatarna er röst som ni hade tänkt göra! Visserligen har ni rösträtt i vårt vanvettiga samhälle, men det innebär inte att ni måste göra bruk av den! Snälla, tänk på männen, på samhället, och framför allt – på barnen! Barnen ska inte behöva lida för att ni varit dumma nog att gå och rösta i ert oförstånd! Låt istället valresultatet avgöras av oss män, vi som vet bättre! Gud gav er aldrig omdömet att rösta rätt, och det gjorde inte naturen heller! Så stanna hemma!

Faktum är att vi i Sverige bara har dåliga företrädare för kvinnokönet inom politiken. Säg mig, kvinnor, finner ni verkligen något vettigt i något någon av dessa har att säga? Vad har alkoholisten Gudrun Schyman att komma med? Vill du verkligen att Annie Lööf ska dra hit tiomiljontals nybyggare? Hatar du verkligen svenska män så mycket som Åsa Romson Veronica Palm? Förstår du inte att dessa patologiska personer bara vill bidra dig, din enfaldiga kvinna? Var nu istället en förståndig kvinna och avstå från att rösta. Du gör Sverige en stor tjänst om du gör det. Istället för att gå och rösta, laga din make och dina barn en underbar brakmiddag så att de blir glada! Alla kommer tjäna på det i slutändan!

Så kom ihåg nu, kvinnor: Stanna hemma under valdagen den 15:e! Det är dagen då vi män går och röstar, men inte ni kvinnor!

7 thoughts on “Uppmaning till Sveriges kvinnor: Håll er hemma på valdagen den 15:e!

 1. Valdagen är väl den 14:e och INTE den 15:e!?. Rätta till detta så FI-flatorna och vänsterpatrasket håller sig hemma på rätt dag!! Annars, bra jobbat som vanligt!!

  Efter valet, kan herrskapet tänka sig ta upp skandalen jag tipsade om där en blåneger-hanne slog ned en försvarslös pensionär? Den vanliga ”slaskmedian” vägrar/vågar ju förstås inte göra det…

  • Shhh… Vi måste övertyga kvinnorna om att valdagen är den 15:e, så de bunkrar upp för att rösta den 15:e, även om vi säger åt dem att inte göra det. De tillbringar hela den 14:e med att se fram emot den dagen. Vi män gör däremot annat den 14:e.

   • Hehe… Sorry… My mistake… Tror ni att ni kan få fram identitet på negerhannen ifråga? Och göra den artikel slaskmedian vägrar göra

 2. Då så!! Precis varit och lagt min röst på SVENSKARNAS PARTI. I vallokalen, eller skolan ifråga stod en rätt rejäl skock med somaliehonor och utanför skolan satt en mindre skock med uppåt 10 barnvagnar. Dessa kreatur skyltade duktigt med sina Socialdemokraterna-valsedlar!! Jag skojar INTE!! Det var JAG, två andra vita män och SEDAN 25-30 NEGRER i den förbannade lokalen!! Vem gav dessa odjur rösträtt?? Jag har i alla fall RÖSTAT RÄTT!!!! Och sedan MÅSTE jag dela min glädje som faktiskt finns mitt i denna negroida sorg!! 3 dagar till i detta negerträsk, sedan går flyttlasset på Torsdag morgon🙂🙂🙂🙂..

  • Bra att herrn gav dem sin röst, trist att herrn skulle behöva uppleva något sådant vid vallokalen.😦 Ja, socialdemokraterna har bara tagit hit negrerna för att bli valboskap, de vill ju inte ha dem som sina personliga grannar. Vi har hört från vissa håll i landet att somalier till och med försökt skrämma bort svenskar från vallokalerna i ett försök att kontrollera röstutfallet. Vi ska nog skriva om detta i dag.

   • Tack för ert stöd! Vi sanna Sverigevänner måste hålla ihop och när rätt dag kommer, när rätt människor styr Sverige, Politisk korrekthet är ett minne blott och sann demokrati och riktig yttrandefrihet råder, skall vi skåla tillsammans och fira det RIKTIGA Sverige!! Fritt från Somalier, Zigenare, Judar och allt annat patrask!! Visst är det en vacker tanke!??

   • FY FAN! För dessa somalier!! Som om min förakt gentemot dem odjuren inte var stort innan…. Ser fram emot kvällens upplaga! Gör mig en tjänst! Döm ut dem, såga dem fullständigt! Ni brukar inte vara nådiga i er kritik mot zoo-malierna! Gör mig inte besviken nu heller….😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s