Hänt i Sverige avslöjar korruptionen inom judiska trafikskolor

Jude i färd med att stjäla en bil

Jude i färd med att stjäla en bil

En av våra mest trogna läsare, en grek vid namn Georgios, har under lång tid insisterat att vi skildrar korruptionen inom judiska trafikskolor i Sverige. Med anledning av detta bestämde vi oss för att vi skulle göra ett grävande reportage i detta ämne – och vi hade aldrig kunnat ana vilken kloak vi skulle blottlägga!

 

Det är sannerligen tufft att ta körkort i dagens Sverige, med all fokus på miljöfrågor och sådant trams. Kostsamt är det också, och många tvingas betala hela 20 000 för detta lilla intyg. På Hänt i Sverige hade vi trott att verksamheten därför skulle vara proper, men alla tips vi fick in av denna Georgios antydde att så inte alls var fallet. Och efter att vårt grävande var färdigt insåg vi att han hade rätt om alltihop – Sveriges trafikskoleverksamhet styrs av kriminella judiska intressen!

Det är främst ett företag vid namn Odenplans trafikskola som är säte för korruptionen. Här jobbade Georgios fram tills för något år sedan, då hans judiske arbetsgivare sadistiskt bestämde sig för att han skulle avskeda och svartlista den grekiske mannen. Detta samt att förhindra att Georgios fick alltför bra insikt i judens skumraskaffärer. Tack vare Georgios hjälp har vi luskat fram att Odenplans ägare inte bara skinnar körskoleelever på alla pengar de har – han framför även information om deras fordon till kända biltjuvar, som sedermera stjäl dessa bilar! Så de som anlitar Odenplans tjänster för att lära sig köra bil, förlorar bilen på kuppen! Rent judiskt!

Georgios har också tipsat oss om inkompetensen inom libanesiska och kurdiska trafikskolor. För att citera listan han gav oss på redaktionen:

Här kommer namnet på de trafikskolor som är judiska i Stockholm och att de måste undvikas.

Odenplans trafikskola

Rembjes trafikskola

Fågel trafikskolan

Globbens pedagoger

NACKAS PEDAGOGER

TYRESÖ TRAFIKSKOLA

NORRORTS TRAFIKSKOLA

MY DRIVING ACADEMY

VÄSTERMALMS TRAFIKSKOLA

BJÖRGS TRAFIKSKOLA

SALTSJÖBADENS TRAFIKSKOLA

SUNDBYBERGS TRAFIKSKOLA

NOCKEBY TRAFIKSKOLA

DALENS TRAFIKSKOLA

Sedan kommer några libanesiska trafikskolor som är mycket dåliga när det gäller undervisning

Segeltorps trafikskola

SOLLENTUNA TRAFIKSKOLA

KALHÖLLS TRAFIKSKOLA

EDSBERG TRAFIKSKOLA

KÖRKORTSHUSET

ARENA TRAFIKSKOLA

Sedan kommer kurdiska trafikskolor

KÄRRTORPS TRAFIKSKOLA

KRONANS TRAFIKSKOLA

HANINGE TRAFIKSKOLA

JARLA TRAFIKSKOLA

DAHLBERGS TRAFIKSKOLA

Som synes är den utländska infiltrationen inom svensk körskoleverksamhet mycket omfattande. Dels i form av judarna, som utmärker sig för pengastinn korruption. Dels i form av libaneserna och kurderna, som knappt ens kan framföra en bil utan att få motorstopp. Om man inte passar sig kan en jude lätt debitera en en hel tusenlapp för att bara ha trätt in i deras kontor! Dessa judar älskar att skinna stackars svenska ungdomar på allt de äger!

Det finns dock ljuspunkter i mörkret. Georgios har meddelat oss att han gärna tar an elever för privatlektioner. Han har egen bil och nås på telefon 070-769 10 70. Den som är i behov av lektioner och inte vill behöva riskera att ha att göra med en jude, en libanes eller en kurd kan kontakta denne Georgios, som var mycket populär bland sina elever fram tills hans judiske chef bestämde sig för att statuera exempel med honom.

4 thoughts on “Hänt i Sverige avslöjar korruptionen inom judiska trafikskolor

 1. Mycket bra initiativ Hänt i Sverige att ta upp ett ämne som detta, och all heder även till den grekiske herren ifråga!!

  Efter Reinfeldts yttande i slaskmedia i veckan där han vädjar till folket om förståelse eller ”öppna er hjärtan och plånböcker för än större invandring” har elaka rykten börjat florera!! – Det påstås på flera håll att anledningen till detta, och att Reinfeldt kört denna landsförrädande politik under snart 8 år, är att han betalas (mutas) med STORA summor pengar av ren maffia i form av människosmugglare som skor sig gott på hans politik!

  Var tror ni Hänt i Sverige? Ni måste också har hört detta rykte?? Kan detta verkligen stämma!??

 2. Älskar denna sida, vilken humor ni har!
  Denna ”Georgios” gör detta bara för att han inte har fått någon anställning hos dessa skolor.
  Har mejl som bevisar detta. Uppenbarligen är det han själv som försöker luras.

 3. Lisa jobbade för länge sedan på Körkortsproffsen i Sundbyberg. Skolan ägdes av japane Jinichi Hayashida som gick i konkurs och lämnade efter sig minst 2 miljoner kronor i skulder. Samt lämnade han efter sig en massa trafiklärare som han har ännu inte betalat något månads lön. Fråga bröderna i Uppsala som jobbade åt honom. Lisa var japanens tjänsteflicka och tillsammans med en del andra transporterade bort all elektronisk utrustnig från skolan innan kronofogden kom dit. Så mycket för Lisa. Jag vet att jag är svartlistad inom trafikbranschen med det betyder ej att jag kommer att hålla tyst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s