Brunstig neger våldtog fem kvinnor samma natt – frisläppt i väntan på rättegång

Brunstig neger som våldtog fem kvinnor samma natt

Brunstig neger som våldtog fem kvinnor samma natt

Natten till tisdagen hände något fruktansvärt i vår huvudstad Stockholm. En ovanligt brunstig neger, med en sexdrift som vida översteg även den genomsnittliga negerns, gick bärsärkagång och våldtog alla kvinnor den kunde få tag på. Hänt i Sverige har kartlagt denna negers färd genom Södermalm och vad den gjorde på vägen.

Denna neger, vars namn är okänt och vars vistelse i Sverige förbryllar polisen, häktades tidigt under tisdagsmorgonen efter att den gjort sig skyldig till fler sexbrott samma natt än någon annan tidigare i svensk historia. Polisen har ingen aning om hur negern tagit sig in i landet eller varför den är här, frågor man hoppas kunna få svar på under veckan som kommer.

Negerns färd genom Södermalm

Negerns färd genom Södermalm

Det hela började i alla fall sent under måndagen. Dessvärre är negrer en tämligen vanlig syn i dagens Sverige, varför detta brunstiga kreaturs plötsliga uppenbarelse på Slussen inte vållade alltför mycket uppmärksamhet. Men kort efter att den lämnat Slussen på promenad genom Södermalm slog den till och började våldta kvinnor.

Det första offret var en ung holländska som just hade lämnat sitt arbete på ambassaden 23:45, blott ett stenkast från negerns startpunkt. Negern kunde inte hålla sig, utan var på henne direkt med sina smutsiga labbar och lemmar. Den slet av henne kläderna och drog ned henne på gatan, varefter den våldtog henne. När den var klar drygt fem minuter senare lämnade den hastigt platsen i riktning söderut.

Drygt 15 minuter senare var det dags igen. Strax efter midnatt stod negern utanför Södra Latins gymnasium. Precis när negern passerade vid 0:04 kom två gymnasieflickor utvandrande från skolbyggnaden smått berusade. I skydd av mörkret – som är av extra användning för mörkhyade våldtäktsmän – smög den sig på de två, som aldrig ens märkte att den närmade sig. Den slog ned dem på marken och utsatte dem för en grov dubbelvåldtäkt. Sju minuter senare hade den tömt sin säd även i dessa kvinnor, och begav sig västerut.

Vid 0:28 hade negern nått fram till Pizzeria Söder, och såg genom glasfönstret en ung kvinna sittandes där med en pizza. Trots de tidigare våldtäkterna hungrade denna neger ändå efter ännu mer kött, så den sprang in i pizzerian och började våldta kvinnan inne i lokalen. Den turkiska personalen var inte helt pigga på att låta en neger komma in och våldta en av deras kunder, men efter att den fräst kraftfullt åt dem gav de den ifred. Någon minut senare hade negern fullbordat sin tredje våldtäkt denna natt.

Därefter bar det iväg nordväst. Efter att ha passerat några kvarter utan några människor utomhus fick negern se en psykiskt handikappad 54-årig kvinna stiga ut ur Carema Orkidén, en kvinna som tog den korta nattpromenad hon alltid tog vid denna tid. Men något som skilde denna natt från andra var att hon nu hade en brunstig neger i närheten, som hade valt ut henne till sitt nästa offer. Så även hon fick se sig våldtagen.

Vid drygt 1-tiden var negern på väg igen, men nu fann den gatorna i stort sett öde. På sin höjd passerade en del personbilar. Negern såg visserligen kvinnor inuti dessa bilar, men den visste att den inte kunde våldta dessa kvinnor genom bilplåten, sin negroida sexdrift till trots. Så nu följde en timmes irrande genom Stockholms gator i jakt på villebråd innan den till slut var framme vid Södersjukhuset. På parkeringen där såg den hur en kvinnlig sjuksköterska hade avslutat sitt skift och var på väg att stiga in i sin bil. Utsvulten på sex som denna neger var gav den genast sig på henne och inledde ännu en våldtäkt.

När den var klar med detta stal den även hennes bil och började köra iväg med. Men eftersom negern inte är någon vidare bilförare kraschade den snart bilen i en husvägg, och resan var slut. Detta kanske inte skulle ha varit så allvarligt för negern, om det inte varit för att denna husvägg var alldeles bredvid polisstationen. Så när polismännen hörde något krascha in i väggen gick de ut och fick se denna neger utslagen vid ratten. De grep den inledningsvis för bilstöld, men när anmälningarna började komma in om alla våldtäkter som begåtts under natten insåg de att den gjort sig skyldig till betydligt mer än detta. Så de bokförde negern som skäligen misstänkt till dessa fem våldtäktsincidenter, men då de oroade sig över att bli stämplade som rasister om de frihetsberövade den, lät de den gå fri i väntan på rättegång.

På Hänt i Sverige beklagar vi att vi måste rapportera om fruktansvärda händelser som dessa. Men tyvärr är det sånt som händer när man har en stor mängd negrer vistandes i sitt land. De är obotliga våldtäktsmän.

11 thoughts on “Brunstig neger våldtog fem kvinnor samma natt – frisläppt i väntan på rättegång

 1. Vilken vidrig neger! En sån jävla människa som kommer hit från jungeln borde inte släppas in i ett modernt samhälle. Det är för jävligt att svenskarna släpper in jungel folk. I mitt hemland gamla Jugoslavien hade polisen visat negern vad som händer när man beter sig på samma sätt som hemma i jungeln. Dom skulle
  Skurit av hans äckliga penis och våldagit han med den och sedan matat han med den.
  En sån jävel kan man inte prata förstånd med, det fins bara ett språk dom förstår! Jag skulle haft han släpandes bakom min bil kedjad och blodig hela vägen ner till stenen han kröp ut ifrån.

  • Du kommer med visa förslag för hur man ska ta itu med dem. Om vi på Hänt i Sverige får något inflytande över svenskt rättsväsende ska vi definitivt hyra in dig som konsult i dessa frågor, kanske även jugoslavisk polis också.

 2. Ping: Drömmen om ett somaliefritt Sverige | Hänt i Sverige

 3. Det finns naturligtvis flera olika betraktelsesätt på den här negerns aktivitet. Å ena sidan slipper de fem kvinnorna åka ända till Afrika för att få träffa och uppleva sin drömprins. En väldigt själuppoffrande man med höga ambitioner, tycker jag. Vad han kanske inte känner till, och det är inte kanske så konstigt i Arika, det är att finns pyttesmå viruspartiklar som en tid efteråt kan grumla dessa kvinnors lyckokänsla. Vore det möjligt, skulle man ju önska att han bedrev sin aktivitet i samråd med inspanade objekt men vad vet vi om kulturen i Afrika. Där gäller kanske mindre snack och mera verkstad.

 4. Herregud vad är detta för rassesida? Och vad är det för patetiska människor som sitter och säger saker som ”Vilken vidrig neger! En sån jävla människa som kommer hit från jungeln” ”Dom skulle
  Skurit av hans äckliga penis och våldagit han med den och sedan matat han med den.” Man tappar ju hoppet… Inte för att jag försvarar honom men snälla.

  • Men han är ju en neger (svart människa) negro, han kommer från Jungeln, och varför skulle de inte ha skurit av hans penis? Då hade dessa flickor aldrig behövt bli förstörda för livet! Är det så jävla svårt att se sanningen i vitögat?

 5. Ping: Hänt i Sverige år 2013 – de tio största händelserna | Hänt i Sverige

 6. Ping: Negroid chokladtjuv stal hundratals chokladkakor | Hänt i Sverige

 7. Hö hö… Vilken skojfrisk primat! Den borde visas upp på cirkus! I sin rätta miljö! Sätt den i bur med ett halvdussin piggsvin! Som den kan knulla! Tills den är lika full av taggar som en kaktus!
  Eller låt den våldta nåra babianhonor! Dom är nästan lika ful som Negern så det gör inget! Och när den gottar sig som bäst släpper man in en riktit elak gammal mandrillhanne! Så får vi se vem som våldtar vem! Där blir det nog Negern som till sist får bita i den sura kuken…eller kanske snarare tvärtom! Hä hä hä…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s