Joakim Modig: Vi måste sluta föda upp negrer!

Somaliefarm i Sverige med många somalieungar på väg

Somaliefarm i Sverige med många somalieungar på väg

I dagens krönika ägnar Joakim Modig en tanke åt faktumet att vi i nutidens Sverige ägnar oss åt ren negeruppfödning genom alla de bidrag vi gör tillgängliga för negrer. Vad resulterar detta i? Stor fattigdom, enorma sociala problem och fullständig negrifiering av samhället på sikt.

Det är ytterst välbekant för varje bildad svensk att det inte finns något större hot mot vår civilisation än den afrikanska befolkningstillväxten. Under forntiden var negerpopulationen i Afrika tämligen konstant, men sedan vi västerlänningar börjat ge negeraporna bistånd har deras antal skjutit i höjden, ett problem Hänt i Sverige skildrat väl här: Afrika – det stora hotet

Något man också påminns om närhelst man stiger ut på våra gator är att vi även släppt in dessa negrer i vårt eget land, och dessa negrer är mycket pigga på att rulla runt på gator och torg med sina barnvagnar, i vilka de transporterar Sveriges framtida bidragstagare och brottslingar. Det måste bli ett slut på detta uppfödande av negrer! Vem gav vår regering rätten att bedriva negeravel?! När antalet vargar, björnar eller fåglar blir för stort någonstans ger man tillstånd till skyddsjakt, men det gäller visst inte negrer av någon anledning! Trots att inga djur någonsin fortplantat sig så explosionsartat i Sverige som dessa negrer! De översvämmar vårt land och vi rent av ger dem gratis mat, husrum samt även förlossar deras negerungar! Fy för att sofistikerade sjukhusanläggningar, som skulle kunna sättas till så mycket bättre bruk än detta, används för att sätta negerungar till världen! För att inte tala om de sjukdomar man riskerar sprida på sjukhusen genom dessa negrers närvaro!

somaliefamiljer

Somaliehonor med ungar på väg till Sverige för att bli försörjda av samhället

Inget land, hur arbetsvilligt dess värdbefolkning än är, kan hantera denna rent farsotlika och okontrollerade tillväxt av negerpopulationen. Negrerna kommer fullständigt äta upp hela statskassan som de rovdjur de är, och inte bidra med ett minsta öre! Naturligtvis kan de inte göra det heller även om de ville det, eftersom en modern ekonomi helt enkelt inte har någon användning för negrer på grund av deras låga intelligens. Varje neger vi släpper in i landet är en garanterad förlust på tiotals miljoner kronor, och sedan tillkommer ytterligare kostnad när de sätter barn till världen! Vi kan inte fortsätta så här! Sverige var en gång i tiden ett rikt land, men när negrerna tiggt till sig alla bidrag de kan kommer vi svenskar tvingas leva som rena kyrkråttor! Eller värre än så, för jag tror inte dessa glupska negrer ens kommer låta oss äta övergiven ost!

Låt inte Sverige gå samma öde till mötes som Sydafrika och Zimbabwe, där negrer stal vitas land och sedan inledde ett folkmord på denna minoritet. Negrerna är vad bakterier är för människokroppen, en ren smittohärd! Precis som antikroppar går till angrepp mot bakterier som upptäcks i samhällskroppen bör alla länder med självbevarelsedrift mota ut eventuella negrer som försöker ta sig in! Det ska inte finnas några negrer i Europa överhuvudtaget!

För ett negerfritt Sverige och ett negerfritt Europa!

8 thoughts on “Joakim Modig: Vi måste sluta föda upp negrer!

 1. Detta är rasistiskt och hemskt…..vi goda människor måste stoppa rasism och främlingsfientlighet.
  Jag som har IQ 178 kämpar dygnet runt mot SD,ND,SMR,SvP och liknande nazigrupper.
  Det är viktigt att nazisterna inte får vara ensamma på nätet…därför kollar jag alla nazisajter…ring min aut.telefonsvarare om du har tips att bidra med.08-54133713

 2. Hej Carina!
  Jag håller med dig helt och hållet, dessa människor ska inte ensamma härska på nätet utan att andra med bättre människosyn ska kunna stå i vägen för dem.
  De hänger inte samman med vårt samhällsutveckling,, de vet inte att vi lever ett öppet och demokratiska samhälle där det finns lagar och regler som reglerar allt.
  Jag tycker de lever i stenåldern där den som trodde var starkaste bestämde allt och bedömde människorna efter sitt behag tills någon annan kom och tog över honom och bestämde efter sitt behag.Idag har vi ett annat system och sätt att tänka på. Det heter demokrati där människorna som lever i detta fina land bestämmer gemensamt utan diskriminering. Ni borde gå till skolorna och lära er något för ni har samma ide som Hitler en gång trodde på men som tog honom till avgrunden.

  En svenska neger som tycker att någon borde hjälpa er att öka er kunskap.
  Sverige är också mitt men till skillnad från er vill jag dela med mig de som bor här på laglig väg.

  Ahmed

 3. Ping: Upp till kamp för rätten att tala klarspråk om somalieproblemet! | Hänt i Sverige

 4. Haha har du ingen allmänbildning?
  Du borde väl fatta att alla har samma jävla blod och samma jävla hjärta och vafan har dom gjort dig?
  Du måste ha haft fel uppväxt med föräldrar som har dumt tänkade, föräldrar med 0 allmänbildning.
  Om du iallafall hade haft lite vett hade du nog förstått att dom iallafall är rena.
  Din text kommer inte långt utan du förespås bara som patetisk för du inte skriver självklara saker bara massa som en rasist skulle säga saker som en 3 åring skulle komma på.
  Skulle du börja argumentera med mig ”i verkliga livet” skulle du ångra din åsikt direkt🙂

  Du får tycka vad du vill, men inte säga vad du vill🙂
  kallar du någon e.x ”neger” på stan kan du få en böta för då bryter du mot lagen ”hets mot folkgrupp” om du har hjärna för att veta vad det är🙂
  Kolla gärna upp saker innan du skriver massa skit som inte går att svara om för det är småbarns nivå🙂
  Tack för mig!
  ››Den där spanska romen‹‹
  Maria.

 5. Joakim Modig, jag förstår att du försöker vinna poäng hos Aftonbladet eller dylika alster med denna närmast överdrivet humanistiska text om negerproblemet, men det är min adliga plikt att påpeka att sagda problem ingalunda kan lösas genom något liberalt flum om att ”mota ut” negrerna ur Europa eller slika humanitära villfarelser.

  Nej, vi vet alla vad som behöver göras, och så snart vi får en sansad regering som inför fri jaktsäsong på dessa vildsinta djungelapor är det bara att plocka fram bockbössan och sätta på sig sin bästa jakthatt. Väl mött i reservatet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s