Jan Guillou: ”Förintelsen är ett judiskt hopkok”

holo-shoah-business

Även Jan Guillou har nu insett att ”förintelsen” är en enda stor lögn

Kioskförfattaren Jan Guillou har inte imponerat på oss vidare mycket. Han betedde sig också rätt märkligt i historien runt Sebbe Staxx, som ni kanske minns. Men härom dagen i SVT visade han smakprov på oväntad klarhet när han helt sonika deklarerade att ”förintelsen är ett judiskt hopkok”. Programledaren satt som förstummad där bredvid, undrande över hur han skulle reagera, och om han hade hört rätt. Guillou hade i och med detta anslutit sig till historieskeptikerna.

Bildade som ni läsare av vår tidning är så vet ni att ”förintelsen” endast är bluff och båg. Det är ett judiskt påhitt man använder för att skinna oss européer på pengar. Men detta är inte något man berättar om i judisk massmedia, den saken är klar. Så det kom som en blixt ur klar himmel när Guillou tillkännagav det han gjorde. För att citera det han sa i studion:

”Jag har rotat igenom varenda litet arkiv där nere i Tyskland – och i Polen – och jag har inte hittat någonting som tyder på att den så kallade förintelsen verkligen ägt rum. Jag kan bara konstatera att ‘förintelsen’ är ett judiskt hopkok, vars syfte är att tvinga oss vita människor på pengar.”

Programledaren kunde knappt tro att han hörde det han gjorde. Han stammade försiktigt fram några ord till svar.

”Men… Men… Judarna som förintades! Alla lampskärmar och tvålar man gjorde av dem! Ja.. Jag hade en farfar som hade en tvål gjord av döda judars fett. Det är bevis att den skedde!”

”Det är det inte alls det”, kontrade Guillou. Härmed följde en inte alltför intelligent diskussion mellan de två, mest bestående av fraserna ”Man förintade sex miljoner judar i Tredje Riket!”, ”Nej, det gjorde man inte.”, ”Jo, det gjord man” och ”Nej, det gjorde man inte.” Visserligen framförde inte Guillou vidare många argument för att slå hål på den judiska historieskrivningen, men vår ”kulturelit” är nu fly förbannade att en person de ansåg höra till deras läger nu gjort denna kovändning. Inom Sveriges judenhet ska man också tydligen oroa sig för att vi svenskar helt ser igenom de lögner vi indoktrinerats med, vilket på sikt kan göra att deras makt bryts. Själva fundamentet för judarnas maktutövning i Sverige är ju den så kallade ”förintelsen”, och om vi svenskar inte längre låter oss få det intutat i oss att vi ska skämmas över oss själva, så kommer Bonniers och liknande medieimperium vara ett minne blott inom en snar framtid. Judarna fruktar för sina pengar och sin makt!

Inom seriösa akademiska kretsar tar man inte lampskärmarna, tvålarna och de andra förintelsehistorierna på vidare stort allvar. Tidigare har man offentliggjort en enorm mängd forskning på Institute for Historical Reviews webbplats, http://www.ihr.org, även om de inte producerar nytt material nu för tiden. Bland annat kan man hitta hela böcker online där, samt även hela uppsättningen av deras regelbundna tryckta journal. Så om man ska fortbilda sig om det som hände judarna under andra världskriget är det dit man ska gå – inte till ”Levande Historia” och andra judiska bluffsajter. Dessa har som enda syften att svartmåla Europas historia samt förhärliga judarna – inte berätta sanningen om vår historia.

Trots det Guillou gjort tidigare, samt vår tidigare kritiska hållning till honom, måste vi ändå applådera honom för detta utspel. Det måste ha krävt civilkurage, och vi tycker att Helene Lööw och andra judeapologeter kunde hålla klaffen för en gångs skull. Låt mannen tala!

4 thoughts on “Jan Guillou: ”Förintelsen är ett judiskt hopkok”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s