Vladimir Zjirinovskij om den svenska valrörelsen: Låt inte negrerna segra!

Vladimir Zjirinovskij varnar Sverige för vad som kan hända om vi låter negrerna ta över

Vladimir Zjirinovskij varnar Sverige för vad som kan hända om vi låter negrerna ta över

Hittills har vi inte sett vidare mycket deltagande från internationella aktörer i den svenska valrörelsen; men igår kom det, när den något vilda ryska politikern Vladimir Zjirinovskij plötsligt började prata utförligt om Sveriges politiska vardag inför rysk TV – Hänt i Sverige har hela historien.

Denna valrörelse har varit ovanligt ointressant, det kan man lugnt säga. Samma gamla skåpmat från de vanliga riksdagspartierna. Och det parti som vissa av vårt folk sätter sitt hopp till – Sverigedemokraterna – hade fräckheten att göra en video med en neger och en orientalisk kvinna, en video där de fördömde så kallad ”rasism”. Detta är sista spiken i kistan för ett parti som under den gångna mandatperioden avskedat en sann nationalist efter en annan, allt efter Expos önskemål. Det börjar stå klart för alla att ”Sverigedemokraterna” (eller snarare Israeldemokraterna, som de med rätta bör kallas) inte är ett seriöst alternativ, och att det enda vi har att välja på är Svenskarnas Parti, om vi inte vill se Sverige negrifierat. En åsikt som även dels av ovannämnda Vladimir Zjirinovskij.

Tidigare har han mest gjort sig känd för krigshetsande uttalanden, och ofta känns det som att han med glädje skulle dra in världen i ett nytt världskrig; men under fredagen kom han faktiskt med mycket sunda råd för oss svenskar. För att citera hans tal, översatt av oss:

”Se på Sverige där borta. Du vet, landet på andra sidan Östersjön. De låter nu en massa negrer från Somalia, Liberia, Angola och liknande primitiva afrikanska sophögar invandra till deras land. Hur tackar negrerna för denna gästfrihet? Jo, genom att göra sig skyldiga till en massa upplopp! Det är som att en neger får sitt bidrag, och åker omedelbart in till stan och börjar krossa skyltfönster! Sådana apor släpper man inte in i civiliserade samhällen!”

Han hade tagit upp Sverige när Rysslands asylpolitik kom på tal. Som bekant så är Ryssland fortfarande relativt negerfritt – och om Zjirinovskij får som han vill så kommer landet förbli det. Men tyvärr lider även Ryssland under oket av vissa liberaler, som vill att Ryssland ska få en lika generös flyktingpolitik som Sverige. Vi hade väntat oss att Zjirinovskij skulle motsätta sig negerinvandring, men vi blev förvånade när det uppdagades att han faktiskt följt den svenska valrörelsen noggrant.

Vår statsminister när han blev påkörd bakifrån på Rosenbad av en neger

Vår statsminister när han blev påkörd bakifrån på Rosenbad av en neger


”Deras statsminister Reinfeldts favorithobby är att suga negerballe. Det är med enorm frenesi han sväljer deras könsorgan! Han är en äcklig rasblandare! Han hade en cirkusneger som förfader, och därför vill han helt negrifiera Sverige så att han känner sig hemma där! Han tror sig visst vara en negerhövding! Hur han kan ha blivit invald som statsminister förstår jag inte, svenskarna måste vara bra dumma. Men på grund av alla negrer han tagit in i landet börjar tiden rinna ut för Sverige! Om det inte blir ett omedelbart stopp, och man istället börjar skicka tillbaka dessa lågstående primater, kommer Sverige vara en enda stor negerkoloni inom endast några årtionden. Ett vitt land som Sverige ska inte behöva gå detta öde till mötes!”

Han hade också observerat att negrerna inte var Sveriges enda problem.

”Inte nog med att de släppt in hundratusentals negrer; de har också släppt in kurder, juggar, mexikaner och allt annat patrask. Dessa måste ut ur landet! Särskilt somalierna och kurderna! Man bör naturligtvis inte heller glömma judarna, dessa lömska och illvilliga demoner i människoklädsel. Om ni värnar om ert land, ni svenskar, se då till att rösta rätt i valet nästa vecka. Endast Svenskarnas Parti kan ge er ett negerfritt land!”

Efter detta fördes TV-intervjun över på andra områden. Vi måste konstatera att han förstår den svenska valrörelsen och vårt samhälles situation mycket bra. Långt bättre än landsförrädarna till politruker i vår riksdag och i massmedia! Där har man bara en massa judelakejer! Vi får hoppas att gemene man nu tar fasta på de råd Zjirinovskij gav oss, så inte negrerna kör över oss. Ett negerfritt Sverige är faktiskt något helt underbart!

4 thoughts on “Vladimir Zjirinovskij om den svenska valrörelsen: Låt inte negrerna segra!

 1. Aldrig hört talas om denne ” Zjirinovskij ” innan, men helt klart att verkar vara en klok man…. Hade ni sagt åt en annan gammal sosse att han 2014 skulle rösta på ett parti som SVP hade jag nog idioförklarat er, men Socialdemokratin är död sedan länge, och jag mår illa när jag ser våra korrupta politiker låta träsknegrer, (min avsky är främst mot att dessa stinkbomber till somalier) zigenartiggare o annan skit komma hit o avnjuta svensk välfärd på skattebetalarnas bekostnad! INGEN! har gett er rätten att pracka på oss all denna ohyra!!

  Trodde som sagt aldrig jag skulle säga detta, men SVP får min röst 2014!

  • Samma här, SVP. Det är helt otroligt att detta kan fortgå utan upplopp på gatorna, vad är det för fel på oss svenskar?

   • En ruggigt bra samt befogad fråga min herre… Men jag tror att en bra förklaring kan finnas i den svenska ”fega” mentaliteten!! Minns fortfarande vad min gamla mamma alltid sade till mig när jag var liten! – Du får ALLTID tänka vad du vill, MEN! Du får inte ALLTID SÄGA vad du vill… Tanken från mina, dina och de flesta andras förfäder var förstås god, men detta tänket har förmodligen etsat sig fast i skallen, på , jag vill hävda nästan varje gemene svensk!

    Sedan används den närmast sinnessjuka ”Hets Mot Folkgrupp”-lagen för att användas att likt en hammare slå i skallen på de få som vågar yttra sig och stå upp emot detta horribla vansinne!!

    RUGGIGT BRA UTTALANDE AV DANSKA POLITIKER som TOTALT SÅGAR såväl REINFELDT och den svenska migrationspolitiken vid fotknölarna!!

    Alltid trevligt förresten att argumentera med en herre med sunt förnuft, samt sunda åsikter! Det är vi tyvärr inte alltför bortskämda med i Sverige årgång 2014…

 2. 2 ENKLA JUSTERINGAR!!!! JAG REPETERAR: 2 ENKLA JUSTERINGAR som behövs för att få Sverige SVENSKT igen!!

  1) Avveckla försörjningsstöd for ICKE etniska svenskar. Det finns bara inte längre…

  2) Livstids utvisning för ICKE etniska svenskar som begår brott! Om de så stjäl en sketen snickers!

  Resultatet skulle inte låta vänta på sig!! Ekonomin skulle skjuta i höjden blixtsnabbt, och det skulle vara mycket MYCKET mindre patrask på gatorna!! Hur svårt skall det va???!!??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s