Nytt avslöjande: Erik Ullenhag produkten av inavel

Erik Ullenhag - produkten av inavel

Erik Ullenhag – produkten av inavel

Chockerande nya uppgifter om Erik Ullenhag kom fram i dag när en journalist grävandes i Ullenhags släktträd insåg att vår integrationsminister var produkten av inavel. Sedan flera generationer tillbaka i tiden har det varit ovanligt inom släkten Ullenhag att man gifter sig med någon mer fjärrbesläktad än en kusin. I många fall har rena syskon gift sig och skaffat barn inom denna släkt, vilket kanske kan förklara varför Ullenhag är som han är.

Vi vet alla hur skadlig inavel är. Alla människor bär på anlag för ärftliga sjukdomar som vanligtvis aldrig blir några problem – men som om man får två uppsättningar av plötsligt kan stå där med mycket funktionsnedsättande handikapp. Inom många av Europas kungahus är inavel mycket vanligt, varför vi lider av sådana genetiskt defekta monarker som Carl XVI Gustav. Fram tills detta avslöjande trodde man dock att maktens korridorer var förskonade från inavel – men nu vet man att åtminstone en i regeringen är produkten av sådan.

Journalistens granskning hade tagit sin början efter vårt avslöjande under september månad om att Erik Ullenhag förfalskade sin kandidatexamen, samt att han var förståndshandikappad. Journalisten som läste vår artikel började då fundera på just varför Ullenhag blivit på detta sätt. Vanligtvis har ju svenskar relativt hög IQ, till skillnad från de invandrare som dyker upp hos oss. Vad hade fått Ullenhag att bli denna DAMP-unge? Journalisten blev så besatt av att finna svaret på denna fråga att han satt sig ned på Landsarkivet och slog i kyrkböckerna dygnet runt för att hitta alla Ullenhags förfäder. Och när han ritade upp dessa på en karta fann han att till skillnad från vanliga släktträd, där förfäderna vanligtvis förgrenar sig allt längre ifrån varandra, så gick man ofta tillbaka till samma personer. En person kunde ha avlat fem barn – och tre generationer senare fann man att hela 80% av barnbarnsbarnen hade två föräldrar som båda var avkomlingar av denna person. I de flesta andra hade man ändå två någonstans som var släkt. I några fall var alla förfäder i rakt nedstigande led avkomlingar av denne förste anfader, och ingen i den släktgrenen hade sökt sig utanför den närmaste syskonklungan för någon att gifta sig med.

Givetvis skiljer det något mellan olika personer hur mycket inavel har skadat deras förutsättningar, och det är nog bäst att vänta på ett vetenskapligt utlåtande innan man uttalar sig alltför säkert – men på Hänt i Sverige är vi relativt övertygade att denna extrema inavel förklarar varför Erik Ullenhag gör de uttalanden han gör. Eller vad sägs om dessa ordagranna citat av integrationsminister Erik Ullenhag:

”Somalierna är det bästa som hänt Sverige!”

”Med en somalier på en arbetsplats vet man att laget får jobbet gjort.”

”Skulle jag ha varit företagare hade jag inte anställt några andra än somalier och romer!” (med ordet ”romer” menar han det vi vanligtvis kallar zigenare.)

”Inget ont menat om min riktiga, men jag önskar ofta att jag hade haft en stadig somaliekvinna som mor!”

”Romerna har en överlägsen kultur som de har all anledning att känna sig stolta över!”

”Nyckeln till att få Sverige på fötter igen är att göra de så kallade svenskarna till minoritet!”

På vår tidning kommer vi bevaka detta ärende mycket hängivet, men tills dess kan ni läsa det vi tidigare skrivit om Ullenhag, bland annat faktumet att han avslöjats vara zigenare. För all nyhetsrapportering där Ullenhag förekommit, använd denna länk.

2 thoughts on “Nytt avslöjande: Erik Ullenhag produkten av inavel

  1. Ping: Erik Ullenhag drack sig full i helgen och låg med sin syster av misstag | Hänt i Sverige

  2. Ping: Hänt i Sverige avslöjar: Erik Ullenhag går på psykofarmaka! | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s