Skelettkvinnan Helena Ludvigsson blir Aftonbladets officiella Pride-krönikör

Helena "Skelettkvinnan" Ludvigsson

Helena ”Skelettkvinnan” Ludvigsson

Helena Ludvigsson blev rikskändis (nåväl, åtminstone för de som håller till på alternativa forum och nyhetssajter) förra hösten när det uppdagades att hon hade haft skelett i sin lägenhet som hon använt som del av sin onani – hon var en nekrofil, helt enkelt. Nu har hon blivit Aftonbladets officiella reporter för Stockholm Pride som börjar nästa vecka.

På Aftonbladets redaktion har man länge gått och grämt sig över att man inte har tillräcklig HBT-kompetens. Jan Helin har sedan nyår haft ambitionen att tidningen skulle profilera sig som Sveriges sanna HBT-mästare, men har alltid fått se sig slagen till och med av myndigheter som Socialstyrelsen (som producerar massor med HBT-relaterat material). Döm till sin förvåning när han för två veckor såg en platsansökan dimpa in på redaktionen från ingen mindre än Helena Ludvigsson, ett namn mycket välbekant för honom. ”Hon förkroppsligar HBT-andan perfekt!” tänkte han för sig själv, och anställde henne utan minsta eftertanke.

Så sedan den 15:e denna månad har Ludvigsson fast anställning på Wendelaredaktionen, där hennes första uppdrag blir att täcka Stockholm Pride. Utåt sett förnekar HBT-rörelsen alla kopplingar till pedofili, djursex, nekrofili och dylikt, men Helin är mycket väl medveten om att dagens gyttrade HBT-läsare inte nöjer sig med simpla sexturister – märker de att krönikörerna inte utforskat livsstilen fullt ut med allt vad det innebär så vägrar de fortsätta läsa! Därför kom Ludvigssons ansökan som brev på posten.

Som vi rapporterat om tidigare kommer också Sebbe Staxx och Harry Homo gifta sig under prideevenemanget. Huruvida detta förhållande kommer hålla, eller om Ludvigsson kommer kunna ge den ena parten förkärlek för nekrofili med den risk detta innebär för den andra parten i det våldstokiga förhållandet – det återstår att se. Vill det sig illa kanske Harry Homo kommer fatta tycke för Sebbe Skelett istället, och ha honom i sin garderob.

Sebbe Staxx och Harry Homo

Sebbe Staxx och Harry Homo

En annan av höjdpunkterna väntas också bli att nyligen omvände kulturmarxisten Anders Breivik kommer hålla anförande om det islamska hotet mot homofilerna, vilket vi skrev om här. Det ryktas även om att Alexander Bard kommer bygga ett ”konstverk” bestående av avföring utsöndrat av frivilliga på plats under den huvudsakliga prideparaden. ”Jag har som mål att sätta Guinnessrekord i största konstverk bestående endast av bajs, med 10 000 bidrag som mål”, ska han ha berättat i intervju med bögtidningen QX.

Kritiker kan hävda att vi genom att ha skrivit om fallet Ludvigsson och hennes bakgrund försöker påskina att alla homosexuella skulle vara nekrofiler. Naturligtvis inte – det finns de som är pedofiler också.

Länkar:

Flashback-diskussion om Helena Ludvigsson
Flashback-sammanfattning om Helena Ludvigsson
Helena Ludvigsson gnäller om att bli uthängd på nätet
Helena Ludvigsson i intervju med SR
Stockholm Pride

7 thoughts on “Skelettkvinnan Helena Ludvigsson blir Aftonbladets officiella Pride-krönikör

  1. Ping: Birgitta Ohlsson häktades av litauisk polis för att ha smugglat in narkotika i landet | Hänt i Sverige

  2. Bland inte ihop helt oskyldiga, sunda företeelser som djursex och pedofili med HBT, nekrofili och andra hemskheter. Det är min enda invändning mot den här artikeln!

  3. Ping: Victor Nygren skickade en enorm mängd kärleksbrev till ”Skelettkvinnan” | Hänt i Sverige

  4. Ping: Skelettpappan och hans lilla flicka (Skelettkvinnan) | Hänt i Sverige

  5. Ping: Skelettkvinnan under hovrättsförhandlingarna: Skänk oss nekrofiler lite kärlek! | Hänt i Sverige

  6. Ping: Skandal att Skelettkvinnan frikänns för sin nekrofili! | Hänt i Sverige

  7. Ping: Skelettkvinnans handel med likdelar uppmärksammad i massmedia | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s