Afrika – det stora hotet

Afrikanerna fortplantar sig som kaniner

Afrikanerna fortplantar sig som kaniner

Igår uppmärksammade vi negerinvasionen som översköljer Sverige. Efter att ha publicerat den artikeln insåg vi dock att vi hade glömt något – nämligen att hela världen hotas av denna farsot, den afrikanska befolkningstillväxten.

Innan den moderna tidsåldern var Afrikas befolkning rätt stabil. Man uppskattar att det år 1500 fanns 50 miljoner afrikaner på kontinenten (och ett tiotal miljoner schimpanser, gorillor, babianer och andra apor). Fram till år 1900 hade denna siffra nått 100 miljoner, en inte alltför dramatisk ökning. Men runt den tiden blev en stor del av Afrika koloniserad – och i vår iver att göra kontinenten beboelig för människor, vilket innefattade att introducera jordbruk där, något som aldrig gjorts förut – började vi så fröet till en enorm befolkningsexplosion. Nu började kurvan peka uppåt, och fram tills 1950 hade siffran nått 250 miljoner. Det vita jordbruket på plats hade dessvärre möjliggjort ett enormt barnafödande från afrikanernas sida. Det skulle dock komma bli ännu värre, av en anledning. På 1960-talet började vissa människor i västvärlden uppmärksamma att det plötsligt fanns en stor mängd svältande ”människor” i Afrika. Hade man studerat problemet närmare hade man insett att det berodde på att afrikanerna fortplantade sig som kaniner och alltid växte i antal när det fanns tillräckligt med mat. Men tyvärr gjorde man en liberal feltolkning i att man såg detta som någon sorts tillfällig katastrof, som krävde att vi gick in och hjälpte dem.

Så västvärlden började skicka enorma summor bistånd till kontinenten i hopp om att inga negrer skulle behöva svälta längre. Detta gav dock upphov till en helt extrem befolkningsökning, och nu fördubblades antalet afrikaner varje kvartssekel. 1980 hade siffran nått 634 miljoner, och 2008 984. Källa. 2010 passerade befolkningen en miljard, och FN:s prognos gör gällande att det år 2025 kommer finnas inte mindre än 1365 miljoner afrikaner. Då kommer således Afrikas befolkning vara dubbelt så stor som Europas, vilket kommer vara helt katastrofalt för världen. Och de svältande är fler än någonsin på grund av den ohämmade fortplantningen. Man frågar sig verkligen om civilisationen överhuvudtaget kan överleva denna negerexplosion?

Då vi på Hänt i Sverige är mycket oroade över denna utveckling skickade vi ned vår reporter Johan Gunnesson till Afrika, med två uppdrag. Dels att se om det finns möjlighet att vi kan sprida Walter Styrmans läkemedel på kontinenten (för att på sikt eliminera negerpopulationen genom att göra dem infertila), dels att övertyga afrikanerna att inte komma till Sverige.

Vår reporter Johan Gunnesson

Vår reporter Johan Gunnesson

Närmare bestämt åkte Gunnesson till Somalias huvudstad Mogadishu, säte för den huvudsakliga invasionen av vårt land. Här samlas somalierna och beger sig i stora lass till Sverige, vilket bekostas av svenska skattebetalare, med avsikt att göra Sverige till ett enda stort negerland. För att avråda dem från att göra detta sökte Gunnesson audiens hos borgmästare Ouhalomba, med avsikt att sprida skräckhistorier om vårt land.

Borgmästare Ouhalomba

Borgmästare Ouhalomba

Som den typiske afrikanen hade borgmästare Ouhalomba ett stort leende på läpparna när han mottog Gunnesson i sitt palats.

– Min vän! Så vad har fört dig hit till Mogadishu? Är det för att söka den enastående Ouhalombas visdom?

Gunnesson harklade nästan när han hörde denne neger påstå sig vara vis, men lyckades hålla sig.

– Nej, herr Ouhalomba. Visserligen kommer jag nog ha behov av din visdom någon gång, men just nu är det något annat. Det handlar om den stora lämmeltrafiken från ditt land till Sverige.

– Ah, alla de människor som åker upp dit för att njuta av det slappa livet! Jag hörde att somalier som kommer till Sverige får en splitterny Volvobil när de anländer! Och den godaste mat man kan tänka sig!

– Tyvärr måste jag påpeka att detta inte stämmer. Somalier som kommer till Sverige får ingenting alls när de slår sig ned där. Från och med första dagen måste de ordna med egen försörjning, vilket kräver att de gör en insats.

– Men nej! Tvingas de arbeta där uppe?

– Tyvärr, borgmästaren, men det måste de. Sverige är inget socialkontor.

Gunnesson hade stora problem att hålla skenet när han påstod detta, då som alla vet kan somalierna leva på bidrag hur länge de vill i Sverige.

– Och jag som har skickat alla mina barn dit upp! 34 hittills! Så du menar att de tvingas arbeta även som barn?

– Jajamensan! Känner jag mitt hemland rätt så vet jag vad de jobbar med.

– Vad?

– Vi brukar låta afrikanska ynglingar förnedras offentligt genom att vi häller filmjölk över dem och låtsas att de blir vita på detta sätt, vilket vi spelar in för vår underhållnings skull.

– Mina barn offentligt förnedrade! Vad är ni för ena rasister?!

– Du har aldrig sett maken till rasism förrän du satt fot i Sverige! Vi spelar fotboll med afrikanska småbarn också!

– Spelar fotboll med afrikanska småbarn? Herr Gunnesson måste väl mena att ni spelar tillsammans med dem i era lag?

– Nej, vi använder de afrikanska småbarnen som bollar att sparka på. Det är bra mycket roligare än vanlig fotboll!

– Men det är ju helt fruktansvärt! Jag vill inte ha dig hos mig längre, du företrädare för detta rasistiska folk! Och du kan glömma att några fler medlemmar av mitt folk kommer åka upp dit mer!

Nu log Gunnesson och insåg att han uppnått vad han kommit dit för – att stoppa den somaliska invasionen av Sverige.

5 thoughts on “Afrika – det stora hotet

  1. SydAfrika bedrev på den gamla tiden forskning syftande till begränsning av negerexplosionen…bl.a gjorde man vissa lyckade försök att blanda p-medel i dricksvattnet….hade man kunnat göra det rikstäckande hade det varit bra för miljön och mänskligheten i stort…men iom att makten överlämnades till mandela&co upphörde ju framstegen på området.

  2. Ping: Drömmen om ett somaliefritt Sverige | Hänt i Sverige

  3. Ping: Nya forskningsrön visar att somalier som korsar sig med schimpanser får levande avkomma | Hänt i Sverige

  4. Ping: Joakim Modig: Vi måste sluta föda upp negrer! | Hänt i Sverige

  5. Ping: Upp till kamp för rätten att tala klarspråk om somalieproblemet! | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s