Mystiska Hitlerfigurer har skådats över hela landet

Adolf Hitler tycks ha återuppstått

Adolf Hitler tycks ha återuppstått

På flera olika platser i landet har i dag Hitlerfigurer skådats vandrande på torg och i stadskärnor. Dessa figurer har inte samtalat med någon utan bara mystiskt tagit sig fram genom städerna, men förbluffade läsare har ändå skickat in bilder till oss på Hänt i Sverige till följd av dessa möten.

Vid 9:40-tiden i morse såg en viss Märta Hildman ett välbekant ansikte på stan i Alingsås. Hon kunde knappt tro sina ögon när hon såg Adolf Hitler helt utan förvarning stå där alldeles framför henne!

Hitler i Alingsås

Hitler i Alingsås

Av sund ideologisk övertygelse som hon var så sträckte hon genast fram högerarmen för att hälsa på honom, men han fortsatte bara gå.

Drygt en timme senare var det dags igen. En grupp killar i Halmstad hade samlat sig för ett gruppfoto när de plötsligt fick se självaste Hitler ställa sig där framför dem och göra segerhälsning. Hans skepnad blockerade vissa av dem, men de var så begeistrade över att ha Hitler mitt i bland dem, så de tog ändå fotot.

Hitler i Halmstad

Hitler i Halmstad

Drygt 13:10 på eftermiddagen skådades ännu en Hitlerfigur, denna gång på torget i Härnösand. En grupp äldre människor diskuterade vad de skulle köpa bredvid ett klädstånd när denna Hitlerfigur gick fram till dem och sa: ”Feldgrau i ur och skur!”

Hitler i Härnösand

Hitler i Härnösand

Det sista dokumenterade mötet i dag var runt 16:20. En Ann-Sofie Persson var på väg hem från jobbet i Trollhättan och skulle just stiga på bussen, när hon plötsligt fick se en skepnad mystiskt lik Hitler stå där och resa sin högerarm. Hon blev så betagen att hon inte alls lade märke till att bussen gick.

Hitler i Trollhättan

Hitler i Trollhättan

De flesta människor vet inte riktigt vad de ska tycka om dessa Hitlerfigurer, och från judiskt håll är man mycket oroad för att detta kan innebära att en ny förintelse är nära förestående. En viss Jerzy Sarnecki säger till oss att detta är en följd av den ”enorma antisemitism” som sänkt sig över landet, vilket nu lett till att Hitler börjat manifestera sig fysiskt. Men vår gamle kamrat Richard Langéen har ett helt annat perspektiv.

Richard Langéen

Richard Langéen

– Så, Richard – vilket är din första reflektion efter att ha sett dessa Hitlerfigurer?

– Att vår frälsare har kommit tillbaka! Att detta är startskottet för det fjärde riket!

– Men kan inte dessa människor bara ha inbillat sig? Kanske de sett så många skräckfilmer om Hitler att de nu börjat se i syne?

– Nejdå! Jag har haft den här återkommande drömmen de senaste veckorna. I drömmen är det en fågel som länge sovit men som plötsligt sträcker sina vingar och flyger högt upp i skyn. För mig är det ingen tvekan om vad drömmen är – en profetia om hur Hitler åter leder oss till seger! Adolf Hitler är segern!

– Om det nu är så att han återuppstått, på vilket sätt tror du han kommer kunna återställa ordningen? Ställa upp i riksdagsvalet 2014?

– Riksdagen är ingenting för Hitler i dag! Det är visserligen sant att han nådde makten genom tyska riksdagen 1933, men i dag har vi inte tid för någon parlamentarisk kamp. Nej, han kommer istället mobilisera alla dessa slumrande nationalister som gått och väntat på hans återkomst! Jag är övertygad om att när medelsvensson ser att Hitler har anslutit sig till striden om deras land, så kommer de gå man ur huse för att ta tillbaka Sverige! Vi kommer med det stora antal vi har på gatorna återerövra vårt land! Sverige kommer bli både invandrarfritt och judefritt!

– Vi får tacka för intervjun. Till våra läsare vill vi bara säga att vi ska fortsätta bevaka detta mystiska fenomen och hålla er uppdaterade.

6 thoughts on “Mystiska Hitlerfigurer har skådats över hela landet

  1. Oj, Här på bygden såg vi Gustav II Adolf rida förbi sjungandes förfäras ej du lilla hop. Kanske reser sig monarkisterna också och gör Sverige katolikfritt än en gång.
    Vilka järtecken.

  2. Något liknande hände i Tyskland på 70- talet,,,det var filminspelning-skådisarna gick på lunch- icke avsminkade….gamla damer (mest) och herrar blev alldeles till sig av lycka när de trodde Fuhrern kommit tillbaka….somliga grät av rörelse och ville röra vid Fuhrern….

  3. Ping: De mystiska Hitlerfigurerna har fått människor att börja läsa ockulta böcker | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s