Ökände rapparen Sebbe Staxx blir intim med juden Dror Feiler

Dror Feiler kör på Sebbe Staxx bakifrån

Dror Feiler kör på Sebbe Staxx bakifrån

Det står nu helt uppenbart att Sebbe Staxx sålt sig till den organiserade judenheten. Han har i en Youtube-video uppmanat sina förvirrade fans att rösta på Dror Feiler i riksdagsvalet, och något som kommit fram alldeles nyligen också är att Staxx låtit sig bli påkörd bakifrån av Feiler.

Sebbe Staxx och Dror Feiler är mycket intima nu för tiden, det måste då sägas. När Svenskarnas Parti höll en manifestation i Stockholm igår var de båda närvarande där och protesterade – enligt vittnen medan de höll varandras händer. Detta trots att Sebbe Staxx officiellt fortfarande är ”gift” med Harry Homo.

Sebbe Staxx och Harry Homo under Stockholm Pride

Sebbe Staxx och Harry Homo under Stockholm Pride

Vi har inte haft möjlighet att intervjua Harry Homo om detta än, men det tycks som att han nu är passé för Staxx. Staxx har insett att det viktiga om man ska komma upp sig i dagens samhälle är att vara judarna till lags – och hur är man bättre det än om man låter dem köra på en bakifrån? Redan för en vecka sedan lade Staxx upp en video på Youtube där han uppmanade sina anhängare att kryssa Dror Feiler:

Och nu i kväll spelar de ihop i Linköping. Båda dessa två har gjort sig kända för aggressiva utfall mot Sverige och svenskarna, varför det inte bör förvåna någon att de kan hitta gemensam mark. Men hur trovärdig är nu Staxx som rappare när han sålt sig både till homolobbyn och judarna? Som bekant är man i rappvärlden inte vidare pigg på någotdera. Staxx bryr sig dock inte om den lilla killen på gatan. Han vet vilka han måste tillfredsställa för att komma framåt, och det är just dessa sodomiter och judar. Staxx vet att han inte skulle ha någon framgång om han bara förlitade sig på sin ”rapp”, då han helt saknar talang. Därför kör han istället sängvägen till främjandet av sin karriär. Och i hans säng blir det mycket homosex, den saken står mer och mer klar.

Vi har svårt att förstå hur någon kan vara sig så störd som denne Staxx, vi misstänker att både förståndshandikapp och schizofreni måste ha spelat en roll för att uppnå denna unika kombination. Killen hoppar i säng med bögar och judar bara för att få lite extrapengar! Hur unken får man vara?

På Hänt i Sverige har vi bara detta att säga: Vi vill inte se din fula nuna offentligt, Staxx! Och inte heller din homosexuella exhibitionism! Tillbaka till garderoben med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s