Sverigedemokraternas nya riksdagslista – judelakajer och homofiler

Sverigedemokraternas nya riksdagsmän - utvalda för sina sexuella böjelser

Sverigedemokraternas nya riksdagsmän – utvalda för sina sexuella böjelser

Som utlovat hade vi i dag tänkt avverka den riksdagslista Sverigedemokraternas valberedning presenterade igår, den där man petat alla sanna nationalister och ersatt dem med sina egna marionetter. Det är nämligen så att de som blivit placerade på denna lista blivit det på grund av deras sexuella perversioner. Hänt i Sverige har alla detaljerna.

Traditionellt sett har Sverigedemokraterna varit ett nationalistiskt parti, men den nya riksdagslista SD:s valberedning presenterade igår gjorde det mycket tydligt att så inte är fallet i dag – samt att de även övergett all värdekonservatism genom sin enorma homovänlighet. Det har nog gått upp för de flesta under den mandatperiod som gått att Sverigedemokraterna i själva verket bör kallas Sionistdemokraterna, eftersom de engagerar sig mer för staten Israel än för Sverige. Men den senaste tiden har de även starkt drivit sodomiters rättigheter och låtit sådana få förtur i de politiska tillsättningarna – och mest ökända av dem alla är den Paula Bieler som vi försöker få deporterad från Sverige.

Men Bieler är sannerligen långt ifrån den enda sodomiten i det nya ledet. Vi vet detta eftersom vi grävt i personernas privatliv, och funnit att en stor del av namnen på listan är sammankopplade med varandra genom homosexuella förhållanden. En person som verkligen avancerat snabbt i Sverigedemokraterna är Linus Bylund. Många har frågat sig varför han fått sig denna kometkarriär och passerat förbi så många mer meriterade namn. Han har visserligen utmärkt sig en hel del för antiislamsk retorik, något som brukar uppskattas i detta judiska parti – men hans främsta vapen har varit den oralsex han gett partiledaren Jimmie Åkesson, som med stor välvilja låtit Bylund bli ett komplement till hans fru. Den fasad man använt för att möjliggöra denna relation är att ha utsett Bylund till stabschef, så att han och Åkesson kan träffas dagligen. Enligt källor nära familjen Åkesson ska det vara så illa att Jimmie helt tappat intresset för sex med sin fru på grund av denna Bylund! Med tanke på att Åkesson styr sitt parti med järnhand är det då inte så konstigt att Bylund nu hamnat på valbar plats och antagligen kommer komma in i Riksdagen efter höstens val.

En annan kontrovers för Sverigedemokraterna är Johnny Skalins välkända förkärlek för importfruar. Visserligen uppmuntras sådana förbindelser inom partiet, då dessa gör det mindre sannolikt att personen ifråga förblir nationalist – men att såsom Skalin åka runt i Thailand och liknande länder och köpa sig fruar, för att lika snabbt byta ut dem, väcker anstöt bland gemene man. Som svensk ska man gifta sig svenskt, Skalin! För övrigt är det mycket uppenbart att Skalin älskar att utesluta sanna nationalister ur sitt parti, då han gjort just detta genom sin medverkan i medlemsutskottet. Kanske är det eftersom de får honom att känna mindervärdeskomplex, när de inte behöver skaffa importfruar?

Vissa onda rykten gör också gällande att Hanna Wigh säljer sig till utländska män för pengar, något man kan läsa mer om i denna Flashback-tråd. Själva låter vi detta stå osagt, då vi inte har närmare information om henne.

Allt som allt har hela 42 av dessa 60 personer på listan haft homosexuella förhållanden, eller åtminstone one-night-stands, varför man lugnt kan påstå att den homosexuella penetrationen blir stor under nästan mandatperiod för Sverigedemokraterna. Sedan har över hälften Israelflaggor i sina hem som de tillber dagligen. Om de inte gör det så riskerar de nämligen att bli uteslutna ur partiet, eftersom Kent Ekeroth åker runt och inspekterar. Mottot är: Ingen Israelflagga, ingen riksdagsplats. De två saker Sverigedemokraterna sätter främst i dag är judar och sodomiter.

För att avsluta så vill vi på redaktionen verkligen avråda från att rösta på detta fördärvade parti – dagens SD är inte längre partiet ni väljare växte upp med!

1 Jimmie Åkesson Sölvesborg
2 Carina Herrstedt Landskrona
3 Julia Kronlid Örebro
4 Björn Söder Helsingborg
5 Mattias Karlsson Lund
6 Paula Bieler Uppsala
7 Richard Jomshof Karlskrona
8 Sven-Olof Sällström Ånge
9 Per Ramhorn Malmö
10 Margareta Larsson Stockholm
11 Josef Fransson Skövde
12 Johnny Skalin Sundsvall
13 Mikael Jansson Göteborg
14 Hanna Wigh Falköping
15 Kent Ekeroth Lund
16 Oscar Sjöstedt Stockholm
17 Jonas Åkerlund Stockholm
18 David Lång Stockholm
19 Anna Hagwall Rättvik
20 Markus Wiechel Norrköping
21 Tony Wiklander Åstorp
22 Kristina Winberg Jönköping
23 Aron Emilsson Lerum
24 Mattias Bäckström Johansson Oskarshamn
25 Peter Lundgren Gnosjö
26 Roger Hedlund Gävle
27 Pavel Gamov Uppsala
28 Martin Kinnunen Stockholm
29 Anders Forsberg Skara
30 Angelika Bengtsson Malmö
31 Linus Bylund Stockholm
32 Patrik Jönsson Hässleholm
33 Runar Filper Sunne
34 Dennis Dioukarev Växjö
35 Adam Marttinen Eskilstuna
36 Roger Richtoff Strängnäs
37 Magnus Persson Bromölla
38 Per Klarberg Trelleborg
39 Mikael Eskilandersson Örkelljunga
40 Jimmy Ståhl Göteborg
41 Sara-Lena Bjälkö Falkenberg
42 Christoffer Dulny Stockholm
43 Christina Thuring Söderhamn
44 Jonas Millard Örebro
45 Olle Felten Norrköping
46 Jeff Ahl Boden
47 Stefan Jacobsson Strängnäs
48 Jennie Åfeldt Bromölla
49 Johan Nissinen Värnamo
50 Robert Stenqvist Botkyrka
51 Nina Kain Malmö
52 Cassandra Sundin Sundsvall?
53 Fredrik Eriksson Partille
54 Heidi Kronvall Bjuv
55 Christer Spets Borås
56 Monica Tedestam Berglöw Täby
57 Markus Silverbåge Göteborg
58 Linda Lindberg Svalöv
59 Joakim Pripp Motala
60 Charlotta Antman Karlskrona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s