Birgitta Ohlsson häktades av litauisk polis för att ha smugglat in narkotika i landet

Birgitta Ohlsson får utmärkelse på sodomitgala

EU-minister Birgitta Ohlsson får utmärkelse på sodomitgala

Massmedia har i dagarna återgett Birgitta Ohlssons berättelse att hon ska ha utsatts för äggkastning under HBT-paraden i Litauen. Vad massmedia dock inte berättat är att hon häktades för att ha smugglat in amfetamin i landet, och kommer nu åtalas för detta under augusti månad.

Motståndet mot sodomi och sådana perversioner har alltid varit starkt i Österuopa, och förblir så även i dag. Men i dagarna hölls Baltic Pride i Litauens huvudstad Vilnius, och för första gången tilläts sodomiterna äntra stadens paradgata med sina nätbrynjor och dildos.

Sodomit på buss

Sodomit på buss

Litauiska nationalister och kristna höll även en motdemonstration mot sodomitmarschen, en där de – till skillnad mot sodomiterna – faktiskt uppträdde värdigt. Birgitta Ohlsson påstår i svensk massmedia att hon flera gånger fått ägg i ansiktet under paraden, kastade av ”nazister, kristna fundamentalister” och dylika grupper. Men de människor Hänt i Sverige intervjuat på plats vittnar om att något sådant inte alls har skett, att hon istället bemötts med all den respekt som en ministerpost bör.

Minister Ohlsson höll även ett tal på plats där hon vräkte ur sig om Ryssland och fördömde landet för att det inte gav sodomiter tillträde till små barn så som man gör i Sverige, där dagisbarn ofta får sitta i knät på rena rumpnissar. Hon krävde att Ryssland omedelbart skulle häva sitt förbud mot homopropaganda. Åhörarna kunde knappt tro det var sant när hon kom med all denna goja, men hon tilläts ändå slutföra sitt tal. Men när hon gjort det grep polisen henne, för man hade funnit drygt 20 kg amfetamin i hennes bagage, narkotika hon uppenbarligen hade för avsikt att smuggla in i landet.

Hos Vilniuspolisen tror man att Ohlssons deltagande i sodomitmanifestationerna bara är en täckmantel för hennes verksamhet som knarkkurir, och att hon har bra distributionskanaler genom sina kontakter i den litauiska gayvärlden. I Litauen är man mycket välbekant med faktumet att sodomi och knark går hand i hand, och man drar sig inte för att erkänna det öppet till skillnad från i Sverige. Vår reporter Johan Gunnesson talade med Antanas Alekna på Vilniuspolisen om detta.

Antanas Alekna

Antanas Alekna

– I Sverige påstås det att homosexuella inte alls är överrepresenterade i någonting klandervärt, varken narkotika, pedofili eller nekrofili. Vad har du att säga om det?

– Vilket struntprat! Här i Vilnius stod de homosexuella för hela 43% av narkotikainförseln 2012, trots att de bara utgör 1% av befolkningen! Och läste jag inte i gårdagens Hänt i Sverige att den där ”Skelettkvinnan” blivit utsedd till Aftonbladets HBT-krönikör? Det säger ju allt!

– Du skulle bara se hur man mörklägger allt i Sverige. Men vi försöker få ändring på det – vi har för avsikt att fullständigt offentliggöra homo-Sveriges smutsiga byk i dess helhet.

– Det låter bra det! Här i Östeuropa har vi till skillnad från i Sverige en fri presskår, så det är inga problem att ta upp känsliga ämnen. Det är lite ironiskt – för 25 år sedan levde vi i öst under järnridån, men nu är det omvända roller – nu är det ni i väst som gör det.

– Mycket intressant observation! Just ja, vi tänkte fråga dig om Ohlssons ärende. HBT-folket försöker hävda att hon åtnjuter diplomatisk immunitet som svensk minister och att hon därför ska släppas omedelbart, men gäller den verkligen för narkotikasmuggling?

– Det gör den inte. Hon kommer åtalas nu under augusti månad – och fälls hon, som vi är övertygad om att hon kommer göra, så väntar henne minst tio år i Lukiškėsfängelset.

– Så hon kommer få skaka galler? Mycket trevligt att höra.

– Om herrn inte har något emot det så har jag andra homosexuella jag måste ta itu med nu.

– Vi tackar för intervjun, på återseende.

3 thoughts on “Birgitta Ohlsson häktades av litauisk polis för att ha smugglat in narkotika i landet

  1. Ping: Läsarbrev till Hänt i Sverige: Tack för att ni lät mig se sanningen! | Hänt i Sverige

  2. Ping: Sodomiterna förvandlade Stockholm till ett syndens näste för sin årliga gaygala | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s