Extremistjudar förbjuds indoktrinera sina barn i hatreligion

Rasistiska extremistjudar med barn

Rasistiska extremistjudar med sina barn

För en dryg vecka sedan underkände Högsta Förvaltningsdomstolen paret Namdars rätt att hemundervisa sina barn. Fram tills dess hade fallet varit rätt unikt genom att de var en av mycket få familjer som gavs den rätten. Och att de använde hemundervisningen för att indoktrinera sina barn till att hata omvärlden.Man brukar i från svenskt myndighetshåll vara ytterst skeptisk mot att låta kristna hemundervisa sina barn. Det brukar heta att de kommer ”knacka bögar” som vuxna eller dylikt om man gör det. Men i kammarrätten lyckades familjen Namdar få tillstånd att hemundervisa, trots att de medvetet isolerade sina barn från det svenska samhället. De hotade också med att lämna landet om de inte fick som de ville.

Närmare bestämt är dessa judar medlemmar av Lubavitchersekten, en mycket rasistisk gren av judendomen som lär ut att ickejudar har en satanisk själ och att judarna har rätt att se ner på oss. Inte något man borde tillåtas lära sina barn, minst sagt.

Jude kastar vätska på arab

Jude kastar vätska på arab

De barn som fått lära sig denna hatreligion från sina första år växer vanligtvis upp till att bli mycket rasistiska som vuxna, och förnedrar gärna andra människor offentligt, såsom mannen ovanför gör. I Palestina är det fråga om araber, men lärs de samma sak här i Sverige kan offren lika väl bli svenskar.

Rasistiska judar med automatvapen

Rasistiska judar med automatvapen

Så fram tills för en vecka sedan var det fritt fram för familjen Namdar att indoktrinera sina barn i detta. De meddelar dock att de kommer överklaga domslutet till internationella rättsinstanser. Men förhoppningsvis lämnar de landet istället.

Judar hatar egentligen alla icke-judar

Judar hatar egentligen alla icke-judar

Se även dessa länkar: SR, GP, Världen idag, ND, Apg 29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s