Femen och ärkeflatan Olga Goldman gick till attack mot Jimmie Åkesson

Ärkeflatan Olga Goldman naken för dagens aktion mot Sverigedemokraterna

Ärkeflatan Olga Goldman naken för dagens aktion mot Sverigedemokraterna

Jimmie Åkesson höll tal 19:00 i Almedalen i dag, men just som han var på väg att börja sprang både riksbekanta Olga Goldman och Femen fram sida vid sida mot honom i en pervers nakenaktion.

Olga Goldman har orsakat många rubriker de senaste månaderna. Det hela började när hon natten mot den 28:e april försökte mörda Janne Josefsson på grund av hans påstått antifeministiska uttalanden. Helle Klein anordnade sedan en stödkonsert för att få Olga frisläppt, vilket sedermera ledde till att hon faktiskt blev det. Den feministiska rättsläkaren fastställde att Olga visserligen led av en allvarlig psykisk störning vid tiden för brottet, men att hon annars är frisk – samt viktigast av allt, att den tillfälliga psykos hon hade drabbats av var fullt förståelig med tanke på Josefssons uttalande. Så sedan drygt två veckor tillbaka har Olga varit en fri ”kvinna”. Men det dröjde inte längre än fram tills i dag innan hon slog till igen.

Denna partipolitiska attack av Femen kommer endast två dagar efter attacken mot en moské i Stockholm, där vettvillingarna vanhelgade denna tempelplats med sin synd. Det fanns bland Sverigedemokrater viss sympati för Femen efter denna islamfientliga gärning, men de sympatierna lär nog vara borta nu efter dagens aktion. Fastän syftet med Jimmie Åkessons framträdande var att tala om sin politik, så vände naturligtvis massmedia alla sina kameror mot Femen-aktivisterna, och talet fick avbrytas i förtid. Så här såg det ut 19:10:

femen-1

De antireligiösa och homoförhärligande slagorden på aktivisternas kroppar tros vara en protest mot Sverigedemokraternas vurmande för kristendomen, en religion som Femen vill förbjuda. Man gjorde även narr av nattvarden genom att bära med sig kannor av ”helig sperma”, ett mycket skamlöst angrepp på allt gott och anständigt.

När Åkesson såg att alla kameror var riktade mot Femen inbjöd han dem till debatt och sa att även om han var den som fått tillstånd att hålla enskilt anförande, så skulle han gärna dela med sig av tiden för en seriös diskussion. Men aktivisterna var inte det minsta intresserade, utan började istället slänga sin ”heliga sperma” på honom, varför han snabbt lämnade platsen.

Snart nog hade det blivit en enda stor travesti av alltihop, och Femen gavs sin vanliga möjlighet att stå och posera inför kamerorna, vilket gjorde dem mycket förnöjda

Innan det hela var över hade dock Gudrun Schyman dykt upp. Då hon av outgrundlig anledning betraktas som en seriös politisk figur i Sverige sträckte man från medias håll fram mikrofonerna till henne, så hon kunde få kommentera den aktion man nyss bevittnat. Men hon nappade inte på detta, utan drog istället ned byxorna och började urinera på det podium där Åkesson fem minuter tidigare hade stått och talat. ”Mitt urin var pricken över i:t” sa hon, och försvann även hon. På Hänt i Sverige tror vi att Schyman nu blivit tillräckligt av en affärskvinna för att inse att detta var ett utmärkt tillfälle att marknadsföra sin ”performance art” som hon utövat under någon månad nu.

I oberoende media har det börjat talas om att årets Almedalsvecka helt enkelt kan ha varit den värsta någonsin, och ännu återstår hela fem dagar. Om något blir värre än det vi sett i dag återstår att se.

3 thoughts on “Femen och ärkeflatan Olga Goldman gick till attack mot Jimmie Åkesson

  1. Ping: Hänt i Sverige intervjuar Muslimska Kvinnor Mot Femen | Hänt i Sverige

  2. Fan vad Hanhon ser ut. Det är väl såna som hanhon som åker till Afrika eller karibiska öarna för att få något i sig. Usch tvi fan. Nära på att kräkas över datorn.

  3. Ping: Turkiet saluför botemedel mot homosexualitet – Hänt i Sverige sätter pillren på prov | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s