Svenskarnas Parti anföll Revolutionära Frontens högkvarter

Svenskarnas Partis detachement har nyss nedkämpat vänsterterrorister

Svenskarnas Partis detachement har nyss nedkämpat vänsterterrorister

Det har i massmedia i dag uppmärksammats att Svenskarnas Parti gick till angrepp mot vänsterhuliganer i Halmstad. I denna massmedia har man dock inte berättat den fulla historien, vilket dock vi på Hänt i Sverige gör här.

Bakgrunden ska ha varit att en av Revolutionära Frontens medlemmar alltid fått se sig snuvad på brudar när han gått på fester. En av medlemmarna av Svenskarnas Partis lokalavdelning, en Jocke Vildmyra, tog allt hans kvinnliga sällskap mitt framför ögonen på honom, vilket fick honom att känna sig mycket underlägsen – inte en riktig man, helt enkelt.

Jocke Vildmyra, medlem av SvP i Halmstad

Jocke Vildmyra, medlem av SvP i Halmstad

Till slut fick Arne Krankman på Revolutionära Fronten nog och uppeggade alla hans kamrater inom organisationen att göra gemensam räd mot Svenskarnas Parti – och framför allt röva bort alla deras tjejer. Så i en överraskningsattack under torsdagskvällen kidnappade man drygt åtta av deras kvinnliga medlemmar och förde till sin egen bunker, där de sedan bakbands. Men så fort partiledare Stefan Jacobsson fick höra talas om det, tog han sin privathelikopter och begav sig omedelbart till Halmstad för att anordna ett återtagande.

Stefan Jacobsson i sin helikopter

Stefan Jacobsson i sin helikopter

Men i rushen missade han dessvärre att tanka sin helikopter, varför han kraschlandade rakt i RF:s högkvarter, och tillfångatogs sedermera. Så han fick tillbringa de närmaste timmarna med att genomlida elchockstortyr, tills han slutligen lyckades bryta sig fri och nå fram till hans partis lokalavdelning.

jacobsson_blir_torterad

Väl där samlade han direkt ihop ett tiotal mannar för att bege sig till platsen. Även nu tog han ledningen och var den som först närmade sig högkvarteret, men till skillnad mot tidigare var han nu beväpnad.

jacobsson_med_raketgevär

Hans mannar dök också upp i tätt följe.

svp_detachement

Snart nog stod de alldeles utanför RF:s högkvarter, och Jacobsson tog fram sitt raketgevär.

jacobsson_med_raketgevär2

Han avlossade ett skott, och snart stod högkvarterets framport i lågor.

framport_i_lågor

Efter detta följde hans mannars eld, och när de var klar med högkvarteret såg det ut så här:

rf_högkvarter_i_lågor

När högkvarteret var helt bortsprängt insåg Jacobsson och hans mannar att de glömt att tänka på något. Borde de inte ha försökt frita tjejerna innan de helt blåst bort högkvarteret? Men lyckligtvis hade dessa tjejer tagit sig ut på egen väg, så det behövdes inte. Snart var de alla återförenade igen, och partiledare Stefan Jacobsson hade räddat dagen.

Svenskarnas Partis lokalavdelning återförenad och lycklig

Svenskarnas Partis lokalavdelning återförenad och lycklig

2 thoughts on “Svenskarnas Parti anföll Revolutionära Frontens högkvarter

    • Ni var lite småroliga i starten, men nu är ni endast fjantiga och patetiska, som på ett litet barns nivå, rena kiss&bajs nivån alltså. Humor är aldrig fel. Även satir är helkul, men bara om det görs smart och fräckt, och inte bara ex. kombinerar Olof Palme med urin. Det är inte ens kul. Så upp med nivån, nya tag och ransaka er och bli bättre. Gör om, gör rätt.

      Mvh John Doe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s