De tio mörkaste ögonblicken i svensk historia

graveyardI dagens Hänt i Sverige måste vi tyvärr beklaga att vi kommer ta upp något dystert – nämligen vårt lands mörkaste stunder. Men, vi anser ändå att det är viktigt att känna till denna historia, för att förstå att vi en gång i tiden hade ett bra samhälle. Och att vi förhoppningsvis även kan återfå detta.

1870 – judar ges fullvärdigt medborgarskap

Sverige hade under lång tid varit relativt förskonat från denna problematiska folkgrupp. Visserligen har ett litet antal av dem funnits på plats ända sedan Gustav Vasas dagar, men de betraktades då som de främlingar de faktiskt är, trots att de vistades i Sverige. Men detta år gav man dem fullt medborgarskap och välkomnade dem in i samhället, en utveckling som i dag har lett till att de fullständigt tagit över medie- och förlagsvärlden. En ställning de använder för att driva vårt land mot undergången. Se mer information om detta folk här.

1919 – Sverige inför kvinnlig rösträtt

Många gånger tänker man att om bara kvinnor kunde låta bli att rösta, så skulle det vara lättare för politiska alternativ högerut att vinna riksdagsval. Man skulle kunna återupprätta en sund kriminalpolitik (den kvinnor som Ann-Britt Grünewald förstörde); man skulle kunna få en sundare ekonomi, mer grundad på fritt företagande; man skulle lättare kunna få stopp på invandringen, och så vidare. Men nu dras vi sedan snart ett århundrade tillbaka med kvinnlig rösträtt, vilket säkrar inkompetenta idioters fortsatta styre.

1944 – homosexualitet legaliseras

Praktiskt taget varje levande människa vet att homosexualitet är sjukt och helt mot naturen, men nu har vi i 69 års tid låtit denna perversion utövas lagligen i vårt land. Inledningsvis förstod man att detta var en psykisk störning, men efter påtryckningar från homolobbyn avskrevs även detta 1979, och det betraktades officiellt som lika normalt som heterosexualitet. Vi ser resultatet både i de äckliga pride-parader som varje år hålls i åtskilliga städer, samt alla barn som får se sig våldtagna av homofiler.

1946 – Sverige går med i FN

Förenta Nationerna förklarades vid dess grundande vara en organisation som endast strävade efter fred – en mellanstatlig organisation. Den skulle i stort sett inte göra annat än lösa konflikter mellan världens länder, vilket man upplevde som mycket nödvändigt i andra världskrigets efterskede. Men i dag håller FN på att etablera en världsstat och dikterar för oss hur vi ska uppfostra våra barn. De berättar för oss hur vi ska tänka, vad vi har rätt att säga, organisationen stiftar vapenlagar och mycket annat. Självklart ska Sverige inte vara med i denna organisation!

1948 – lagen om hets mot folkgrupp stiftas

För inte mer än 65 år sedan kunde man i Sverige uttrycka precis vilka åsikter man ville, utan rättsliga följder. Under 40-talet framtvingade dock judiska organisationer en lag mot kritik av deras förehavanden, främst som svar på Einar Åbergs informationskampanjer. Denna lag har sedan dess utökats gång på gång, så att man i 2000-talets Sverige kan bli åtalad för i stort sett vilket yttrande som helst.

1967 – flyktingkonventionen skrivs om och öppnar för icke-europeiska asylsökande

Fram tills mycket nyligen var Sverige ett etniskt homogent samhälle bestående av nästan enbart riktiga svenskar. Det är det förstås inte i dag, delvis beroende på utökandet av flyktingkonventionen som gjordes detta år. Fram tills detta år kunde inte icke-européer titulera sig kvotflyktingar under FN:s regler, men det kan de i dag, och en stor mängd påstådda flyktingar började anlända. Nu har vi somalier med barnvagnar i varenda gatuhörn.

1969 – Olof Palme blir svensk statsminister

Olof Palme var utan tvekan Sveriges värsta landsförrädare genom tiderna. Under 70-talet demolerade han fullständigt grunderna för vårt gamla Sverige och införde dagens stora statsmakt med kommunala dagis, flumskola, öppna anstalter, invandringsinvasioner och dylikt. Han hade också en mycket föraktfull debattstil och hånade öppet sina kritiker, något många andra på vänsterkanten tagit efter. Sverige har aldrig varit sig likt, och Palme själv skrattar nog från andra sidan graven.

1982 – nykterhetsvårdslagen avskaffas

En gång i tiden höll man faktiskt ordning på gatorna. Missbrukare omhändertogs för att de var missbrukare, och vi hade ett rent samhälle. Detta ändrades dock 1982, när denna lag avskaffades. Visserligen fick Sverige en ersättningslag i form av Lag om Vård av Missbrukare, men jämförd med nykterhetsvårdslagen är LVM mycket tandlös och kan inte användas för att sätta missbrukare i karantän. Så nu kan såna som Tommy på Plattan obekymrat hemsöka Sveriges gator.

1995 – stiftelsen (eller snarare underrättelsetjänsten) Expo bildas

Från vänsterhåll har det alltid funnits ett starkt hat mot oliktänkande. Man har alltid velat haft ett åsiktsmonopol, och under Lenins och Stalins dagar i Sovjet gick man så långt som att genomföra regelrätta folkmord mot sina meningsmotståndare. I Sverige fick vi något liknande år 1995, när Stieg Larsson, Tobias Hübinette och en del annat sinnessjukt patrask bildade Expo och började föra register över påstådda ”rasister”. Ingen medelsvensson har egentligen någonsin intresserat sig för denna smörja och vill inte betala för den, men den har genom uppbackning från massmedia och statsmakt ändå kunnat etablera sig som en maktfaktor. Expo är utan tvekan yttrandefrihetens största dödgrävare i dagens Sverige.

2009 – samkönade äktenskap införs

I normala kulturer värderar man äktenskapet som den samhällets grundbult det är, men i Sverige har man gett efter för sodomiter som inte velat känna sig underlägsna när de betraktar riktiga familjer. Sodomiterna har förstås aldrig haft något större intresse för monogami, men detta komplex de har för normala människor har fått dem att vilja förstöra äktenskapsinstitutionen genom tal om ”likaberättigande”. Och tyvärr har statsmakten använts för att tvinga präster att viga dessa sodomiter. Detta var nog deras slutliga seger över Sverige, för finns det längre något kvar de kan förstöra?

3 thoughts on “De tio mörkaste ögonblicken i svensk historia

  1. Ping: Kända judar går samman i gemensamt upprop mot påstådd ”antisemitism” i Hänt i Sverige | Hänt i Sverige

  2. Ping: Krönika: Det är dags att avskaffa den kvinnliga rösträtten! | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s