Joakim Modig trollband åhörare i Almedalen med eldfängt tal

Joakim Modig, de politiskt korrektas värsta mardröm

Joakim Modig, de politiskt korrektas värsta mardröm

Kungen av politisk inkorrekthet, Joakim Modig, höll i dag tal i Almedalen. Talet var inte utlyst förrän tidigt i förmiddags, men även med den korta varseln hann ett stort antal människor dyka upp innan det var över – och han avslutade med att tillkännage att han ger sig in i valstriden för statsministerposten nästa höst!

Det stora antalet människor i publiken hade formerat sig i kolonner

Det stora antalet människor i publiken hade formerat sig i kolonner

Rätt snart efter att Joakim Modig tagit till orda började människor inse att detta inte bara var ännu en av de vänsterfånar som utgör det politiska etablissemanget – detta var en man med verkliga lösningar! Första frågan på dagordningen var förstås massinvandringen och hur vårt samhälle tagit skada av den.

Mina vänner! För ett halvsekel sedan när jag föddes var Sverige ett paradis. Nu är det istället ett brinnande inferno! Denna förvandling har skett på endast några årtionden! Riksdagspartierna har bara fortsatt ösa in invandrare i vårt land. Många trodde att det skulle bli en lösning på det när Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen 2010, men jag säger då det – Sverigedemokraterna är bara samma gamla skåpmat som de andra! Deras retorik må ibland vara tilltalande, men i praktiken är de lika illa som sjuklövern! Det hjälper inte hur mycket vi än försöker integrera dessa kreatur från tredje världen, de kommer bara fortsätta göra vårt land till ett enda ghetto! Och det spelar ingen roll vilken religion de har, de är alla lika illa! Behöver vi verkligen fler Rosengård, Södertälje och Husby? Blir jag statsminister kommer alla invandrare med brottsregister eller som inte är anställda inom privatsektorn att utvisas omedelbart!

När Modig var klar med denna fråga fick han en rungande applåd.

Ett stort antal arbetare hade samlats för Modigs tal, utrustade med sina spadar

Ett stort antal arbetare hade samlats för Modigs tal, utrustade med sina spadar

Därefter fortsatte han med den offentliga sektorn.

Jag kunde knappt tro det var sant när jag hörde Jimmie Åkesson tala här igår kväll! Man hade kunnat tro att ett parti som tidigare varit helt obefläckat av svensk riksdagskorruption skulle inse hur mycket den offentliga sektorn tär på vårt samhälle! Sverigedemokraterna har profilerat sig som ett parti mot invandring. Det var ju de offentliganställdas behov av anställningstrygghet som försatte oss i denna situation med massinvandringen! Och så säger Åkesson att vi ska göra ännu mer för dem! Nej! Vi måste inse att de offentliganställda är själva problemet! Denna sektor består nästan uteslutande av ren nonsensverksamhet! Man uträttar ingenting där! Istället för att man får nödvändiga saker att ta hand om inom den så kallade ”välfärden” så hittas jobb på endast för att de offentliganställda ska ha något att göra! Och ingenting har sysselsatt offentliganställda i så stort antal som massinvandringen! Vi ska definitivt skicka hem invandrarna, men offentliganställda där ute som inte gör något annat än att parasitera på samhället ska veta att vi är dem på spåren! De kommer bli avskedade, lita på det!

Nu blev det återigen applåd för Modig, som visade att han inte räds sätta sig upp mot den offentliga maffian.

Ungdomen var väl representerad bland Modigs åhörare, här framför de marschmusik till hans ära

Ungdomen var väl representerad bland Modigs åhörare, här framför de marschmusik till hans ära

Därefter var det dags för socialpolitik.

Något annat som är mycket fel i dagens Sverige är socialpolitiken! Särskilt missbrukarpolitiken! I dag har vi en massa undermänniskor som lever för att använda droger, som inte bidrar till samhället. Förr i tiden gjorde vi processen kort med sådant patrask, men i dag får de bidrag, sjukvård, boende och annat smått och gott, betalat av er skattebetalare! Och till detta är knutet en enorm mängd socionomer som försörjer sig på dessas ansvarslöshet! I slutändan blir kostnaden för samhället helt enorm! Nej, se, det måste bli ett slut på detta! Min socialpolitik går inte ut på att vi ska försöka vårda eller dalta med missbrukarna som nu. Nej, jag vill istället spärra in dem i interneringsläger, och förhoppningsvis få dem att ta emot dödshjälp! Tillämpar vi mina metoder mot missbrukarna kommer Sveriges sociala problem och brottslighet vara ett minne blott! För i den mån invandrarna inte står för all brottslighet, så står missbrukarna för resten! I dagens Sverige breder en hopplöshet ut sig, man tror att det inte går att göra något åt missbrukarna. Det sägs att man helt enkelt måste leva dem. Men jag säger det – med min politik kan vi besegra missbrukarna! Det går att eliminera missbrukarpopulationen bara man vill!

Modig fick sig nu ännu en applåd.

Det var så många i publiken att de mer kortväxta av åhörarna fick sträcka på sig för att se

Det var så många i publiken att de mer kortväxta av åhörarna fick sträcka på sig för att se

Därefter blev det dags för HBT-politik.

I tvåtusentalets Sverige lider vi under oket av en homomaffia som spottar oss i ansiktet dag ut och dag in! De har av vårt perverterade samhälle fått rätten att ingå registrerade partnerskap, att adoptera barn, att ”gifta” sig, att tvinga präster att viga dem och mycket annat. Och skattemedel går hela tiden till deras projekt genom Allmänna Arvsfonden! Trots detta är de inte nöjda, utan håller ändå sina ”pride”-galor i ett stort antal svenska städer! De har ingen anledning att vara stolta, istället borde de skämmas över sin sodomi! Gud förbjöd detta beteende, och det är på tiden att vi också gör det! Med mig som statsminister kommer all sodomi kriminaliseras, och ingen av dem ska längre kunna visa sig på stan utan att gripas! Jag lovar er ett slut på homoväldet! Tack för mig!

Vid det här laget var Modigs tal slut, men nu var publiken så uppe i varv att de gjorde vågen åt honom.

publik_gör_vågen

På Hänt i Sverige kan vi bara säga en sak: JOAKIM MODIG SOM STATSMINISTER 2014!

2 thoughts on “Joakim Modig trollband åhörare i Almedalen med eldfängt tal

  1. Ping: Hänt i Sverige utlyser ”Fira alla döda missbrukare”-dagen pga Petzälls dödsdag i morgon | Hänt i Sverige

  2. Åhhh vad jag saknar dig Herr Modig!!!! Är så trött på dårskapen i landet jag en gång älskade!! Funderar allvarligt på att fly det sjunkande skeppet….😦 Till ett negerfritt land, där det inte finns bidrag att tillgå för primaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s