Hänt i Sverige avslöjar: Erik Ullenhag går på psykofarmaka!

Erik Ullenhag och hans psykofarmakarecept

Erik Ullenhag och hans psykofarmakarecept

Vi har tidigare avslöjat att integrationsminister Erik Ullenhag är av zigensk härkomst, att han förfalskade sin kandidatexamen samt är förståndshandikappad, att han smugglade khat för att köpa somaliska röster, att han är produkten av inavel samt att han låg med sin syster av misstag. Nu sällar sig ännu ett avslöjande till listan, för vi har nämligen funnit att vår integrationsminister går på starka psykofarmaka på grund av sina psykiatriska diagnoser, och många frågar sig om han ens borde få vistas ute i samhället!

En anonym källa inom Stockholms landsting tipsade oss tidigare i veckan om något vi inte känt till förrän nu. Det är nämligen så att Erik Ullenhag går på tung psykofarmaka, den sort som vanligtvis bara ges schizofreniker och andra grava psykfall! Även om många av oss har frågat oss om inte Ullenhag nog är lite galen trots allt, har den allmänna uppfattningen ändå varit att han är psykiskt frisk. Den uppfattningen måste nu revideras, för vi har kommit över ovedersägliga bevis som klart visar att Erik Ullenhag är allvarligt psykiskt sjuk och att han därför går på läkemedel för detta.

Det kanske inte kommer som någon överraskning för er läsare. För att vara ärliga så har vi själva också misstänkt detta rätt länge, men inte gått ut med misstankarna då vi ser mycket allvarligt på det här med förtal. På redaktionen skulle vi inte ens drömma om att påstå något vi inte kan backa upp med fakta! Och dessa fakta har nu ramlat ner i våra knän, fakta som svart på vitt bevisar att Erik Ullenhag är psykiskt otillräcklig.

Visserligen kan man fråga sig om Ullenhags psykiska sjukdom får honom att stå ut vidare mycket i mängden. Liksom, om man skulle hårdgranska våra riksdagsledamöter så skulle säkerligen minst 300 av dem ges allvarliga psykiatriska diagnoser. Vi har psykopater, narcissister, paranoida personligheter, hypokondriker, bipolära hysteriker och mycket annat. En normal person måste känna sig rätt marginaliserad i den psykakut vi kallar Riksdagen! Men dessvärre har vi bara ledamöternas uppträdande att gå på, vi har inte tillgång till mer ingående information än så. Sann vår journalistheder kan vi helt enkelt inte gå ut med påståenden om att en viss individ skulle lida av en viss psykisk störning, hur mycket personens beteende än övertygar oss om detta. I detta fall har vi dock nu bevis, varför vi väljer att offentliggöra det hela.

För den som är obekant med olanzapin och haldol så är de i alla fall neuroleptika – mycket kraftfulla läkemedel som ges till de mest psykiskt sjuka av oss. Personer med diagnoser som paranoid schizofreni, manodepressivitet och så vidare. Vi har inte fått ut någon journalföring om Ullenhags psykiska hälsa, men då han bevisligen fått dessa medel utskrivna kan han inte vara annat än mycket psykiskt sjuk. Som kan ses refereras det också till en psykos på receptet. Kan detta möjligtvis vara Ullenhags vanföreställning att det svenska samhället behandlat zigenarna och andra parasitära minoriteter illa? Det skulle inte förvåna oss, för man måste vara bra verklighetsfrånvänd om man får för sig det.

Vi ska bestämt gräva mer i detta ärende och se om vi kan få fram Ullenhags läkarjournal, information om om och när han blivit tvångsinlagd i psykvården och liknande saker. För det kan helt enkelt inte tolereras att vi har psykpatienter i Riksdagen, än mindre i regeringen!

13 thoughts on “Hänt i Sverige avslöjar: Erik Ullenhag går på psykofarmaka!

  • Instämmer helt med dig jockfall!! Utan dessa preparat blir han dessutom rent farlig att ha att göra med, varpå han borde sövas, eller rentav avlivas…

   • Adrian Hilmersson, är du möjligen Nazist? Att söva eller avliva folk hör till Nazismen. Kanske är DU som den som ska ”sövas eller rentav avlivas” (din citat). Mitt råd till dig är, skriv inget mer om detta.

  • JAG INSER GANSKA SNABBT ATT DNNA ARTIKEL OM ULLENHAG ÄR ETT FALSARIUM !!

   ETT MYCKET FULT SÅDANT DESSUTOM . OM DETTA NU VERKLIGEN ÄR FEJK , INNEBÄR DET ATT DET I HÖGSTA GRAD ÄR ÅTALBART !

 1. Fint land vi lever i… Läser för övrigt att ”Fatima” har namnsdag idag!? Vad fan är det som händer?? Har detta helvetet pågått länge?? Jag måste ha missat detta tidigare år…!? Eller?!

  • DU igen Adrian H. snälla lägg ner, du vet liksom knappt vad du prata om och har som du själv misstänker ”gått miste om väldigt väldigt mycket”.

  • Mycket riktigt så är det bara påhitt. Ingenting stämmer. Varken läkemedel, läkare, adress eller någonting annat. Rent förtal.

 2. ”Hänt i Sverige” finns det någon tidning med det namnet? Journalistiken i artikeln luktar mycket illa, inte alls som journalistik snarare som en ganska låg utbildat och outvecklat tänkande individ med illa sinande avsikter. Omskrivit på rent Svenska blir det artikeln är ”rena skit”.

  • Din underutvecklade babiankopia!! Rasfrämlingar som du har ingen plats i Sverige!! Du skulle göra världen en stor tjänst om du lämnade den!! Vad gör du ens här på denna sida? Har ni apor inga egna forum?

 3. Vem som helst kan se att receptet är fejkat. Läkarens underskrift är inte handskriven, utan skriven med ordbehandlare. Detsamma gäller all text. Zooma in och se skillnaden på skärpa mellan den ”skrivna” texten och formulärets tryckta text. Ett riktigt amatörmässigt försök som en femåring skulle kunna göra bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s