Expo i närbild – en bunt psykfall och DAMP-ungar

Expos redaktion, Daniel Poohl i tvångströja framme till höger i bild

Expos redaktion, med Daniel Poohl i tvångströja framme till höger i bild

Många människor har tyvärr fått sina karriärer och till och med sina liv förstörda av organisationen Expo. Oskyldiga människor har utpekats som rasister, man har utövat påtryckningar på deras arbetsgivare för att få dem avskedade, gjort hetsreportage mot dem i massmedia, och så vidare. Av den anledningen tänkte vi ta oss en närmare titt på just vilka Expos medarbetare är, för att se varför de beter sig på detta vis.

Detta är förstås inte första gången vi granskar Expo. Under april månad gjorde vår reporter Johan Gunnesson ett wallraffreportage inifrån organisationen, där han avslöjade en omfattande knarkdistribution iscensatt av Robert Aschberg själv. Vi chockade Sverige när vi publicerade artikeln och gjorde det klart svart på vitt att Aschberg avlönade sina medarbetare med narkotika.

För en vecka sedan slog Svenska Motståndsrörelsen till mot Expo genom att kidnappa organisationens ledare Aschberg, vilket man kan läsa mer om här. Dessvärre är vi i skrivande stund inte klara med just vad som hänt sedan dess, ifall Aschberg är kvar i SMR:s våld eller om han lyckats bryta sig fri. Lita dock på att vi kommer rapportera om det live ifall de tvingar honom äta fläskkött så som de sa att de skulle göra.

Men, över till dagens reportage. När vi först började med denna granskning hade vi ingen aning om att vi när vi efterforskade Expo-medlemmarnas släktträd skulle råka på de mest ökända av defekta släktträd, den sort som helt på egen hand gav upphov till den eugeniska rörelsen. Visserligen visste vi att vissa av medlemmarna i dag har kända psykiska handikapp, såsom Alexander Bengtsson och hans Downs syndrom.

Alexander Bengtsson från Expo

Alexander Bengtsson från Expo

Men när vi började gräva såg vi att två av styrelsemedlemmarna, Charles Westin och Robert Hårdh, härstammar från den amerikanska släkten Kallikak, som de amerikanska eugenikforskarna ansåg som särskilt undermålig. Medlemmarna av denna släkt var kända dels för grava förståndshandikapp, dels för fruktansvärt fega våldshandlingar som att attackera människor i sömnen.

Barn ur Kallikak-släkten

Barn ur Kallikak-släkten

Som bekant var också den ökända våldsmannen Tobias Hübinette med och grundade Expo, men alla domarna mot honom sedan dess har nog fått dem att inse att han är för mycket av ett psykfall även för dem, varför han inte är med dem längre.

Nämnas bör också den nu lyckligtvis bortgångne schizofrenikern Stieg Larsson, som skrev bland den värsta smörja som någonsin tryckts i Sverige – millenietrilogin. Tre ”litterära verk” där alla ”kapitalister” också är nazister i smyg, och där han tråkar ut läsaren med enormt utdragna beskrivningar av irrelevanta släktträd samt försöker locka med våldtäktsskildringar mot kvinnor. Stieg Larsson var under större delen av 80-talet inlåst på Beckomberga sjukhus med diagnosen paranoid schizofreni. När sjukhuset lades ned släpptes han dock fri, och han gavs tillfälle att utveckla sina vanföreställningar i skrivande form.

Det är okänt om Expos ledare, Robert Aschberg, lider av någon psykisk åkomma annan än sin diaboliska ondska och sitt hat mot det svenska folket. Nämnas bör dock att hans farfar Olof Asch var med och finansierade det kommunistiska maktövertagandet i Ryssland, och denne Robert fortsätter i samma stil mot Sverige.

Vad det gäller resten av medarbetarna på Expo har de vanligtvis diagnoser som DAMP eller förståndshandikapp i varierande grad. Många av dem är homofiler, och varenda en av dem är narkotikaberoende. Det ryktas även att Aschberg är något av en nekrofil, och att han gillar att gräva upp gravarna av svenska nationalister för att köra på deras skelett bakifrån. Om det stämmer är det rent gräsligt. Som om inte homoorgierna var illa nog!

9 thoughts on “Expo i närbild – en bunt psykfall och DAMP-ungar

  1. Jag får verkligen hoppas att denna krönbika är ett satiriskt inlägg i debatten om EXPO..
    Å andra sidan, i de riktigt svåra fallen är ju ofta så att verkligheten utklassar dikten…

  2. Oj, vad kul !! inlägget där man skojar om att Motståndsrörelsen kidnappat Aschberg önskar man vore sant……

  3. Ps. bilden på expos redaktion är bara helt underbar!!!! Poohl är likt…..Längtar oerhört till den dag detta blir verklighet !!!Ds

  4. Ping: Alexander Bengtsson om hur det är att leva med förståndshandikapp och Downs syndrom | Hänt i Sverige

  5. Undrar om jag kan ha träffat Alexander Bengtsson tidigare. Jag tycker mig känna igen ansiktsdragen. Vem vet, han kanske har en tvillingbror. I alla fall ser han ju glad och bekymmerslös ut. Inga moln där som fördunklar livet. Är han verkligen skärpt? Jag menar intellektuellt?

  6. Ping: Stieg Larsson och hans verkliga ”antikapitalism” | Hänt i Sverige

  7. Ping: Mathias Wåg från Expo försökte våldta Daniel Poohl – Poohl har nu polisanmält | Hänt i Sverige

  8. Ping: Vampyrkvinnan skrek till personal på rättspsyk: ”Jag ska döda Mikael Skillt!” | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s