Westboro Baptist Church kommer till Sverige för att protestera mot homosexualiteten

Westboro Baptist Church har redan skaffat skyltarna de ska använda i Sverige

Westboro Baptist Church har redan skaffat skyltarna de ska använda i Sverige

Världskända Westboro Baptist Church är nu på väg över till Sverige, där de bland annat ska protestera mot Yohios konserter, som de menar ”är ett tecken på att Sverige i dag helt saknar moralisk kompass”.

Detta är inte första gången den homohatande kyrkan besöker Sverige. Efter att Åke Green fälldes för ”hets mot folkgrupp” i Kalmar tingsrätt kom församlingsmedlemmar hit och fördömde detta, samt häcklade även svenskarna för att ha förlorat drygt tusen av sina landsmän i den stora tsunamin.

ghs_monument

Kyrkan reste en symbolisk gravsten över dessa människor och hävdade att Gud hade dödat dem för att svenska domstolar fällde Green för att ha predikat Bibeln. Kyrkans ledare Fred Phelps fördömde även kungafamiljen och krävde att Carl Gustaf skulle ta avstånd från den fällande domen, vilket han inte gjorde. Sedermera lade kyrkan upp en ”God Hates Sweden”-webbplats, där man hänger ut kända sodomiter som Alexander Bard m.fl.

Och nu har de alltså fått reda på att denna Yohio är en av Sveriges hetaste popartister, vilket bekräftade deras tidigare syn på landet. Som regelbundna läsare av Hänt i Sverige kanske minns så har Yohio haft oturen att få se sig förföljas av Mark Levengood också, vilket ni kan läsa om igen här och här. Och nu kommer alltså världens mest kända homohatande kyrka förfölja honom under hans konserter också – ack, vilket liv.

De första församlingsmedlemmarna tros börja anlända på Arlanda flygplats under onsdagsmorgonen, och Yohio blir nog inte det enda i svenskt ”kulturliv” de kommer protestera. Det har även uppdagats i en rapport från Pew Research Center att Europa i dag är ett stort sodomitnäste, och Sverige är det värsta landet av dem alla, varför WBC kommer påbörja en kampanj mot den utbredda sodomin på kontinenten.

På Hänt i Sverige tog vi och intervjuade mannen bakom kampanjen, Steve Drain.

Steve Drain

Steve Drain

– Så Steve, vad får dig att komma till Sverige?

– Anledningen vi kommer över dit är för att ni är ett jävla homodyrkande rumpnisseland! Varenda en av era artister och författare är bögar! Räcker inte det?

– Det låter som en bra anledning. Så just vilka är planerna de kommande månaderna?

– Vi kommer vara i Europa det kommande halvåret. Och varje gång Yohio har spelning kommer vi vara där och påminna honom hur mycket Gud avskyr såna som han! För att citera 5:e mos 22:5:

”En kvinna skall icke bära vad till en man hör, ej heller skall en man sätta på sig kvinnokläder; ty var och en som så gör är en styggelse för HERREN, din Gud.”

– Vi skäms verkligen att den där Yohio är så populär, när han öppet bryter mot ett så centralt bibelbud!

– Ni har verkligen anledning att skämmas, ja! Och för att inte tala om Jonas Gardell, Mark Levengood, Alexander Bard och alla de andra sodomiterna! Man har fan svårt att förstå hur ni ens kan fortplanta er med alla bögar i ert samhälle!

– Det du säger är viktigt, det säger jag då. Men har du några råd att komma med hur vi ska komma till bukt med sodomin?

– Vår strategi är att skrika bibelord åt dem ända tills de återvänder till sina garderober – det brukar fungera.

– Några tips om just vilka?

– Tjaaa, 3:e mos 18:22 och 29; 3:e mos 20:13; Romarbrevet 1:24-32 och 1:a Korintierbrevet 6:9-10.

– Ok, på redaktionen ska vi ta och memorera dessa stycken och skrika dem åt alla sodomiter vi ser.

– Men vad är det jag hör, det tycks ju nästan finnas hopp för er! När jag först skissade på dessa planer trodde jag 100% av alla svenska män var bögar, men kanske bara 99% är det.

– Tack för intervjun.

5 thoughts on “Westboro Baptist Church kommer till Sverige för att protestera mot homosexualiteten

  1. Men herre gud! Lämna YOHIO i fred!!! Och hans konserter!!!!! Han e inte bög vaffan äre ni inte förstår!!!!!

  2. fan vad ni är helt störda. låt honom leva sitt liv som han vill (vill han klä sig i kvinnokläder får han det, inte är han bög för det) . eller är ni någon slags ny hitler??? typ låta alla homosexuella dö. lev ert eget liv och sluta bry er om andras. det är kränkande om ni hoppar på honom så där

  3. Ping: Westboro Baptist Church slog till under Stockholm Pride | Hänt i Sverige

  4. Hänt i Sverige är kanske den enda tidning som låter Westboro Baptist Church komma till tals och ge sin kristna syn på vårt dekadenta samhälle. Hänt Sverige har verkligen försvarat religionsfriheten. Hjältemodigt!

  5. Låt Yohio va! Han är inte bög, man får klä sig som man vill, det finns inga klädes regler. Om man vill ha tjej kläder på sig så får man det! Isåfall kan man säga att vi tjejer har killkläder när vi går i jeans och T-shirt,eller? Gud har ej sagt något sånt man får komma till honom precis som man är! Så bara ta och lämna Yohio ifred!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s