Anna Skålpund sätter guinnessrekord i aborter: 20 på tre år!

Anna Skålpund

Anna Skålpund

2009 chockades svenska folket – och hela världen – av att en kvinna i Eskilstuna hade gjort medvetna könsaborter. Närmare bestämt hade hon aborterat två kvinnliga foster i rad eftersom hon ville ha en pojke istället. Men nu har hon avsatts på tronen som aborternas drottning – Anna Skålpund har nämligen tagit hennes plats.

Det hela började efter att Anna hade tillbringat sådär tio år i ett ändlöst knarkrus, ända från sena tonåren. Hon bestämde sig då för att hon ville ha ett litet barn att ta hand om, drogerna började helt enkelt bli långtråkiga. Hon hade ordentligt med tillfällen till att bli gravid på grund av allt hennes prostituerande, där hon vanligtvis körde med preventivmedel, så detta skulle inte bli något problem. Hon hade tittat i skolkataloger och bestämt sig för att hon ville ha ett sött litet barn – hon var ju så söt själv, så hur kunde hon få något annat än ett sött barn också?

Men hennes erfarenhet från knarkandet hade lärt henne att det som först ser ut att vara en bra produkt i slutändan kanske inte är det trots allt, varför man bör få sig ett så tidigt smakprov som möjligt. Så när hon blivit gravid bokade hon genast tid för en ultraljudsundersökning. Läkaren som utförde den gratulerade henne till hennes graviditet, men bilden på fostret föll henne inte alls i smaken. Det där var ju ett groteskt litet monster hon hade i magen!

Anna Skålpunds foster

Anna Skålpunds foster

När hon såg det lilla fostret bestämde hon sig genast för att abortera det. Hon skulle inte ha någon unge som såg ut sådär! Så hon bokade tid för detta och blev av med fostret. Sedan försökte hon igen, gång efter annan, alla gånger med samma resultat. Hela tiden fick hon samma fula lilla foster i magen! Efter tre års tid började hon förtrösta och vände sig därför till tidningen som tycks ha svaret på allt – Hänt i Sverige. När vi intervjuar henne är hon gravid igen för 21:a gången och sträcker fram bild från den senaste ultraljudsundersökningen.

– Du, ni på Hänt i Sverige. Jag har nu haft 20 foster, och de har alla sett lika groteska ut! Jag förstår inte vad jag gör för fel! Själv ser jag ju bra ut!

– Alla foster ser ut sådär i den åldern, de har inte utvecklats riktigt än.

– Så det är normalt att de ser ut så?

– Det är det, ja.

– Så jag har aborterat alla dessa foster i onödan?

– Det har du nog, ja.

– Nåväl, tur att samhället betalade, annars hade jag varit riktigt illamående.

– Så du kommer sluta abortera foster nu?

– Nja, vet inte riktigt. Tänk om jag föder ett barn och det är så där fult? Kan aldrig vara säker.

– Här i Sverige har du din ”aborträtt”, så antar ingen kan neka dig rätten att döda dina foster.

– Tack för hjälpen med detta, men nu måste jag nog skynda mig till ett tal Mona Sahlin håller på torget.

Medan hon sprang därifrån tänkte vi mest bara en sak: Kanske det nog var bra att Anna Skålpund inte satte några fler som sig själv till världen ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s