Saxat om zigenare från Stefan Löfvéns konversation med krogpolare

"Sådana där vill jag inte ha som grannar", säger Stefan Löfvén

”Sådana där vill jag inte ha som grannar”, säger Stefan Löfvén

Under helgen som gick var Stefan Löfvén ute på krogen och talade frispråkigt om zigenare. På dagtid utger sig Löfvén för att vara en ”respektabel” och politiskt korrekt partiledare, men det som framkom under detta samtal var allt annat än PK.

Stefan Löfvén är för läsare av vår tidning kanske mest känd för hans samröre med Hans Scheike. I helgen trampade han återigen i klaveret under en krogrunda med grabbarna han växte upp med, och få tror att hans anseende kommer kunna återhämta sig i tid före valet nu, med tanke på hur han helt dömde ut zigenarna sittandes på Restaurang Farang i Stockholm. När denna parasitära folkgrupp kom på tal sveptes han med av bara farten och tänkte inte på att det även fanns andra gäster på krogen, som alla hörde vad han sa. Här följer några utdrag som har återgivits för oss på redaktionen:

”Där jag växte upp var det så jävla många ziggisar, tältläger överallt… Fy fan. Man hade tur om man kom hem från skolan med plånboken i behåll. Överallt väntade de med sina smutsiga labbar och hoppades kunna lägga beslag på ens egna surt förvärvade pengar. Zigenarna är inget annat än tjuvar och parasiter! Varenda en av dem! Det är lättare att sälja glass på Nordpolen än att hitta en zigenare som inte snor din plånbok så fort han bara får chansen!”

Löfvéns färgstarka ord fick hans kamrater att utbrista i skratt upprepade gånger. De var plötsligt övertygade om att de hade världens mest underhållande människa med sig, och han fortsatte.

”De där zigenarsångerna de sjunger hela natten… Vi borde fanemej operera bort stämbanden på dem så de inte kan hålla på och yla sådär! Inte så att de använder stämbanden för att tala ändå – det är ju händerna de tigger med! Fy fan för zigenare med stämbanden intakta!”

Vid det här laget hade hans uttalanden börjat väcka anstöt hos de andra kroggästerna, och en av dem spelade in den fortsatta konversationen på sin mobiltelefon.

”Fan, hela alliansen är bara en massa jävla zigenare. Jag läste att inte bara Annie Lööf är zigenare, utan även Erik Ullenhag, Anders Borg och Birgitta Ohlsson. Inte så förvånande då att de har fört sådan skurkaktig politik hela vägen! Allt handlar om att stjäla så mycket pengar som möjligt från svenska folket!”

Han hänvisar nog till vår artikel kallad ”Omfattande zigenarinfiltration inom statsmakten uppdagad”. Det som följde härnäst var att Löfvén började peka på människor inne på krogen och hävdade att de inte var riktigt svenska.

”Ser ni den där medelålders kvinnan på bordet där borta? Hon med handväskan? Jag vet precis vad hon är för en sort! Det där är en tvättäkta zigenarväska! Zigenarna använder dem för att plocka på sig saltkar och sådana föremål. Väskorna fungerar precis som deras kjolar! Fast de kan inte göra vidare bra bruk av sina kjolar sittande, de kommer ju inte åt att gömma något där då. Det är därför de använder väskorna! Jag kan bara föreställa mig hur mycket stöldgods det finns i den där väskan nu!”

Efter att ha hållit på i ett tag blev Löfvén slutligen utkastad från krogen, då ägaren ansåg att han skapade dålig stämning med sitt zigenarhat. Det var endast med mycket vedermöda man kunde få ut partiledaren ur lokalen, för han hade så kommit in i gängorna nu. Medan han slängdes ut anklagade han även den vietnamesiska ägaren för att vara en zigenare, vilket blev det sista man hörde av honom under kvällen. Men de andra gästerna kommer inte glömma i första laget vad de just bevittnat, den saken är säker. Löfvén har nu tvingats tillbringa hela dagen med att bedyra hur mycket han avgudar zigenare, men ingen tror honom på grund av det som spelats in på band. Denna lilla incident kan just ha kostat Löfvén valet.

För att förstå just vilken avsky vårt etablissemang har för zigenarna, se även historien om när Robert Aschberg gick på restaurang och kallade servitrisen för ”zigenarjävel”. De påstår sig alla vara ”antirasister”, men våra avslöjanden bevisar just hur det står till med den saken.

One thought on “Saxat om zigenare från Stefan Löfvéns konversation med krogpolare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s