Svenska Motståndsrörelsen kidnappade Robert Aschberg och kräver nu att Expo läggs ned

Robert Aschberg är nu dessa mäns fånge

Robert Aschberg är nu dessa mäns fånge

I dag var det tänkt att Robert Aschberg skulle hålla ett offentligt framträdande som ordförande för Expo, inriktat på de ökande etniska motsättningarna i vårt samhälle, vilka han tillskriver ”rasistiska organisationer”. Men just som han gett sig upp i talarstolen dök en avdelning från Svenska Motståndsrörelsen upp ur ingenstans och kidnappade honom. De ska nu enligt uppgift hålla honom fånge på okänd plats.

Det Expo som Johan Gunnesson infiltrerade för ett wallraff-reportage tidigare i år håller fortfarande en hög profil. Efter att ha bevittnat medborgargardet slå tillbaka invandrarligisterna i och runt Stockholm under slutet av förra månaden utlyste de en ny massiv ”antirasist”-kampanj, som skulle ha sin premiär på Medborgarplatsen i dag. Men då Svenska Motståndsrörelsen hörde talas om detta lanserade de sin egen plan för att kidnappa denne man. Rykten gör gällande att Robert Arvidsson, som nyligen släppts fri från Tidaholm, är den som personligen håller vakt över honom.

Robert Arvidsson, medlem i Svenska Motståndsrörelsen

Robert Arvidsson, medlem i Svenska Motståndsrörelsen, med sin käraste ägodel

Motståndsrörelsens aktion tog samhället på sängen och polisen är mycket förtegen om det spaningsarbete man nu inlett. Men det tycks faktiskt som att man gripit en man.

Adolf Lindqvist i rätten

Adolf Lindqvist i rätten

Adolf Lindqvist, som togs vid 13-tiden efter att han inte kunde hålla sig från att misshandla judar vid en synagoga på väg till mötesplatsen, har nu häktats. Preliminärt är han misstänkt för olaga frihetsberövande, försök till olaga frihetsberövande och olovligt judeknackande. Han erkänner sig skyldig till de två första punkterna och har uppgett att han ensam var den enda inblandade i aktionen, men polisen tror att han bara säger det för att skydda sina nästeskamrater. Vad det gäller tredje åtalspunkten bestrider han dock skuld, eftersom han anser att han var i sin fulla rätt att misshandla dessa kippabärande judar under sin resa genom stan.

Nästeschef Pär Öberg

Nästeschef Pär Öberg

Även om Svenska Motståndsrörelsen vägrar uppge just var Robert Aschberg befinner sig nu, har man ändå gjort ett offentligt uttalande genom Stockholms nästeschef Pär Öberg. Han hävdar att Motståndsrörelsens kidnappning var ett självklart svar på den svenskfientliga propaganda Aschberg spytt ur sig under större delen av sitt liv och nu har för avsikt att komma med ännu mer av. För att inte svenska folket ska behöva förgiftas av sådan propaganda var de helt enkelt tvungna att slå till mot Aschberg, förklarar han. Man har från organisationen ställt endast ett krav för Aschbergs frisläppande, och det är att Expo helt och hållet läggs ned inom en vecka. Om detta inte skett i tid kommer man tvångsmata juden Aschberg med fläskkött marinerat i mjölk, mat man bett bordsbön till Jesus över innan man serverat den.

Klas Lund misstänks ha ett finger med i spelet

Klas Lund misstänks ha ett finger med i spelet

Motståndsrörelsens ledare Klas Lund har inte visat sig i media den senaste tiden, men polisen är ändå starkt övertygad om att han har ett finger med i spelet. ”Svenska Motståndsrörelsen gör ingenting utan Lunds direkta befallning”, hävdar Stockholmspolisens pressekreterare Towe Hägg. ”Även om han befinner sig i den så kallade Führerbunkern kan vi inte tro annat än att han bär fullt ansvar för att Aschberg nu är kidnappad. Därför ska våra jurister se vilka brottsrubriceringar man skulle kunna använda mot Lund och ställa honom inför rätta.”

Detta var alla de uppgifter Hänt i Sverige har för närvarande, men vi återkommer när det har skett nya utvecklingar i ärendet. Och om det blir aktuellt att tvångsmata Aschberg med fläskkött så kommer vi definitivt ordna livesändning i underhållningssyfte.

3 thoughts on “Svenska Motståndsrörelsen kidnappade Robert Aschberg och kräver nu att Expo läggs ned

  1. Ping: Expo i närbild – en bunt psykfall och DAMP-ungar | Hänt i Sverige

  2. Bravo….äntligen en glad nyhet !! Hörde en kör sjunga en sång :”jubla nu mitt sälla hjärta ,större lycka aldrig fanns” med anledning av händelsen….tacksägelsecermonier förbereds över hela landet!!
    Kyrkklockor skall ringa en timme ! Klas Lund hamnar givetvis på frimärke efter erhållit medalj för ”Rådigt ingripande till Rikets skydd”

  3. Ping: Hänt i Sverige år 2013 – de tio största händelserna | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s