Nytt utspel från Sverigedemokraterna: Sverige och Israel är systernationer

Sverigedemokraterna poserar framför staten Israels flagga

Sverigedemokraterna poserar framför staten Israels flagga

Under en presskonferens i dag tillkännagav Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder att Sverige och Israel är ”systernationer”. Just vad denna ståndpunkt innebär är oklart än så länge, men under denna presskonferens nämnde de vissa förslag som de vill göra till lag i Sverige.

Som människor väl bevandrade i samhällsfrågor vet tillbringade partisekreteraren maj månad i Israel medan invandrarhuliganer gjorde sitt bästa för att bränna ned svenska städer. Detta var mycket fräckt, en ren skymf mot Sverige och de svenskar som röstat in honom i riksdagen. Men inte i närheten av så fräckt som dagens utspel. Man ställer sig lätt frågan – finns det något Sverigedemokraterna inte är beredda att göra för sina judiska herrar?

Björn Söder tillbringade mycket av dagens presskonferens med att vidarebefordra sionistisk propaganda och påstod bland annat att Israel är den mest pacifistiska staten i världen i dag samt att alla araber är terrorister. Han nämnde också att han kunde intyga att Jerusalems HBT-liv håller högsta klass, då han själv provat på det under besöket. Men till slut blev det dags för allvar – att förklara just vad det innebär att Sverigedemokraterna nu anser att Israel är vår systernation, samt vilka förändringar av svensk lag man har för avsikt att göra.

Först ut var utbildningspolitiken. Visserligen stadgar svensk läroplan att Sverige är ett sekulärt samhälle med en humanistisk värdegrund, och att detta är vad man ska lära ut till barnen. Detta har varit ett problem för ortodoxa judar som inte vill låta sig integreras i det svenska samhället. Därför ger man nu undantag för judiska familjer att undervisa sina barn i sin egen religion, hur fanatiska antigojer är de än är.

Sedan kom detta med energipolitik. Renläriga judar har ett problem i att deras religiösa lag förbjuder dem från att göra något slags arbete, inklusive att tända ljus, under sabbaten. Visserligen har en hel del av judarna anställt så kallade sabbatsgojer för att lösa detta problem. Men trots att judarna är så duktiga på att förskingra andra människors pengar finns det faktiskt en del av dem som inte har råd att göra det, varför många judar har ramlat över föremål liggande på golvet när de varit förvisade till sabbatsmörker. Vissa av dem har slagit sig riktigt illa när de inte haft någon att tända lyset åt dem. Därför ska nu svenska skattemedel bekosta en garanterad sabbatsgoj för alla judiska familjer, så att inga sådana olyckor händer igen.

Vad det gäller religionen så tillkännagav Sverigedemokraterna att man nu anser att Bibeln endast har ett testamente – det gamla. Man förklarade att Nya Testamentet är en kättersk skrift eftersom den förhärligar Jesus, som enligt Sverigedemokraternas bundsförvanter snarast var en sexgalen trollkarl. Därför ska alla upplagor av Nya Testamentet och biblar som innehåller detta brännas, för att ersättas med endast Gamla Testamentet.

björn_söder_med_kippa

Björn Söder gjorde också klart att han inlett en ny period i sitt liv. Han kommer nu bära den huvudbonad som kan ses på bilden ovan, samt ett särskilt Israelmärke han är mycket förtjust i. Detta uttalande chockerade åhörarna på presskonferensen, men han berättade att detta inte innebär att han på något sätt är mindre lojal mot Sverige. ”Det här är bara mitt sätt att följa det senaste modet”, förklarade han.

Det ryktas dock att Söder har för avsikt att konvertera till judendomen. För att göra detta måste han genomgå milah l’shem giur, konverteringsomskärelse. Enligt dokument Hänt i Sverige fått ta del av har han dock redan bokat tid hos rabbin Jacob Goldman. Denna rabbin är för övrigt ärkeflatan Olga Goldmans fader. På Hänt i Sverige är vi helt förskräckta över Björn Söders och Sverigedemokraternas senaste utspel och uppmanar bestämt människor att istället stödja en trovärdig nationalistiskt organisation som t.ex. Svenskarnas Parti.

3 thoughts on “Nytt utspel från Sverigedemokraterna: Sverige och Israel är systernationer

  1. Ping: Nya stadgar inom Sverigedemokraterna: Du måste vara Israelvän och HBT-kompetent | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s