Det nya Sverige – en mardröm

Vi har vår egen Freddy Kreuger; hans namn är Fredrik Reinfeldt

Vi har vår egen Freddy Krueger; hans namn är Fredrik Reinfeldt

Judiskägda Dagens Nyheter lanserade i dag en kampanj kallad ”Drömmen om Sverige” där man försöker försköna det mångetniska samhälle alla patriotiska svenskar känner som en mardröm. Vi tänkte därför kontra med att skildra hur detta mångetniska samhälle faktiskt ser ut, och visa vad som faktiskt blir konsekvensen av att man släpper in varenda hottentotte som kommer hit.

Statsminister Fredrik ”Freddy Krueger” Reinfeldt har varit mycket klar med sitt mål att göra Sverige till ett etniskt helt utblandat samhälle. ”Ursvenskt är bara barbariet”, brukar han ofta höras säga när svenskar hävdar att de faktiskt byggt upp något mycket fint i form av detta land. Det är ingen slump att Reinfeldt arbetar för detta mål, för han går nämligen i storjudenhetens ledband. DN:s chefredaktör Peter Wolodarski är en tvättäkta jude, och under hans styre har tidningen lanserat en uttalat ”agendasättande journalistik”, vars senaste inslag är kampanjen ”Drömmen om Sverige”. Man försöker måla upp en bild av ”flyktingar” som drömmer om ett underbart Sverige, ett land som tydligen också berikas av deras ankomst. Ingen kunde vara längre från sanningen, något vi dokumenterat klart och tydligt i våra reportage. Här följer några av dem:

Negrernas invasion av Sverige är i full fart

Negrernas invasion av Sverige är i full fart

Den 22 juni förra året skildrade vi den afrikanska invasionen, som redan gett sig tillkänna genom somaliernas dubbel- och trippelbarnvagnar som de för fram över Sveriges gator. Upphör inte denna invandring kommer Sverige bli fullständigt kolsvart och ses även på detta sätt utifrån rymden.

somaliefritt_sverige

I början av augusti månad redogjorde vi för vår egen dröm om Sverige – ett somaliefritt land. Dessvärre blev den Facebook-grupp vi startade nedstängd, men tro inte för det att vi gett upp kampen. Somalierna är en pesthärd i det svenska samhället, varför varenda en av dem ska ut – och därmed basta!

Ett av Sveriges många somaliekontor

Ett av Sveriges många somaliekontor

För att tillmötesgå dessa bosättare med deras ”spetskompetens” (fackspråk för färdighet i att använda spjut) har Sverige tvingats upprätta särskilda somaliekontor, dit aporna kan gå närhelst deras pengar tagit slut eller när de behöver ny khat. Det är helt befängt att svenska skattemedel ska betala för dessa somaliekontor!

Den somalisk stöldligan

Den somaliska stöldligan

Under september månad färdades en somaliepöbel genom Sverige och rånade allt den kunde komma över. Det är bra unket att flitiga människor inte ska kunna driva näringsverksamhet utan att dessa somalier kommer dit med sina smutsiga labbar!

Chockbroschyr en hyresgäst fick av sin hyresvärd

Chockbroschyr en hyresgäst fick av sin hyresvärd

Mitt på julafton fick en man i Västerås en broschyr i sin lägenhet om hur man ”bäst bekantar sig med sin nya somaliska granne”. Tydligen skulle en somalisk familj flytta in i hans trappuppgång, varför hyresvärden redan i förväg gav honom instruktioner om hur man bekantar sig med detta ”folk” (kreatur är nog ett bättre ord). Man ska fan inte behöva bli bekant med somaliska avföringshögar bara för att de kommer till vårt land!

Den somaliska kaninfamiljen

Den somaliska kaninfamiljen

I mitten av januari detta år fick vi veta att en somalisk familj med 13 ungar krävde större boende, eftersom föräldrarna hade avlat för många fekaliehögar. En enda sådan somalisk kaninfamilj dränerar Sveriges ekonomi något enormt! Det är ingen dröm!

En av negrerna som dragit in ebolaviruset i Sverige

En av negrerna som dragit in ebolaviruset i Sverige

För två månader sedan började det upptäckas att negrer dragit in ebolaviruset i Sverige och att civiliserade människor nu riskerar smittas med denna negersjuka. När vi på redaktionen växte upp fanns inget ebolavirus i Sverige, och inga negrer heller för den delen. Faktum är att de drar in nya sjukdomar på löpande band, dessa negrer.

Zigenarfamilj

Zigenarfamilj

I Storfors förpestade en zigenarfamilj tillvaron i byn till den grad att de blev tvungna att köra ut den. Bisarrt nog framställde massmedia lokalbefolkningen som rasistisk när de gjorde det.

Kronprisessan med dottern Estelle

Kronprisessan med dottern Estelle

Strax efter detta rövade zigenare bort prinsessan Estelle från kronprinsessans familj för att försöka få ut lösensumma.

Dan Parks HMF-åtalade affisch om zigenarna

Dan Parks HMF-åtalade affisch om zigenarna

Och nu de senaste veckorna har förstås Dan Park blivit fälld i domstol för den kritik han framfört mot zigenarna som folk. Tar galenskapen i dagens Sverige aldrig slut?

Så faktum är att dagens Sverige blivit ett tillhåll för allehanda somaliskt och zigenskt patrask, och ingen svensk går säker från deras framfart. Är detta verkligen ett land man drömmer om, eller snarare en mardröm?

3 thoughts on “Det nya Sverige – en mardröm

  1. Och nu går Den utlovade Messias själv ut med flygblad. Det är självaste Hans Helighet Mirza Ghulam Ahamad med budskapet Kärlek För Alla Hat Mot Ingen. Han gör detta i sällskap med tre Moskéer i Göteborg, Malmö och Spånga. Och många är vi svenskar som vill att han bara packar sina väskor och lämnar landet. Snarast! Messis själv är med på bild på detta flyblad. Han har virat sin smutstvätt på huvudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s